fredag 13. mars 2009

Ny pc - og har litt startvansker..:0)

Kjære gode venner...

Her er mitt nyeste funn! Jeg skulle ha vist det til dere for flere dager siden, men siden jeg fikk ny pc for en stund siden har jeg hatt litt startproblemer:0) Må nok le litt av meg selv her, for jeg er ikke god i denne tekniske verden, men trening gjør vel mester, det var bare tolmodigheten som må få seg en ekstra runde:)Pcen min er fin den, men alle bildene jeg har tatt og som ligger igjen i min forrige pc er ikke å finne her, samt at alle de nye bildene jeg har tatt nå -har lagt seg på en plass, som jeg ikke får opp når jeg skal legge til bilder på blogger.... uuurggghh... men men, et bilde fikk jeg til.. selv om det ikke var videre stemningsfyllt..:0)St. Therese er jo så skjønn i seg selv, så hun trenger ikke så mye annet rundt seg.. Bilde har jeg kjøpt på nettet. En hyggelige dame, med antikk og mye vakkert i butikken sin, som kunne falle i smak for alle og en hver.. Dere kjenner kanskje til http://www.brocante-antique.no/....

Jeg kommer tilbake i helgen:0)
Ønsker alle en vakker fredag. Nyt den beste? dagen i uka.

Stor klem fra meg til dere..

23 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Roligt att ha dig tillbaka =)!
Vet hur det känns när man förlorar bilder på datorn =(
För ett par år sedan dog våran dator och med den flera TUSEN bilder på barnen..
Men, man lär sig så länge man lever och numer tar vi ut kort med jämna mellanrum på cd-skivor =)

Ha en bra helg och ta hand om dig!
Kram Erika

Sivs hus sa...

Hei, Så vakkert bilde du viser. God helg! klem Siv

Maliva`s verden sa...

He.he,godt å høre det er flere enn meg som ikke er helt venn med Pc`n.Jeg har hatt min på rep.4 ganger nå,og etter første rep.slettet de alle bildene mine,og tror du jeg tenkte på å lage de på diskett...Nei,for det hadde ikke jeg tenkt på...Heldig du som har fått ny da:O)Go`helg til deg og dine,Klem fra Maliva

moa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
vitating sa...

Hej!
Roligt att duär tillbaka! Älskar alla dina vackra bilder från ditt lika underbara hem! Om du tittar på min blogg så kan du se mig och mitt hem på film om du vill!
Trevlig helg!
Kram Maria

Rummet för välbefinnande sa...

Vad glad jag blev att du skrivit. Har saknat dina inlägg!

Den tavlan talar verkligen för sig själv. Åhh, så fin den är.

Ja, jag ler gott när jag läser att du fått träna lite på tålamod. Det är så viktigt, men så jobbigt ibland. Sen när väl allt faller på plats så undrar man varför allt var så jobbigt, eftersom det löste sig så bra......

Idag är det fredag - igen! Tiden bara rinner iväg och under helgen ska jag ta fram målarburken igen.
Till veckan börjar det ramla in mycket varor som ska packas upp. Så nu får det bli ett riktigt hästjobb under helgen så jag får klart verkstaden och kontoret.

Hoppas du får en fin helg med dina nära och kära och att du vårdar din nya bekantskap (datorn *ler*)

Många kramar Mia

Guttemamma sa...

Godt å ha deg her igjen!! Høres slitsomt ut med ny pc, jeg blir litt smågal av sånt, samtidig gir jeg meg ikke før jeg får det til,mao går gjerne noen timer...Håper du finner ut av det!!
Ønsker deg en flott helg og gleder meg til nye , vakre innlegg fra deg!!
Klem fra Anette

Anonym sa...

Godt å ha deg tilbake:o))
Jo du jeg sliter her også.. min PC kolapset og nå jakter jeg på ny;( sitter nå med en gammel vi hadde med hit..

Så trasig å miste bilder.. jeg har en egen disk hvor jeg laster over alt.. de koster ikke så mye heller.. kjøp en!! så slipper du flere ergrelser..

Ha en deilig helg min venn. klem fra meg

Les Cotrions sa...

What a nice picture of St. Therese! My grandmother's name was Teresa so I just like that Saint!
Thanks for sharing the web address!
Have a nice week end!
Warm hugs
Vale

Det vita dårhuset sa...

Men Anita!
Vet inte vad det är med dina kommentarer som gör mig sååå gråtmild. Du har en sån VÄRME att jag känner den ända in i själen. Tack för att du får mig att känna mig så speciell!!
MÅNGA kramar från mig!!

Lilla huset på prärien sa...

Hej! Oj en ny dator, det är inte illa. Det tar ett litet tag men sen har du säkert fått koll på hur den fungerar :)

Kikar in för att önska en go helg!

Klem Jenny

Vit Spets sa...

Halloj där!
Nu har jag lånat en dator - IGEN!! Får lite abstinens när jag inte kan besöka mina kära bloggvänner =)
Härligt för dig med en ny PC.

Så underbara bilder Du visar, har bläddrat ned litegrann för att läsa det jag missat!

Sköt om dig, kramis från mig
//Siv

Maliva`s verden sa...

Hei igjen,dessv.er det kun mannen min som reiser denne gangen..så jeg får drømme videre..Men han skal få med seg en aldri så liten handleliste..hi-hi.Kanskje jeg får stikke innom butikken der du jobber...mens han er der nede...Skal besøke fam.i Fr.stad,og det er jo ikke lange turen til Halden:O)Klem

Tine sa...

Hello Anitha...

I give you Inspiration?? I believe, YOU give me inspiration...

did you remember a long time ago, i ask you for the picture from petit crapaud?? The one, who was now in my living room. I tought, it was on old paper and very Big...i found it on another web shop in germany. I order the picture, and became a poster!! it is terrible...in my post i say that i am very angry about that...it is the wrong frame, the wrong size and it looks like shit...I have to change the frame. Now it hangs in a IKEA RIDDA Frame and - i say it- it looks terrible. so, ill will see, what i can do to make it " nice "...;o)

Heartly Hugs Tine

P.S.: Is it always a poster or is there a different between??

Piitis sa...

Hei Anitha!
A picture is beautiful! I like it:)
Have nice weekend!
Hugs Piitis from Finland

Viola sa...

Vilken helt underbar tavla, den skulle jag vilja ha här hemma, älskar dessa porträtt på madonnor, tycker de är så vackra, önskar dig en skön helg med de dina, KLEM

Mitt hvite hus sa...

Så kjekt å ha deg tilbakeO=) Alltid rasig med problemer med PC..strever litt her jeg også Tror jeg skal ta back up på alle bilder og dokumenter....
Utrolig vakkert bilde, det hadde jeg kunnet tenkt meg å hatt også=)

Nyt fredagen klem Kerstin

My home is my Castle sa...

Nydelig bilde....

Såå kjedelig å miste alle bildene.. Håper du finner dem igjen..

Ha en fin helg vennen :)
Klem,kari

moa sa...

hei kjære vakre venn -
..så kjedelig å miste bilder - pc-trøbbel er ikke gøy! Men du viser da et nydelig bilde av ditt siste funn, st.therese er vakker!
Og 1000,1000 takk for den herlige kommentaren fra deg, blir helt rørt over dine ord...Du er jo bare helt herlig! Hadde vært gøy om du og susanne tok turen og så på den nye butikken..jeg jobber de fleste dagene i nittedal, men er også litt fra og til i den nye..Forandring fryder, vet du!
ha en nydelig helg enn så lenge, så snakkes vi snart igjen!
moaklemmer i massevis!

Randi sa...

Heia vennen!
Tusen millioner takk for god og varm helsing frå deg Heidi,det varmeer godt,å det gjer det alltid når du helsar på!Ja eg må seie at eg vart både stum og rørt når eg såg mannen min hadde vore inne å lagt inn ein kommentar til meg,koslegt var det!:-))
Men eg vart så glad når eg såg at du hadde komt med nytt innlegg idag,bra!!!
Gratulere med ny pc:-))spennande da,men kjempe kjedligt om du har mista bilda dine,å du som hadde så mykje fine bilde og da,huff!!!Eg gledar meg alt til ditt neste innlegg,på ny pc`n:-)Stå på,det går bra!!!
Å det nydlege bilde du har kjøpt deg da..sukk!!
Eg skal på jobb i morgå og eg,tidleg;)så her MÅ det bli tidleg kveld:o)hadde fri på mandag,men ellers på jobb resten av veka.Kom heim kl 20.00 i kveld:-))Å i morgå blir det masse ståhei der inne,senteret har 4 års jubileum,så da blir det liv;)Reiser kl.07.00,heime kl. 16.45:o)Ja.Ja,men da har eg fri til tirsdag;)
Ellers så håper eg at du har det toppers bra Heidi?
Vil ønske deg ei super fin helg,kos deg masse!!God og varm klem til deg!

Prinsesse Elin sa...

Det der var vakkert! Jeg er bare bittelitt misunnelig på deg som har det. Men jeg kan jo bare komme innom her når jeg vil ta en titt på det.
Ha en fantastisk fin lørdag. Masse gode klemmer:O)

Sivs hus sa...

Hei, takk for hyggelig hilsen. God helg fra Siv

Viola sa...

Hej igen, vad glädjande att du blev glad! Om du klickar in dig från inlägget på butik så kommer du in till www.romantiskating.se sedan söker du antingen på ordet eller tittar in under pressglas så hittar du den där. Har många kunder varje vecka från Norge. Tror att jag är billig jämfört med Norge och så drar jag bort momsen på alla varor. Ha en skön lördag, här har vi fått 6 gr vartmt och solen tittar fram då och då. En härlig dag alltså! KRAM