søndag 15. mars 2009

Endelig alt på plass...

Ja, det mener jeg, endelig....Jeg har fått hjelp med pcen og nå i kveld har endelig alle bildene mine fra min forrige pc, og mine nyeste bilder blitt overført til rett plass, så jeg kan blogge med akuratt det jeg måtte ønske.. .Tusen takk for hjelpen:0)....Jeg hadde aldri klart det selv!


Tenkte jeg kunne vise dere noe gammelt jeg har funnet meg da jeg var over hos nabolandet, da mine foreldre skulle flytte fra torpet sitt der borte...

Som mange kjenner til finns det jo loppemarkeder på hvert hjørne i Sverige, så jeg blir litt smågal av å sitte på og kjøre forbi de stadige skiltene langs veien hvor det står: Loppis...Ja, her i Norge er det jo aldri noen å se...Iallefall ikke på denne tiden av året.

I nærheten av der hvor vi har hatt dette torpet, stod det LOPPIS over hele veggen på et hus...Og denne gamle døra sto og bortimot lyste mot meg...mellom gamle vrakrester og i mengder av snø...

Jeg sa bare STOPP.. Der borte står døra mi.. Min kjære trodde jeg vel var gal...selv han begynner å bli vant med mine rare kjøp...Enda verre min pappa.. Det var han som måtte hjelpe meg å få denne døra hjem..Og snill som han er så gikk alt i orden..

Takk mamma- for at du fikk med deg pappa på dette:)
Det er kanskje mange som rynker litt på nesa av denne gamle døra, men for meg er den veldig sjarmerende og står nå endelig tørr og fin i stua mi. Den har fått en lykt på det gamle håndtaket... Og litt euqalyptus pyntet litt opp det også..


En liten nydelig sak fra Roser & Rot henger på euqalyptusen.. sammensatt av vakre blonder, vintagebilde og prismeannheng.
Døra er i fra 1936 og satt tidligere på huset der hvor jeg kjøpte den på "loppis"....Det kan syntes mange steder på døra at den er gammel, da den ikke er i perfekt stand, men for meg er det helt greit... Jeg liker at ting ikke er fullt så perfekte.. Litt skjevheter har sin sjarme..I dag har jeg vært innom en koselig butikk og antikk og fått tak i noen små skatter... Ikke i form av noen stor verdi, men som jeg vil vise dere så snart jeg har fått tatt bilde av det:0) og ladet opp kamera, i dette øyeblikk ser jeg det er helt tomt for strøm..
Kos dere med søndagskvelden. Jeg håper å få tittet inn til dere i løpet av morgendagen i allefall... Ser dere har mye vakkert å by på etter helgen..
Stor varm klem fra meg til dere..15 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Virkelig et funn du har fått deg...perfekt spør du meg.. Ja kjenner til de skiltene i Sverige, skulle ønske det var litt av det samme her hjemme også, men dete r det ikke.
Så fint det ble med lykten da...
Ønsker deg en fin uke start O=)
Klemmer Kerstin

Anonym sa...

For en skatt!!!!
Det der er det gubben her kaller shabby shit;o) inntil han lærte at det het shabby chic:o
Nydelige stemningsbilder-- flott at du er på G nå med PC`en..

jo du, det er bare grannene som har skjønt dette med loppis.. vi nordmenn er så pysete.. trór ikke at andre vil ha "den gamle skitten"..sukk.. det går nok mange skatter tapt rundt om i det ganske land...

God natt vennen.. klem fra mæ

Randi sa...

Heia kjære Heidi!
Først,gratulerer med at du skal ta førerkortet,KJEMPE FLOTT,OG DETTE KLARE DU MED GLINSANDE GLANS!!!
Sikker på at du har fått lappen i handa før du veit ordet av det:-))Å tenk da,plutsleg er du på biltur opp til møre,det hadde vore kult du;))
Det var no jammen bra at du klarte å redde alle bilda dine,huff om du hadde mista dei!!!
Å du,eg er heilt enigi at den døra var rå tøff,nydleg sjarm.Det var godt den kom heim til deg Heidi,du passer godt på den med ditt gode hjerte for sånne ting andre helst såg på dynga,og med den søte pynten vart den heilt perfekt!!
Vil ønske deg ei fin veke som kjem!God klem til deg!

moa sa...

hallo sent på kvelden!
..for en vakker dør - ahhh, helt nydelig! ...og med tekstilbildet til roser & rot, ble det jo bare helmax:0)
..nattatklemmer til deg fra meg!

Guttemamma sa...

Et funn spør du meg, akkurat sånn vi vil ha det!! Hadde gjort mye for å få noe sånt i hus...ha en flott uke! Nattaklem

Anonym sa...

Så koselig med døren i stuen, og så fint du har pynyet..
Artig å bruke ting litt anderledels.

Det er jammen ikke bare når pc`n
ikke fungere som den skal. Jeg har ikke peiling på hvordan ting fungerer, må ha hjelp til alt som ikke ingår i de daglige tingene....
Da er min eldste jente på 12 år god å ha. Utrolig hva den jenta vet om data..

Det var koselig å titte innom hos deg igjen.

Ha en god natt, og masse lykke til med bil kjøringen, det kommer til å gå kjempe fint.(jeg holdt på i mange måneder og srøk 2 ganger på oppkjøringen:) ).

Klem Anita..

Tyra sa...

Vakkert, vakkert...*Sukk* En skulle ha bodd i Sverige, ja...Eller hvertfall sånn på grensen ett sted...Får heller vente å se om det kommer noen loppis nær meg om en liten stund...
Ha en fin uke!¨
Klem fra Cathrine

Pysselpalatset sa...

Yndeligt, dejligt, jeg elsker det! Ha de / Jeanette

Bleudelavande sa...

Everytime that I walk on your blog you make me feel so good and paceful!!! Tank you Mate

Les Cotrions sa...

YOur photos are always so charming and enchanting! You're very clever!!!
Warm hugs
Vale

Josefine sa...

Hei på deg:)

Så vakker dør du har funnet! Nydelig skatt...så fin og sjarmerende. Skaper stemning å ha en sånn i hus. Du har øye for slikt du...ble veldig inspirert av disse bildene:)

Ønsker deg en flott uke...stooor klem!

Viola sa...

Vilken underbar dörr, här är en till som alltid letar dörrar och gamla fönster men det är svårt att få tag i, så vackert det blev med det du arrangerat på dörren, hoppas du har en bra måndag, klem VIOLAN

Unknown sa...

Her har du meg igjen! Tror vi snakket i 3 kvarter istad jeg ;O)
Men, en ting glemte vi! Det var turen til Linneas hage. Kanskje vi kan prøve en dag neste uke? F.eks neste fredag. Hva tror du?

Sov på det du. Så snakkes vi :O)
Jeg er helt varm i øret etter telefonen ;O)

Nattaklem fra meg

Pysselpalatset sa...

Hej där,
Självklart får du länka till mig. Skulle känna mig stolt.
Kul att du somhar så mycket fint, gillar mitt pyssel.
Klem Jeanette

MiaMaria sa...

Hej!

TAck för din kommentar!!!

Verkligaen underbar dörr...vilken skatt du hittat....

Ha´en bra tisdag!
MiaMaria