tirsdag 17. mars 2009

Vakker - fransk inspirasjon...

Har funnet noen saker på nettet som jeg bare drømmer om... http://www.franskefund.dk/ har utrolig mye vakkert i sin lille fine butikk på nettet..

Er dere ikke enig - dette er rene ønskebrønnen for meg.... Ville ikke hatt noe problem med å plassere dette rundt i hjemmet nei...Disse gamle glasskuplene er utrolig nydelig.... Ganske så store, i og med at man får plass til en madonna inni...

Housedoctor har en fin etterligning av disse, litt mindre, og med speil i bunnen. Jeg har den i stua, og jeg har en liten madonna i min oogså... Den kan jeg vise dere en dag.

Dette gamle franske fugleburet er bare en drøm... Vil ha det på en hylle i stua, med noen koselige detaljer i... Men det spørs nok om det blir mitt..

Gamle franske flaskeholdere...Kan jo også brukes ute, til litt vårlige planter, sammen med noen gamle melkeflasker og melkekasser...Nydelig stemning!
Utrolig nydelig gammel terrin. Jeg syntes det er så fint med denne gamle krakeleringen, en fantastisk patina! På antikken i helgen kjøpte jeg meg en vakker gammel mugge. Der var krakelereingen fullkommen, for å si det slik.
Jeg har den store leteaksjonen etter stømkabelen til apparatet mitt... Noen som har den sjette sans og kan finne den for meg? He he he..
I morgen har jenta mi bursdag. Hun blir 4 år! Har noen noe lett og lurt å finne på til å servere blir jeg glad for alle enkle oppskrifter og tips! Jeg har gått tom for ideer i kjøkkenveien..
Ønsker alle en hærlig tirsdag! Nyt den deilige vårsola... Nå våkner endelig alt til live igjen -og det kribler i hele kroppen etter å komme seg ut og bare nyte dagen...
Klemmer fra meg!
14 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Gorgeous photos! I just love your Madonna..and the cage...so lovely!
Have a nice day!
Warm hugs
Vale

Mitt hvite hus sa...

ååå jeg drømmer sammen med deg... nydelige og sjarmerende ting.. Glasskuppel, flaske holder og madonna. jeg hadde heller ikke hatt noe problem å plassert det hos megO=)

Drøm videre , de kan ingen ta fra oss vennenO=)Klem

Viola sa...

Underbart vackra skaer du visar, skulle vilja ha alltihop hit hem...men det börjar bli ganska fullt hos VIOLAN...hoppas du har en bra dag, här har solen hittat tillbaka och det är verkligen vår på allvar, klem VIOLAN

Anonym sa...

..SUKK.. her tømmer jeg skuffer og skap for livet, og så kommer du med mer:) vidunderlig!!!

Du, det er bare flott om du legger ut link.. tusen takk.. når man er samler slik som jeg MÅ man selge innimellom;o)) det kommer masse!!!

Anonym sa...

ja.. også glemte jeg klem til deg:o))

Kos dæ...

A-H sa...

Vakre bilder!!!
4års-bursdag, så moro!!
En rett jeg synes er enkel og grei er kyllinggryte/bretagne!
Stek kyllingfilet, lag noen poser bretagnesaus, tilsett 1 creme fraiche, litt fløte og kyllingen. Smaker godt med stekt champ. også.
Server med ris, salat og brød. Nam nam....

Guttemamma sa...

Dette er jo deg....og jeg hadde heller IKKE sagt nei!! Så vakkert....
Gratulerer med lillemor!! tenker du på mat til barnebursdag?? Pizzasnurrer?? Pannekaker?? Taco hvor de kan plukke selv...??
Ha en fin kveld!!
stor klem

Det vita dårhuset sa...

Heej vännen!
Grattis till din lilla tös!
Hoppas eran dag blir bra med glada och nöjda barn.
Barn brukar inte vara så noga med vad de stoppar i sig....
Utan mer vad de ska göra och leka med. Så sist hade vi bara bullar och glass med grädde ,strössel och maränger! De blev dunder nöjda med det =)

Förut har vi lassat upp med både det ena och det andra men barnen har inte ätit något utan bara haft jätte bråttom till leken igen ;-))

Vilka fina bilder du visar! Vill också ha en fågelbur....

Många kramar från grann landet

Mia, New Room Interior sa...

Mange flotte bilder du viser, og den døra i stua di er jo bare helt perfekt!! Skulle gjerne hatt plass til en sånn! Ha en fin kveld, og bursdag for jenta di imorgen! Min lille Nicholas blir ett år imorgen! :-) Klem-Mia

Josefine sa...

Hei kjære venn...så herlige franske stemninger her hos deg:) Du er jammen flink å snuse dem opp på nettet også da! Nydelig rett og slett. Og lykke til med kjøringen...om ikke du har hatt timen allerede da:)) Stoooor klem

moa sa...

hei vakre vennen -
..gratulerer med lille prinsessen som er 4 år..tenk, jeg synes ikke det er lenge siden min var det!!
akk - hva tiden går...snart er vi 100 år :0)
..den gamle terrinen var vakker, elsker det krakelerte porselenet, nydelig!!
..ha en fortsatt fin kveld -
klem moa

Tulipa sa...

Åhh så mycket fint!Skulle också vilja ha...

ha en fin dag!Hoppas solen lyser på er!

Kram mariette

Randi sa...

Heia Heidi vennen!!
Gratulerer så mykje med dagen til lille tuppa!!Ja sover ho nok godt etter ein kansje slitsom,men god dag!Eg vil tru at den har vore kjempe fin!

Tusen tusen takk for varm og fin kommentar inne hos meg,du er alltid så flink med ord du!!
Å du verden Heidi for nokre fine bilder du viser da...drøymer meg laaangt vekk eg og,ja og ynskjer meg ALT og vel så det;))Det er så mykje fint å få tak i,ein kan bli heilt dårleg du...sukk!
Jau takk,det går kjempe bra på jobb,og jammen er det godt å hoppe i joggebuksa på kvelden når ein kjem heim ja:o)Skal på jobb i morgå og:-)Treffer så mykje kjekke folk!Å idag har eg solgt ein del parfyme:-))Kom heim her til han minste guten på 13 her, å han heldt på å dåne ( æsj,du stinka parfyme seier han)hehehe..
Jau da,eg har best.div frå Susanne:-)men eg sa til ho at ho trengte ikkje sende det før ho har fått alt,ÅÅÅ som eg gleder meg til det kjem du:-)))trur at det kjem snart ( håper det)hihi...
Å NoaNoa sine kler er kjempe fine ja,det er ein butikk i Ålesund som selger det merket:)Så du...ta å ta turen opp hit til sommaren;)det hadde vore så gøy å trefft dej!!Å tenk da,komt hit ut i frisk havluft å fått fiska fersk fisk,krabbe,hummar....ikkje minst sjå sola går i havet og tek natt,det er ein draum å oppleve:-))Det trur eg jammen du hadde likt!Så velkommen skal du/dokke vere!!!Oss får "snakkast":-)
Men da vil eg ynskje deg ein fin kveld Heidi,slapp av no og kos deg!God klem frå meg!

Goa sa...

Hej min kära vän!

Åhhh, så vackra saker du visar! Jag vill ha allting!!! Underbart!

Och du...tack så hemskt mycket för dina alltid så varma kommentarer...jag blir så himla lycklig..:) Men jag är själv sååå dålig på att kommentera...*sorry* Men ajg är härinne och tittar och njuter ofta...bara så att du vet..:)

Klart du får ladda hem mina bilder om de gör dig glad. Jag tackar ödmjukast.

Stor Klem till dig och må det goda springa runt dig...alltid!