torsdag 26. mars 2009

Vakre vekster

Torsdagskvelden er her, og jeg har tatt en tur innom bloggen for å ønske mine gode her ute en god helg! I morgen er det jo allerede fredag, og jeg håper alle vil nyte den siste helgen i Mars, og unne seg noe ekstra..Jeg skal jobbe noen timer, og ellers ha det godt med familen.

Vakre vekster gleder bestandig meg....Selv om jeg ikke er av den typen som har mange planter i huset, har jeg noen favoritter, som du ser her...Pletter i luften finner du alltid hjemme i mitt hus...

Her kommer jammen sola inn og skaper rene lysterapien:0)
Bare noen roser i en "grumsete" dus farge gjør meg så glad - her i en gammel vase..Denne enkle saken, av en "gummiplante" står 2 plasser i huset også. Husker ikke navnet på denne arten. Liker den godt i gamle leirepotter, som her jeg har satt på et gammelt speil på bordet i stua... Bruker noen ganger gamle speil, som "duk" til bordet..Levende lys skaper en dobbel effekt, og det blir en nydelig stemning om kvelden når mørket kommer.I annledning den vesleprinsessa vår fylte 4 år kjøpte jeg noen roser spesiellt tilegnet henne. Store og flotte, og i hennes favoritt rosafarge..man blir glad av noen innslag med rosa noen ganger.. det er i perioder jeg er inne i en "rosa sky", som noe smått kan bidra til å friske opp den ellers rolige fargeskalaen her.
Ikke for det - her finns det mange nok fargeglade leker i plast som tilstadig er spredd utover hele huset, så ingen"perfekt" finish døgnet rundt her.
Man blir jo glad av glade barn, og det som er den beste oppfriskeren her er absolutt våre 2 gode små...Det er "vakre vekster" på sitt beste.. I sin nydeligste fargeskala, som skifter mange ganger pr.dag... Alternative prinsessekjoler og lekebiler er noe man må ta med godt humør...
Stor klem til dere alle !


21 kommentarer:

Hulda sa...

Ja, planter gjør meg også glad. :) Gleder meg til jeg kan plukke inn fine blomster fra hage og eng.

Fine bilder du har tatt! Ps. har du sett det skjønne skapet jeg har kjøpt?

moa sa...

hei min gode vakre venn -
..så vakkert fra deg, skjønne bilder av interiøret med sollyset ja rene lysterapien..herlig!
..må jo svare deg ang min kjeller, nei der er det ikke vaskerom, men det er noe jeg ØNSKER meg..men det er det ikke plass til i vårt bittelille hus...dessverre..nei der nede har vi et kontor, og et lite pc/hobbyhjørnet..men mine blonder "ligger" jo rundt omkring i hele huset, det vet du, hihi:0)
..jeg skal også jobbe i morgen og lørdagen, men så er det helg på meg også..Har begynt å planlegge opp-pussingsprosjekt stue..skal starte i påsken..rive taket, male gulver og "nye" vegger...puh!!!
ha det fint da vennen - stooor moaklem

Maliva`s verden sa...

Oh så mye vakkert du viser i dag også...Jeg har virkelig blitt "fan"av din fransk-inspirerte blogg...ikke mange norske som har så gjennomført stil som deg..Har du forresten hatt besøk av noen interiørblader jeg har gått glipp av....De må jo bare besøke deg....Klem

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei Heidi Anitha :)
Først vil eg takke deg for ei gode helsing som varma langt inn i sjela mi! Er så takknemlig for at du vil sende meg helsing sjølv om eg har vore så "laber" i det siste.

Du legg alltid inn såå koselige innlegg, med vakre ord og bilder. Koser meg skikkelig og kjenner roen senker seg. Kjenner eg får lyst å kjøpe ein diiger bukett med roser i sånne duse farger som du er såå glad i og som er såå fine..skrive på eit av mine heimelaga kort og ringe på døra di...og berre seie" hei..fekk så lyst å glede deg med dette...fordi du er du" Du er som balsam her inne i bloggverda.

Så fint det var med speil på bordet..det var ordentlig stilig..og effektfullt. Fin blomster du viser..eg òg er så glad i "gummi"planter..og det er mest det eg har.

I kveld har eg mala vindu i stova...det tar tid dette prosjektet...men tar det i sånt tempo som kroppen synest er ok. Etter jobb..middag mm så går liksom kveldane så fort..men litt no og då..gir resultat. Gleder meg til eg blir ferdig. Har hatt lyst til dette så lenge..og berre det å være i gang føles hærlig.

Ønsker deg og din skjønne familie ei koselig helg :) Kos deg i den vakre heimen dokka ! Nydelig å sjå sola skinne så flott inn i stova dokka i dag..vart nesten magisk bilde i dei fine omgivelsane :)

Ha det godt og go-klem frå Johanne

Unknown sa...

En bitte liten hilsen fra meg ;O) Må jo bare en innom deg vet du... deilige blomster og vakkert lys!
De skjønneste blomstene dine har jo 2 ben ;O) Vi sees imorgen!

Stor klem Susanne

Lilla huset på prärien sa...

Hej Hedi-Anitha!!

Vad roligt att du är med på Pay it forward. Det är en jättekul idé tycker jag. Vet inte hur duktig jag är på att pyssla dock men jag ska göra mitt bästa - så maila din adress till mig: graddhyllan@mac.com så kommer det någonting litet på posten!

Kram Jenny

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg,jeg kommenterte visst ditt forrige innlegg.....du spurte meg jo noen spørsmål :) Nydelige stemningsbilder hos deg,som vanlig !! Jeg bruker også speil,som duk,det er så vakkert..... Kos deg med din kjære familie,og ha en flott,vårlig helg :) Stor klem fra nord.

My home is my Castle sa...

Ja er det ikke herlig med planter :)) Blir i sånt godt humør :)
Pletter er bare nyydelige :))
Bildene er bare så herlige, som alltid :)
Klem, Kari

Mitt hvite hus sa...

God morgen min vennO=)

Virkelig vakkert.... dette gjør godt i sjela mi.. Pletter i luften har ikke jeg, men noen andre som ligner litt ..hva de heter vet jeg ikke... har ganske mange planter akkurat nå.. avleggere fra pelargoniane ...frø jeg har plantet som begynner å spire..rene drivhuset hos meg nå...jeg bare håper at alt vokser seg godt frem..
Så fint når sollyset kommer frem..her våknet vi til hvite marker igjen..kaldt..og langt fra vår:O=(
Ønsker deg en fin dag også.. nyt den O=)
Klemmer Kerstin

H elle K sa...

Hei, hei, er bare innom for å ønske deg og dine god helg, kos dere. Vakre bilder som alltid. Klem Kristin

Lavendel & Romantik sa...

Hej på dig!!!
Du har det så otroligt fint hemma hos dig..Det är en fröjd att titta på bilderna.....Vill önska dig en härlig helg Kram/Majsan

Les Cotrions sa...

Charming photos my friend!!!
Just to wish you a nice week end!
warm hugs
Vale

Tine sa...

WOW!!!!!!!

It looks so special...i like it all...

Is it Sunshine??????? No rain in norwegian???? What happend there??? In germany it rains all the time...every and every day...
i ca't belive it...you have sunshine...

Heartly Hugs Tine

Livy sa...

Heisann!
Så koselig innlegg i dag :-) Skjønne bilder du viser av nydelige blomster. Jeg blir så glad av det jeg :-)

Hvis du er på jobb i ettermiddag kanskje du treffe Livymannen som er utsendt for å kjøpe det nye magasinet fra J'D arc ;-)

Skjønne våre blomsterbarn også, de skaper en herlig glede i hjemmet(tiltross for plastleker ialle farger OVERALT *hi.hi*)

Ønsker deg en fin helg! Og tusen takk for så koselig hilsen hos meg.

Stor klem fra Livy

Viola sa...

Ville bara titta in och önska dig en skön fredagkväll, är i vatten hålet för helg...idag har vi haft full snöstorm, det ärinte sant...vi fick köra så sakta ner till huset på förmiddagen och snön ligger här kvar men det ska bli mildare, nu är jag trött påd et här! Jag vill ha VÅÅÅÅÅÅR nu! KLEM

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Å så vidunderlig. De vakre tingene dine ble enda vakrere med solen. Nå er vi skikkelig klare for sol:)

Ha en vidunderlig helg
klem

Det vita dårhuset sa...

Heeeej!
Försökte få in en kommentar FLERA gånger igår men förgäves!!
Vi försöker idag igen =)
Skönt med blommor som man inte behöver passa hela tiden!
Jag har mest (jaha, nu står det still). Men i alla fall så behöver dom vattnas ofta vilket kan vara ett projekt då jag har ett antal *fniss*.

Ha en underbar helg Anitha!
Kramar Erika

Min Still By Maia sa...

Så vakre bilder du viser. Det var en god idè å bruke speilet som glassplate.

Stor god helg klem til deg

Anonym sa...

Huff.. tror jeg gjorde noe tull.. kanskje det kommer to kommentarer her...

Ville bare inn å ønske deg og dine en riktig god helg.. regner med dere har arbeid til langt over ørene nå... signe strevet min venn...

Nydelige bilder og stemninger.. så fredfylt og deilig!!!

God klem fra mæ

LOPPISLIV sa...

Hej Heidi-Anitha! Tack snälla för din rara kommentar. vad glad jag blev. Jättefina bilder du visar, när solen skiner blir allt så fint och man mår så gott. Ser härligt ut med rosorna också. Önskar dig en fin lördag. Kram Paula

Bleudelavande sa...

Hi, such a lovely post today!!! I'm in love whit all pictures,but my favourite is the first: it's a dream! Have a nice saturday