søndag 31. mai 2009

Sommerhilsen fra meg...


Så har det blitt sommer....
Jeg har nå fått igang denne maskinen igjen, så jeg har kontakt med omverdenen:0) Det har gått noen dager siden noen har hørt noe fra meg - men jeg har det så godt, og nyter de varme og vakre dagene vi har nå her på Østlandet.
Nå får nytelse av årets vakreste dager stå i sentrum, og bloggen får litt ro - sånn vil det være her inne hos meg av og til - vi må jo ta vare på dem....
Dagene går med til å lukte de nydelige duftene av syriner - bade og leke med mine gode små og lage i stand god mat til grillen.. Tenne noen lykter på trappen når mørket banker på - og bare nyte.... Husmorpliktene stopper nok heller ikke opp - selv om sommeren er her...Så det har blitt jaget noen hybelkaneiner også....
Jeg har gjort noe småjusteringer på noen oppstillinger i interiøret mitt i noen kriker og kroker.. Forandring fryder - så her har dere noen bilder av det også.
Ikke bare hvitt hos meg - men syntes at sort og værbitt tre - kan være vakkert også...
Til uken som kommer har jeg flere arbeidsdager i butikken enn vanlig - så det blir en travel uke for meg. Men først i morgen skal vi nyte enda en dag med godt varmt vær - håper og tror det blir mye barnelatter og deilige stunder ute i hagen.
Ønsker alle mine gode her ute en nydelig uke .-ta godt vare på dere selv, og unn dere en god kurv med jordebær - en deilig og stille stund og bare nyt av det vakre Jeanne d àrc sitt siste magasin.
Sommerklem Heidi-anitha

19 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Faboulous photos my friend! So inspiring!!!!
Wish you a very nice week! We have a long week-end in Italy...back to work on Wednesday!!!
Warm greetings
Vale

Christinas låvebutikk sa...

Nydelge bilder! Herlige hjemmet ditt!
Ha ei fin pinse videre!!

moa sa...

næmen heisan lille, vakre vennen!
det var koselig med hilsen fra deg i dag :0)
du koser deg med sommeren...
du skal vel jobbe nå som susanne er i hellas..!?
nyyyyyt dagen i morgen først, deilig med en x-tra fridag, før hverdagen innhenter oss igjen -
stoooor moaklem

Crinoline sa...

Nydelige bilder hos deg,Heidi-Anitha.Det er virkelig deilig med varmt og godt vær.Det blir nydelig i morgen også.Ønsker deg en fortsatt fin pinse.

Guttemamma sa...

Ja, nå er det ikke pc før sent på kveld,for en helg vi har hatt!! La det vare...ellers har du jo så mye vakkert inne at om det kommer en skur gjør det vel ingenting...??
KLem og natta

Mona. sa...

Så godt at du koser deg da !!! Det må jo være en helt lovlig grunn til lite blogging,kan du skjønne... :) Koser meg masse med bildene fra ditt herlige hjem....som vanlig :) Ute er det allt annet enn sommer,så vi lever litt "i boks" for tiden....og håper på bedre (sommar)tider.... Kos deg videre ,med dine kjære :) Klem fra meg :)

Pysselpalatset sa...

Välkommen tillbaka...ler. Man blir tokig när inte datorn fungerar... Härliga bilder... på mycket fint.. ha en bra vecka Jeanette

Kerstin sa...

Så fine bilder hos deg... du har et vakkert hjem..Ja disse herlige dagen må bare nytes...
det har jge gjort...husmorpliktene har fått ligge...


Ønsker deg en fin fr i dag i dag og god uke 0)
Klem Kerstin

Josefine sa...

Hei kjære venn! Så fine franske ting du viser....helt nydelig! Har nettopp vært hos butik sophie i Danmark...hun hadde så mye vakre franske ting...ble litt shopping der ja! Håper du nyter pinsen og at det er finvær hos dere også. Ønsker deg en fin uke, stor klem

Bleudelavande sa...

Ooohhhh, your wonderful photos always remind me about calm, beauty,meditation and happy tought!!! I love all very much.
Have a nice nice day

Nanni sa...

Sååå vakre bilder! Kjære vene... og som vanlig skriver du så varmt og godt...!
Det ligger en liten ting til deg på siden min :)
Nanniklem ~

ÄnglarumsMia sa...

Vad härligt att du är tillbaka! Vilka vackra bilder, åhhh det är underbart och så fint du bryter av med lite trä och svarta detaljer.
Du gör helt rätt i att ta vara på tiden och njuta, så rätt!
Hoppas du inte jobbar för hårt den här veckan nu bara.
Själv är jag igång igen nu och det var en rivstart som heter duga.
Idag har jag tömt hela skyltfönstret och skyltat om med nya fina saker och det är alltid lika roligt.
Tänk jag ler när du skriver om jordgubbarna - det åt vi igår och njöt verkligen. Barnen var hos mig och gratulerade mig på morsdag och då åt vi årets första jordgubbar - mums!
Ha det fint nu!
Stor kram Mia

Livy sa...

Heisann!
Nydelige bilder og vakre ord som alltid! Regner med dere også har hatt en fantastisk dag i dag - for et nydelig vær vi har omdagen :-)

Ønsker deg en fin uke videre!
Klem fra Livy

Anettes hus sa...

Nyydelige bilder!! Romantisk og sommerlig stemning hjemme hos deg! Vakkert!!

Ja, litt av noen deilige sommerdager vi har hatt dennne helgen! Fantastisk!!

Ha en fiiiin dag!

Klem Anette:)

Duften av erteblomster sa...

Ønsker deg deilige sommerdager :)

Klemmer,
Vibeke

Hulda sa...

Så mye fint du viser. Jeg falt for den kirkestaken din, og burene. Flott!

Randi sa...

Heia Heidi vennen!
Å du store,her var det som vanlig masse søte og fine bilder frå deg,å ikkje minst din hjerte gode tekst!!Å du,det fugleburet ditt er berre så knall tøfft,eg og har så lyst på eit sånnt;))
Ja no reknar eg med at du er i full gang på jobb du,å det er heilt sikkert kjekt!!
Ja eg vil så gjerne tru at dokke kosa dokke godt i helga i det fine veret!Ja eg ser at dokke har omtrent det samme veret no og,heldig er dokke:)Her er det meir haust her no,regn,vind og skit kaldt.....hutte meg tu!!
Så det er nesten så det ikkje er kjekt å lage til ute heller når det blir sånnt ver vettu:((( Må springe ut og inn for å plukke vekk blomstrar og krukke så det ikkje bles vekk eller regna full av vatn!
Ja Ja da må ein berre prøve å kose seg inne,med varmovnen på;))
Eg farer sånn att og fram frå hus til hus eg veit du,så det blir litt sånn rare dager her.Men det går heldigvis bedre no!:)Men det har blitt lite med blogging kan en seie da...sukk!Føler eg dett litt til sides her inne i bloggverden:(( Men sånn er det!
I morgå håper eg at eg kan få begynne på den " drit"jobben med å selge ut konkursboet på den butikken eg jobba på,det er det eg som må gjere!!Kan ikkje seie at eg har så lyst til det nei,men det er berre eg som kan den kassa,ho som eigde butikken får ikkje vere der ho vettu:o)Så det blir trist og trasigt heile greia!!Å sei når døra er stengt for godt,da blir dagane mine lange..huff!
Til helga vurdera eg på å reise til by`n til Anette ein tur:)))
Ja men det blir kansje lite blogging på deg og no når har vore på butikken heile veka,ja å det er sommar og sol å dokke er mykje ute å koser dokke,det er godt du!!
PS! Håper at Susanne har fått dette fatet mitt som eg best med ho for leeeenge sidan;))?
Da vil eg ønske deg ei fin fin helg Heidi,håper dokke får masse sol!!God klem frå meg,Randi

moa sa...

halloen vakre venn -
..og tusen takk for kjempekoselig hilsen fra deg, sånt varmer et moa-hjerte, vet du!
Du må ikke slite deg helt ut nå da, hihi!!! ...og kanskje ta på en annen farge på kjolen i dag :0)
...hører du koser deg i butikken, og det er jo så viktig..
Jeg har lett på siden din, men finner ikke den nettbutikken med koppene, du sa...hvor finner jeg den...ble så nysgjerrig nå! du vet- meg og kopper...sukk!!
ha en skjønn dag -
kos deg masse
stor moaklem

disa sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室