onsdag 29. oktober 2008

Noen som lengter?....Det gjør jeg...... Jeg vet det er høst, men jeg må si at jeg ble litt "svartsjuk" når jeg hører om snøen som daler ned og legger seg i mange cm. bare få mil unna der vi bor....i dag...!!!!
Jenter...- tenk, nå er det bare få uker til vi er midt i tjukkeste jule"stria", som det heter......Det går så ufattelig fort... Snart er julegardiner oppe og vi har vaske gulvet og børi ved:)....Skal lage julekaledere til småtrolla mine, og må ut å kjøpe småtterier til det, begynne å tenke julegaver.... (ja, sent i år også... )
Se over julepynten fra i fjor, og male ferdig det som skal bli ferdig i huset...
Jeg er så svak for skikkelig god gammeldags julemusikk...
Må inrømme at i dag, mens Cornelia og jeg bakte boller med sjokolade biter...ja, da kunne vi ikke dy oss..
Vi satt på julemusikken her på kjøkkenet og hadde det så koselig...Tenkte vel det kunne være en hemmelighet oss 2 i mellom, men jeg tørr å dele den med dere, for jeg tror det er noen likesinnede her ute:) Eller tar jeg feil?...
Hvordan julemusikk hører dere på? Jeg har tidligere sunget i kor i mange år.. Før jeg fikk barn. Så jeg er veldig glad i tradisjonell julemusikk, også de sangene jeg husker godt i fra min egen barndom, betyr så mye.
Julen er jo så minnerik og drar med seg så mye til "minneboken"...
Men jeg har lyst på noe nytt i år. Sølvguttene er bare fantastiske, men jeg vil ha noe rolig og vakkert... Har dere noen anbefalinger?
Jeg har mange samlealmbum, og Carola og sånt.... men jeg tenker mere på sånt som han Jorsha Groban? (skrives sikkert annerledes, hi hi hi..) Han som har et juleambum som heter Noel... Er dere med? Tror han kan være fin...?
Bildene jeg viser i dag har jeg ikke tatt selv, men er fra Countrystyle...
Og litt smålekkert tolix...hadde vært såå lekkert med noe litt "rått" til kjøkkenet...Det er jo lov å synse og drømme litt....
Jeg har gjort rent i dag, og det har kommet opp 2 store kuler fattigmannsølv på bordet og litt fin mose.... Oliventreet har også fått mose rundt seg, og bare det lille der har skapt en litt lun stemning i stua...
Håper dere juledrømmer litt-.. Nå er jammen november like rundt hjørnet. Da er vel alt tillatt?
Klemmer Heidi-anitha

7 kommentarer:

Hulda sa...

Må smile for meg selv når jeg leser innlegget ditt. :) jeg har det som deg om dagene, det klør i fingrene etter å begynne å kjøpe svibler, ta fram litt pynt, osv.. Herlige bilder du viser! Man blir jo bare så inspirert.

Jeg har også sunget i kor, og liker de klassiske, gode gamle julesangene slik som deg. Mitt hjerte alltid vanker, syns jeg er ekstra fin.

Ps har en auksjon gående på bloggen min, artig om du kommer innom. ;)

Ida sa...

Koselig blogg :-)
Kjempesøt den lille musen på bildet nederst i innlegget :-)
Joda.. julen er ikke langt unna. GLEDER meg til å sette nøtter og gløgg på bordet - for ikke å snakke om julemusikken. Jeg er litt mer "althørende" jeg da.. og hører alt fra nypop til gamle julesanger!
Har forresten også lyst på snø :-) Ikke mye av det på bakken utenfor her i Bergen! Kanskje snart...?

Klem

Hespe sa...

Hi, hi, så du har sneket deg til å høre på juleusikken du ;o) Jeg har vært veldig fristet, men har enda klart å la det være... Jeg er også veldig svak for den tradisjonelle julemusikken, og der jo Sølvguttene i særklasse. Liker også veldig godt Oslo Gospel Choir - Julelys. Av de "nye" julesangene synes jeg "en stjerne skinenr i natt" er fantastisk flott.

I morgen er jeg klar for ny hobbykveld sammen med noen venninner. Tror jeg skal sy noen flere gaveposer. Fint å ha tilgjengelig som venninnegaver...

Ha en herlig kveld videre min venn!

Klem fra Hildegunn:o)

Guttemamma sa...

Har alltid vært julegal, men i år føler jeg at det tar helt av...smittsomt her inn og da, med alle fine bildene som vises!! Pleier alltid å vente med julecd'r til november, men i år har jeg tjuvstartet..liker både ny og gammel, alt fra Oslo gospel kos, Carola, Josh Grobam, peter jøback, Celine Dion mm.
Ja, jeg lengter...!

moa sa...

hei, hei kjære du :0)
1000 takk for koselig hilsen, og smigrende å høre at du har savnet meg..Hatt det helt herlig på tur, men det er så ekstra deilig å komme hjem til " hem ljuva hem"...
er en nidkjær hjemmeperson jeg, gitt!!! så noen dagers inspirasjon ute i den store verden er akkurat passe...ja her laver snøen ned - men ikke vær lei deg, den kommer nok tidsnok til deg også :0)
du har hatt mange nydelige innlegg de siste dagene, måtte kikke på de, vet du :0)
kos deg videre...stor klem Moa

Josefine sa...

Hei:) Jeg er helt der du er... men har ikke tatt jule musikken frem enda.. der ligger du forran meg gitt:)))

Koselig innlegg du har her og fine stemningsbilder. Ønsker deg og familien din en fin dag,klem Josefine

Prinser og Prinsesser sa...

Lekre bilder!