tirsdag 26. mai 2009

Kjøkkenstemning

Nye hvite krus har inntatt kjøkkenbordet mitt. Enkle hvite store gode krus, som gir plass til mye god varm kaffe - eller deilig te.

Har satt dem i en fil-de -fer bakke som jeg tidligere har handlet på nettet. Skjelden å se brun fil de- fer - men syntes denne var koselig til kjøkkenet mitt. Tenk at dette var håndknyttet og håndlagede ting i fra Frankrike i gamledager....Så flinke de var, enda så lite de hadde...

Tenk om de viste den gang, hvor ettertraktede tingene de lagde - ble av oss, gale men glade fransk shabby - loppis damer, som hamstrer slike ting for livet... Så gale - så vi viser dem frem i ekstase og i gledesrus på bloggene rundt i denne store verden...

Syntes dette er hærlig å kunne dele slik glede og lidenskap med så mange andre. Så små gleder som blir store:0) Kanskje man kan bli betraktet som materialistisk - men jeg vil ikke kalle det for det, dette er en livsstil, en glede og vi strør jo bare litt glitter på hverdagen:0)

Ønsker alle en vakker dag mindt i uken. Skal vi gjøre en innsats for å strø litt glede og blomster på vår vei for dem vi er glad i dag? ...

Det skal jeg...

Stor klem fra meg!

16 kommentarer:

Made in Persbo...Carina sa...

Hej! Vilken härligt hem du har och visar här i din mysiga blogg!
Järnsängen är ju underbar, och hörnan intill den med alla de tända ljusen. Så läckert. Gamla vackra spetsar kan man ju heller inte få nog av.
Jätteglad att jag hittade hit till dig.
Kram, Carina

Randi sa...

Heia Heidi vennen!
Jau takk,føler alltid glede og varme når eg kjem på besøk til deg!!
ÅÅÅÅÅ så kos det er rundt ditt kjøkken bord da,nydlegt bilde du viser!
Å den benken din er berre lekker!
Eg hadde nok ikkje vore sein med å takke ja til en kaffe kopp ilag med deg rundt ditt bord;))
Ja tenk på dei som sat å laga fil-de-fer ting i stor skala før i tiden ja,å dei laga det nok for at dei ikkje hadde noko anna til å ha sitt daglege brød i!Å idag brukar en det like mykje til pynt:)men det er no ikkje så rart da,for det er no så lekkert!:)
Vil tru at du hadde det kjekt på jobb igår:)?Å like kjekt får du det nok dei andre dagane du skal på jobb og!Gjer godt å komme seg litt ut av huset og.Reknar med at der er mykje som fristar på den butikken:o)Eg lurte på om eg skulle legge inn ei best.på ei sånn picknik kurv frå dokke,men det har ikkje blitt:o):))
Ja.Ja....idag er det slett ikkje noko fint ver å skryte av her oppe,det regnar og regnar her,men ikkje vind,så myggen/knotten livnar til i sånn ver:(( Men det ingen ting,for det er ikkje råd å gå ut så den får bite/stikke likevel:))Men det skal bli SOL,SOL til helga:-)))passa bra det når det er lang helg igjen!!
Da håper du får ein fin dag Heidi,kos deg godt!God klem til deg!

Maliva`s verden sa...

Hei du vakre...ja du kan få sagt det du...Utrolig gøy å bli kjent med flere som har den samme lidenskapen for gamle og franske ting...Du skulle nok vært med meg på marked i Paris du..da snakker vi kilometer,på kilometer med akkurat slike ting vi liker...Men så var det dette med penger da...kan jo ikke få alt man ønsker seg..Men du verden for en opplevelse,bare å seeee..hi-hi..Fortsatt go`uke til deg min venn..Klem fra Maliva

Kristin sa...

Hei
Sett litt tilbake på bloggen din. Myyye nydelig...:-)
Linker deg!?
Kristin

Les Cotrions sa...

Very nice cups and just lovely arrangements in your kitchen! It looks very nice!!!
Warm hugs and have a sunny day!!!
Vale

Kerstin sa...

Heisao=) Du solstråle...
Så fint du har det...kosleig med koppene i en slik fil de fer bakke..JA enig med deg.. tenk alle timene de satt med disse håndtverken sine..
Flinke var de...
og vi nyter godt av det,,,

Ønsker deg en herlig ettermiddag=)
Klem Kerstin

Christinas låvebutikk sa...

Heia! Så herlig du har det, skikkelig stemning!!
Ha ei fin uke videre!!!

Bleudelavande sa...

What lovely white cups, and such charming kitchen you have!!!
Have a nice day

ÄnglarumsMia sa...

Åhh, du är som en liten fe som strör glitter i min vardag jämt!

Visst är det väl underbart att kunna känna den där bubblande glädjen när man hittar något som man tycker så mycket om, och att sedan kunna dela den glädjen med andra är ju bara ännu bättre.

Du förgyller min tillvaro, tack snälla du för det!
Hoppas ryggen är bättre nu!
Kram Mia

Crinoline sa...

Hei Heidi Anitha.Du kan å gjøre det vakkert rundt deg.Ja,hvem hadde trodd at disse fil de fêr tingene skulle bli så populære.De er enkle og flotte.Ønsker deg en fortsatt fin uke,vi håper vel på sol igjen?

Guttemamma sa...

Takk for den gode ,store klemmen din!!! Vakkert i hver eneste krok av hjemmet ditt,min venn!! Og jeg oppfatter ikke deg som materialistisk, tvert om-du vet jo virkelig å nyte de "små" tingene i livet (som egentlig er de store!!). Og litt shoppingglad får en jo være...klem i regnet

Nanni sa...

Hei og god kveld til deg :o) !

Så nydelige kjøkkenbilder, og så herlig med ny kunnskap for meg med dette håndknyttede...fil de fer (?). Flott med historikk, berikende!
Setter pris på bloggen din!!
God klem fra Nanni :)

lottens vita och gröna sa...

ohhhhh vilka stämningsfulla bilder! fantastiskt fint du har det! mmm ska nu ut och nypa av en bukett liljekonvaljer! ha en härlig vecka!

varmkram lotten

BEA sa...

Verden skal være glad for oss damer som gjenbruker og tar vare på det andre kaster - vi er overhodet ikke materialistisk (nå gliser jeg)

Nydelig krus og fil de fer bakken må du gjerne vise maaange ganger. slike ting får meg i ekstase:o)))

ha en deilig kveld.. klem fra mæ

Frk. T sa...

Så harmonisk, så vakkert, så delikat.. Sukk, du har det SÅ koselig rundt deg! Liker stilen din veldig godt..

Ønsker deg en finfin uke,

Klem Frk T: )

De gode minner... sa...

~ Å her har jeg ikke vert før trur jeg.Så mange flotte bilder da,nydelig det fra kjøkkenet! Håper det er greit jeg legger deg til bloggen min ~

Ha en strålende dag!
Hilsen Signe.