lørdag 21. mars 2009

Vår../..Springtime...

God helg!

Solen kaster et nydelig skinn igjennom vinduet ned på tastaturet her jeg sitter og skriver.. Den varmer.. Det er vår!

Denne uken har vært rene maratonrittet! Jeg har til og med overlevd en dobbel kjøretime på trafikkskolen- min 1. time... det gikk fint!

Jenta vår har hatt 2 bursdagsfeiringer, og det fører med seg utallige omganger med klut og mopp og støvsuger, både før etter gjester.. Kakene skal på bordet og mat skal i hus:0)

Vi har hatt møter her med folk fra Innovasjon Norge,(hører med til landbruksdelen), og det har vært tannlege besøk, og andre småting som har tatt bloggtiden helt ifra meg..

Men noen friske blomster på bordet kunne vi vel alle trenge... Her er en favn til alle dere jeg har blitt så glad i, som titter innom bloggen min.. Til alle jeg kjenner og til dere som sitter der ute og leser det jeg skriver, som jeg ikke vet hvem er engang...tusen takk for at dere tare dere tid og at noen legger igjen ord...

Det går mot Påske, og jeg har handlet meg 3 egg uten dekor, som jeg håper å få pyntet litt på i helgen. Syntes dette bildet var litt nydelig og med en vårlig følelse...
I de neste 3 ukene kan det komme når som helst små små ulldotter av de 2 høygravide store søyene vi har i fjøset.. Kanskje det blir påskelam:0)...Gleder meg til sommeren hvor de skal få gå ute på fri eng og kose seg...Håper dere har koselige planer i helgen...
Jeg har kjøpt meg noen små mini stemor og et nytt hvit tre trau, til å ha de i...Skal ta bilder av det jeg...Så har vi endelig fått tak i grind til å ha forran trappa her ned og oppe i 2 etg... Edward er fullstendig bajjas om dagen og er OVERALT.. Så ikke rart tiden går ifra meg...
Til uken skal jeg endelig få fatt på det nye magasienet til Jeanne d `arc. Gleder meg. I mellom tiden har jeg Vakre hjem - det var en bedre utgave denne gangen enn sist, og flere kjente hjem fra bloggere i Norge og Sverige var med i denne utganven.Ønsker alle en vakker solskinnsdag...
Nyt våren!
Store klemmer fra meg....


31 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei du vakre....go`helg til deg også..Koselig innlegg som alltid..og masse vakre bilder....Ser vi har likt fuglebur..Det bare digger jeg:O)vil ha flere.Klem fra Maliva

Les Cotrions sa...

Your cage is sooo pretty!!! I'm fixed on cages!!!! Lovely arrangement!!! Nice flowers and pictures! Enjoy this first week end of Spring!!!
Warm hugs
Vale

Hulda sa...

Jeg likte også vakre hjem godt denne gangen. Venter på Jeanne d'arc bladet, bestiller fra Emmas Verden. Så herlige bilder du viser. Likte så godt det første bildet, herlig speil du har.

Randi sa...

Heia Heidi Anitha vennen!
NYLEGE BILDER OG LIKESÅ MED TEKSTEN DIN,SOM ALLTID!!Du er berre så super flink!!
Gratulerer med vel overstått kjøyre time ( timer),å der kan du sjå,det gjekk bra og du kom deg vel heim!!! Du har snart fått lappen du,det er eg sikker på,bra!!Å da veit du,har eg eit ønske om å sjå deg her på møre!!Tenk da å få møte deg...wow så kjekt det hadde vore skal du vite!!!
Puh...ja da har det vert full fart på deg denne veka skjønna eg!
Men eg måtte nesten flire litt her,synst eg ser den lille nusslege guten din spring over alt:-)))dei er no såååå søte da!Men da må du få opp grinda di ja!
Å du,sånne småe lam er kjempe søt!han minste guten vår brukar å vere med på lamming og klipping av sauer her på øya,men det er villsauer,å her er over 1000 stk av dei:-)Han er kjempe engasjert når dette står på...artigt!
Ja eg er enig i at Vakre Hjem var bedre i denne utgåva ja,eg NYT det bladet:-))Å gleder meg ikkje mindre til neste veke når JD bladet kjem nei;))Eg har fri til tirsdag no,men da skal eg jobbe resten av veka t.o.m laurdag.Har bytta helg,for at eg skal få fri palmehelga,skal til Bjorli da;)
Her blir det ti stk rundt bordet til middag i morgå,julemiddag skal dei få;))koslegt det;)
Men du,eg håper du får ei super fin helg,og du må kose deg!!!
Håper oss "snakkast" Heidi!!God og varm klem til deg!

h.espe sa...

Hei kjære vennen!!!
Høres ut til at du har hatt en skikkelig maraton uke ja - godt at det er halg da, og kanskje litt tid for å slappe av :o) Synes iallfall det er utrolig koselig at du tar deg tid til å komme innom på besøke til meg. Det setter jeg sååå stor pris på.

Så koselig det hørtes ut å skulle få lamb på gården... For en del år tilbake drev broren min det lille bruket etter besta og besten. Dessverre ble utgiftene for store, og som så mange andre småbruk på landet, måtte han legge opp. Dessverre!!! Synes det er såå synd at dette skjer. Landsbygda er i ferd med å "gro igjen", og alle de koselige småbrukene forfaller... Vel, heldigvis holder broren min sitt lille bruk i orden, selv om han ikke driver med dyr. MEN, iallfall påsken for en del år tilbake var jeg med på "lambing", og det var en stor opplevelse. Helt fantastisk å se på, og ikke minst å se hvor kort tid det tar før de små "nurkene" er på beina, og omsorgen fra mor.... Det er noe helt spesielt å få være med på dette, og heldige du som har dette tett på....

Blir nok ikke noen tur til Alna i dag, men heller kjedelig husvask. Bryter solen skikkelig igjennom skal jeg kose meg med et magasin i solveggen på verandaen - kan jo ikke gjøre kjedelig husarbeid hele tiden..!!

I morgen reiser jeg til København - gleder meg masse! Har tittet litt på butikkene du anbefalte, men tror bare den ene butikken, Butikk Sophie, ligger så sentralt at jeg kan ta meg tid til å besøke den. MEN, tror kanskje jeg klarer meg lenge med den...;o)

Ha en strålende flott helg - kooos deg!

Klemme fra Hildegunn

Bleudelavande sa...

How many sweetness in all your pictures! You are my most important inspiration!!! Tank you very much! Kisses Mate

Alba Linea sa...

soooo sweet the postcards! i love this so much too! bet wishes!
;0)

A-H sa...

Flotte bilder;)
Jeg lurte på det skapet du har tv`n i, har du noe lufting til tv bak?
Har et gammelt skap stående som hadde passet ypperlig, men lurer ille på om det kan bli for varmt:)

Viola sa...

Hjälp vilken vacker bur du har...det är en sådan jag letar efter men inte fått tag i ännu...alltid underbart att besöka dig med dina vackra bilder och härliga texter, vilket fång med rosor du har, underbart! förstår att du har haft fullt upp med besök...önskar dig en härlig och skön helg, klemmer

Josefine sa...

Wow for en stemning det var her. Nydelige bilder hos deg, hele innlegget var så koselig. Det buret ditt var kjempestilig, så nostalgisk. Vakre blomster og vakre kort, nydelig!

Skal si du har hatt en travel uke, sånn blir det noen ganger. Men så kjekt å høre at kjøretimen gikk bra:) Ikke lenge før du reser rundt nå! Ønsker deg og resten av gjengen en flott og vårlig helg, stooor klem

Hulda sa...

Jeg så du likte de små beholderne i sink. Jeg har kjøpt de her i Harstad, hvis du vil kan jeg kjøpe noen for deg, og sende. Hvor mange skal du ha? send meg mail så snakkes vi hulda.lyngmo@start.no

Sivs hus sa...

Hei, Koselig blogg fra deg. Så vakre bilder du tar. helgeklem Siv

Mitt hvite hus sa...

Hei=)

herlig innlegg som alltid hos deg...Gratulerer med den første kjøretimen...DU klarte det...resten vil gå bra det også:O=)
Høres så koselig ut med lamming, selv om jeg vet det er en del jobb. men så deilig det må være å få følge disse skjønne lammene fra første stundO=)
Jammen har du hatt det hektisk , da er det godt med en rolig og hyggelig helg.

Nydelig helge bukett du har skaffet degO=)
Klemmer Kerstin

Tonje sa...

Så utrolig flotte bilder:o)
Du har et utrolig vakkert hjerm, et drømmehjem!!

Gratulerer med jenta di også.

Ha en fin vår og førpåskehelg.

God klem fra Tonje

liven sa...

Hei:o)
Litt av en uke du har hatt da....tenker det er godt med helg!!
Lykke til med kjøringen da....spennende det!!
Nydelige bilder hos deg.....du er flink til dette:o)
Kikket på litt stmor i dag også....men har veldig lyst å plante mange i samme farge!
Her var der bare esker med flere oppi....og i forskjellige farger!!
Må ha det nye Jeanne d'arc bladet jeg også....men må få noen til å kjøpe det for meg da.o)
Ha en fin lørdagskveld :o)

Guttemamma sa...

Hei du go'e!!
Travel uke ja, det kan jeg høre! har sluttet å gjøre særlig rent før barnebursdager jeg...blir jo bare dobbelt opp. Du, kjære med det vakre hjemmet;har du sett "konkurranse" i bladet bolig pluss?? Norges vakreste bolig...meld deg på!!!
Ønsker deg en herlig lørdagskveld og lykke til med kjøretimene!!
Klemmer

Det vita dårhuset sa...

Heej på dig du goa!
Blir det en lugnare vecka nu då?! =)

Låter lite som mina veckor *fniss*.
Man skulle behöva ett par timmar till på dygnet eller hur?!
I alla fall nu när solen börjar visa sig....

Så dotra blev nöjd med kalaset?!
Och mamma fick städa Hi hiiii

Tänk om man fick beska alla hem som inspirerar.. Gud vad det skulle vara roligt!
Du har såååå fiiint hemma och det är s roligt att titta på dina bilder.

Ha det nu gott och ta hand om dig!
Kramar Erika

My home is my Castle sa...

Ja u har jammen hatt det travelt den siste uken..
Håper du snart slappe litt mere av...
Nyydelige bilder som alltid hos deg :)

Klem,Kari

Evelinas hus sa...

Mmmm ljuvliga bilder du visar.
Ha det gott.
Kram Caroline

Pysselpalatset sa...

Vad kul att du gillar mina fjärilar... de är så roliga( morsamme) att göra... för beroende av vilket papper du använder får de eget utryck!
ha de Jeanette

Tine sa...

good morning.....

i am so sorry, but i was busy all the time. i go out in the dark and come home in the dark...i have a deal to make a cafe in düsseldorf with new design. it was so much work, i can't believe it..so i have no time to visit someone...and today we go to an event for hair stylists...i hate it!! but my husband is a hair stylist and so i have to go with him...and now i must go into the bathroom..he make my hair...;o(

heartly hugs tine

Livy sa...

God formiddag!
Så koselig innlegg fra deg Heidi Anitha! Og nydelige bilder!

Vi koser oss med helg, og synes det er deilig med solskinn om dagen :-)

Ønsker deg en fin søndag og en god start på den nye uken!

Klem fra Livy

Lisemoren sa...

Her var det masse vakre bilder. Håper du har fått slappet godt av denne helgn. Fortsatt god søndag : )

Anneli sa...

Hej!

Tack för din goa hälsning hos mig!!
Vilken underbar blogg du har!!
Gillar både bilderna och språket...ska spara dig bland mina favvisar!!

Kram

Anonym sa...

Ja, du har visst nok å henge fingrene i.. huff... synes litt synd i deg.. ikke bare bare å renne rundt sånn hele tiden.. i allefall ikke både med en vilter krabat og gårdsbruk...

Men gratulerer med kjøretimen.. tøft!! nå er du i gang.. resten kommer etterhvert:o)) du skal bare se hvor flott det blir å suse rundt selv!!!

Så mange herlige bilder fra deg igjen.. blir helt dårlig her... og mye lekkert som kommer JDL.. er spent på de nye madonnaene.. ikke for det, gubben lurer på om vi har konvertert til katolikker:o)) tror jeg har nok statuer nå...

Håper du får en deilig uke min venn.. god klem fra meg..

Weißer Vintagezauber sa...

Hallo, your pictures are great,but the rose photo is huge.Can see me not at all full.
Have a nice evening,lots of love
Elke.

Brocante sa...

Hei - rakk ikke å ønske deg god helg, men jeg kan jo ønske deg en godt ny uke i stedet! Fugleburet er flott - hva er det egentlig med slike bur - jeg er også så fasinert av dem, men liker ikke å fugler i dem - de skal fly i de fri! Klem!

Rummet för välbefinnande sa...

Kära vän! Vilken helt underbar rosbukett!!!! I fredags gick jag och köpte mig en "Heidi-Anitha-ros" och den är så vacker.... Jag tyckte att jag kunde unna mig den och det var verkligen med dig i tanken jag köpte den också.
En sån där svagt ljuslila och cremefärgad skapelse, och varje gång jag tittar på den så njuuuuuuter jag också tänker jag på dig.
Då känner jag mig glad, lugn och harmonisk.
Du har den effekten på mig!
Idag har jag lagt ut en liten tävling som jag hoppas du vill vara med i och premiärbild från nya butiken.
Det kommer nog att bli glest med inlägg annars nu. Jag kommer att jobba för högtryck den här veckan och helgen som kommer.
Vill bara ge dig en stor kram och önska dig en jättefin vecka.
Var rädd om dig och ha det så gott!
Kram Mia

Christinas låvebutikk sa...

Så koselig innlegg og masse fine bilder!
Ja det er volanger rundt hele! Det er 100% bomull og kan vaskes på 60 grader:0)
Bare send meg en mail du om priser etc!!


Ha ei go natt!

Mia, New Room Interior sa...

Så fint innlegg med mye fine bilder!! Vi har også feiret bursdag her -1års dag, så slipper unna barneselskapet! ;-) Deilig å kjenne at det blir vår! Ha en fin kveld! Klem-Mia

MODERN COUNTRY sa...

Hei Heidi-Anitha!

Ja tiden flyr fra oss,men allikevel er det så godt å ha dager som er fyllt til randen med gode stunder. Du er så flink til å beskrive hvordan du føler, og du tar så flotte bilder.
Jeg er også igang med å feire at våren har kommet, og har vi ikke herlige dager!! I dag var det midlertidig veldig sur vind, men jeg har rukket og sittet en time på verandaen. Og tulipnanene står også snart i full blomst på bordet ute.

Ha gode gode dager!!
Klem Aina