lørdag 14. mars 2009

Jeg trenger hjelp!


Jeg trenger hjelp!
Og jeg må ty til dere - mine gode venner som virkelig kan dette her:0)
Jeg har problemer med musikkspilleren på bloggen min. Den henger seg opp? Er dere kjent med dette problemet hos dere selv som har spiller fra deezer eller lignende?
Samt at jeg gjerne vil ha tips og råd om hvordan jeg kan få en oversetter til bloggen min, slik at andre fra utland kan forstå mere av det jeg skriver om... Alltid så koselig å dele tanker med alle, og ikke bare bilder..Ikke sant?
Jeg fikk en Award fra Christine fra Tyskland for kort tid siden. Ble så kjempeglad for den. Hun har en nydelig interiørblogg med samme navn som min.. det var av den grunn jeg fant henne...
Hun skal åpne en nettbutikk nå, og jeg fikk en forespørsel i fra henne om hun fikk lov å bruke noen av mine bilder av mitt hjem i sin nettbutikk- noe jeg syntes var kjempekoselig. Så det skal bli s¨spennende å se hvordan hun ordner til det:0)
Jeg tenkte vel egentlig ikke si så mye mere om hva mine mål og drømmer går ut på.. Men jeg har fått så mange tanker av dere som undrer.. Det er ikke så spesiellt og stort... Men jeg vil bruke litt tid på det. Jeg kan jo like så godt si det.. noen av sine drømmer kan man jo dele med andre også:0)
Det har seg slik at jeg alltid har vært redd for å kjøre bil.
Så jeg har ikke sertifikat. Det skal jeg gjøre noe med nå.. Selv om det vil ta meg lang tid, skal jeg klare det! Så til uken er min 1. kjøre time hos trafikkskolen, og jeg skal overvinne den!
Det vil sikkkert ta meg år... men for en drøm det vil bli for meg å kunne ha frihet til å komme meg litt mere ut i verden...:0) Det er mye som tilsier at det vil gi livet mitt et stort løft:0)
Er det ikke flott Susanne? :0)
Så nå har jeg sagt det... Dere vil garantert høre noe fra meg, om dagen kommer og jeg har klart målet mitt, selv om det kommer til å ta tid, som sagt...men bedre sent enn aldri!
Nyt fortsatt dagen!
Og Awarden deler jeg med dere alle mine gode hverdagshelter som titter innom meg...

16 kommentarer:

Anonym sa...

GODT GJORT!Ikke farlig for meg som er født i en bil!! nesten bokstavelig:o))

Du jeg kan ikke det der med de spillerlistene.. prøvde en her men det ble bare tull..

Translate fra Google fungerer fint.. gå inn her....
http://translate.google.com/translate_tools?hl=da
Det er klipp og lim metoden i tilføy gadget og java/html skipt..

Lykke til!!

PS! kjempeartig med den nettbutikken...

Josefine sa...

Hei min venn:) Så kjekt at du skal kaste deg ut i en ny utfordring! Du er skjønn og modig du... klart du fikser det, bruk den tid du trenger. Hvis man bor litt avsides er det en ny frihet å kunne kjøre bil.

Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med det tekniske spørsmålet du har..ikke min sterke side. Jeg får hjelp av minn sønn når jeg har ekstra utfordringer på pc'en. Er ingen ekspert...skulle gjerne vært det.

Tusen takk for de herlige kommentarene du har når du kommer innom meg. De varmer i hjertet og jeg blir alltid veldig glad når jeg hører fra deg. Ønsker deg og dine en flott helg..og lykket til med første kjøretime!! Stor klem

Merethe sa...

Lykke til med kjøringen. Det blir en helt ny verden som åpner seg for deg. Jeg tok lappen som 18 åring men kjørte ikke bil før jeg var mange og tredve. Aldri for seint. Stå på :)

Lilla huset på prärien sa...

Min spelare från Deezer hängde sig också Anitha. Så jag bytte till en annan och den fungerar bättre - kolla min sida!

Kram J

Jenny Oak Fae sa...

Det är inte som att spelaren hänger sig, däremot är vissa låtar inte fullständiga, utan det spelas bara en del av dem, det handlar säkert om avtal med artisterna att inte hela låten ska kunna spelas.

Titta på min blogg, jag har valt en annan sorts spelare, där finns mer att välja på än hos Deezer, dock verkar spelaren inte vilja starta automatiskt, så mina läsare få trycka på Play-knappen på spelaren.

Hoppas detta hjälper dig vännen!

KRAM, Jenny

<3

sortekatt sa...

Så fint for deg!!!!
Masse lykke til med på veien mot førerkortet:)))

Ha en fortsatt flott helg!

Tine sa...

Hello again...;o)

i only understand my name and my blog...and you say that you become a award from me...is it right?? *smile*
I am very happy, that i can republished you're Picture. I think, this will be very exclusive franske dankse style...I am ver exicited...
can you please send me you're adress to my email adress? Email is "m.stein28@arcor.de"...i will send you something...

Heartly Hugs Tine

A-H sa...

Du skriver så fint, jeg er så glad jeg fant bloggen din jeg;)
Kan desverre ikke hjelpe deg med slike tekniske saker, er jeg ikke noe bra på nemlig;)
Lykke til på kjøretime;)

Klem

Unknown sa...

For en god nyhet Heidi! Jeg VET at du KLARER det, fortere enn du tror ;O) Har hatt samme problem med musikken jeg også, har bare fjernet hele greia... Men du, vet du hvor jeg sitter og blogger nå?
Jeg sitter i vår lille "stuga" på fjellet! Uten strøm, masse stearinlys og ca 8+ grader inne! Det blir snart varmere får jeg håpe! Ellers får jeg ty til gubben. Vi er jo her helt alene ;O)
Vi har klart å få inn sofaen. Måtte løfte den inn gjennom vinduet, og det gikk akkurat! Trangt her skjønner du... Ha en strålende lørdagskveld Heidi! Vi skal bort på kroa her og spise litt. ... og låne toalettet ha, ha ;O)

Stor klem fra Susanne

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer så masse til deg som tar et skritt ut i noe ukjent .... dette vil du klare og du så stolt du vil være av deg selv den dagen du står med lappen i håndenO=)

Kan desverre ikke hjelpe deg med det andre... men så moro at hun vil bruke bilder fra ditt vakre hjemO=)

Ønsker deg en fin lørdagskveld ;O=)
Klem Kerstin

Guttemamma sa...

Ser du har fått hjelp med en translater, satt inn en her om agen jeg og:-) Spillere min har og hengt seg opp før, aner ikke hva som må gjøres dessverre.
Så gøy at du er "oppdaget" i det stor utland, ikke så rart, vet ikke om mange som viser SÅ utrolig mye vakkert som deg!!
Så tøff du er som møter noe du er redd for..bra gjort!!
Jeg har søs på besøk og nå skal vi kose oss og skravle!!
Varm klem

Crinoline sa...

Ser at Bea har forklart hvordan du får oversetter på bloggen.Den fungerer greit nok,men oversettelsen kan av og til bli litt merkelig. Spiller på bloggen har jeg ingen erfaring med. Ønsker deg masse lykke til med kjøringen.

Hulda sa...

Håper du får orden på dette, kan dessverre ikke hjelpe deg med det. Så herlig bilde du viser i det forrige innlegget. :)

My home is my Castle sa...

Skjønner godt hun har lyst til å bruke bilder fra deg :)))
Kjempemoro.. Denne butikken må jeg inn å se på :)

Masse lykke til med kjøringen :)) Dette klarer du !!! :)

Klem,Kari

moa sa...

hallo kjære vakre venn..
- så flott at du tar første skrittet mot lappen..dette klarer du!!
ser du har fått hjelp av kyndige venner..den tekniske biten kan ikke jeg bidra med så mye, dessverre!
..men du verden så gøy at damen vil bruke dine bilder, dette blir morsomt å se..vet du når den butikken skal åpne?
håper du har kost deg med wok i kveld da..og fått slappet av litt!
..en stor moaklem fra meg!

Mia, New Room Interior sa...

Så gøy med bildene! Du har jo så mange flotte, så det er ikke rart! :-) Spennende med kjøretime da, det kommer til å gå kjempefint! Ha en fin søndag! Klem-Mia