lørdag 14. mars 2009

Mål og drømmer...

Så er det helg...

Jammen går ukene fort...Livet går videre og nye dager kommer.. Nye dager går.. Sånn er livet, og uten vi tenker videre på det blir faktisk livet til, slik vi gjør det til selv...Vi er vår egen lykkesmed...

Jeg har i det siste tenkt litt ekstra på dette... Man gjør virkelig det man vil ut av livet sitt, - ja det man har rimelige muligheter til for å klare å oppnå i allefall..


Men det er viktig å ha drømmer. Det er viktig å ha mål - og at man kan klare å sette noen av dem ut i livet.. litt og litt av gangen.

Det behøver ikke være så stort.. en liten hemmelig drøm.. eller bare en ny god vane..

Jeg har tatt noen besluttninger i mitt liv, som skal forandre mitt liv. Vet ikke om jeg vil klare det, men det er håpet og troen på meg selv som skal bringe meg dit....Sånn er det vel for alle.
Man trenger tro på seg selv, og tørre og gjøre noe, man kan ikke sitte hele hele livet og tenke på drømmene sine.. Noen må bare ut i livet..

Jeg ønsker alle en koselig lørdag! Snøen her på Østlandet begynner og smelte og igjen og løkblomstene har tett veien ut igjen, etter noen dager på ferie inne i huset etter enda et snøfall...

Men det er som drømmene, som med blomstene.. Ligger der i dvale under jorda..Noen kommer opp og blomstrer lenge og blir vakre.. Andre kommer opp og får et kortere liv..Men det er verdt å forsøke..
Noen blomster er så vakre at man vil tørke dem.. ha dem der for bestandig... Akuratt slike drømmer - vil jeg også ha...

God klem fra meg..Bildet i dag er ukjent.

11 kommentarer:

Tine sa...

Hello anitha...

is anything happen?? i am so angry that i don't understand anything you say...
so, i would like to ask you something...in the next week i oppend my new online shop. and i would like you to ask, if i could take some of you're pictures in my web-shop. I am wrote to every picture that it was postet by you and you're blog. but some people need some inspirations and i like you're pictures so much...can you told if you like that. when not, it's no problem. really...but i think, i can ask...

heartly hugs tine

Det vita dårhuset sa...

Älskade Anitha!!
Har lite brottom så det blir en kortis så länge! Kikar in igen ikväll..
Jag ÄLSKAR Eva Cassidys Song Bird =)
Såååååå Vacker.
Kram Erika

Anonym sa...

Så skjønt innlegg hos deg... nå er jeg spent på hva du har tenkt å gjøre!!!!

Du få deg en oversetter.. sikter til forrige kommentar her inne.. stakkars dame.. hun virker ´helt ute av seg fordi hun ikke forstår...

Du har en deilig helg min venn.
God klem til deg...

Kari sa...

Jeg får ikke til å åpne linken du la ut i forrige innlegg. http://www.brocante-antiqe.no/

Forsøkte også å søke på nettet, men fant ingenting. Har du den riktige adressen?

Ønsker deg en riktig god helg!

Kari :-)

Merethe sa...

Et nydelig innlegg som får meg til å tenke. Flotte ord å ta med seg i helgen. Så sant så sant. Ha en fin helg. OG takk for den flotte bloggen din. :)

h.espe sa...

Hei kjære vennen!!!
Takk for ditt gode innlegg..!! Det er lett, i en travel hverdag, å la dagene bare gå, uten å helt tenke at dagen I DAG er viktig... Mange av oss kan absolutt ha godt av å sette seg ned litt, tenke over livet, hva vi vil, og hvor vi vil.... Små eller store mål er viktige å ha, og drømmene må vi alltid ha med oss....

Innlegget ditt fikk meg til å tenke, og kjenner at jeg ønsker å sette meg mitt eget personlige mål for våren...

Nå er helgen her igjen, og det er sååå deilig. Kjenner at uken har vært stressende, så godt å få slappet litt av. I kveld skal jeg bort på venninne middag, og det gleder jeg meg veldig til.

Duu, må forresten bare spørre - du er kjent med København?? Mener iallfall jeg har lest det hos deg tidligere. Jeg skal nemlig en snartur til Køben neste mandag, og kunne tenke meg tips om butikker som fører Jeanne d' Arc Living. Vet du om noen butikker???

Ha en skjønn helg kjære du - kooos deg!

Stor klem fra Hildegunn

Mia, New Room Interior sa...

Flott innlegg!! Ha en fin helg! Klem

My home is my Castle sa...

Tankefulle ord......
Tror nok mange kunne ha godt av å sette seg ned å tenke over livet sitt....
Jeg gjorde dette for noen år siden og har kommet langtd mine drømmer. Det har tatt på og det er tøft og slitsomt,men tilslutt faller alt på plass og livet blir så mye bedre å leve :)
Tenker på deg vennen...

Ha en fin helg videre.
Stoor klem, Kari

Guttemamma sa...

Å, dette var et "godt gammeldags white vintage-innlegg" som jeg er så glad i!Jeg har selv tatt tak i noe som jeg har tenkt på lenge, og det gir meg glede og håp for fremtiden!! Bildet du viser er jo så vakkert, har ikke house doctor sånn vakre staker tro?? Eller er det Jeanne d'arc?
Så glad for at du følger drømmene dine, hva de enn er min venn!!
Ha en flott lørdag med gjengen din, vi får søsteren min på besøk til middag,gleder meg!
Klem fra Anette-vennen din

Lilla huset på prärien sa...

Det låter mycket spännande Anitha! Vad är det du ska hitta på?

Och du är helt galen! Modell - nej det blir det aldrig av mig *skrattar* Men du är söt, TACK för den fina komplimangen. Jag kämpar på med min övervikt och hoppas bli av med lite innan sommaren. Kör GI just nu... :)

Ikväll ska jag njuta av Melodifestivalen tänkte jag. Och jag blir varm om hjärtat varje gång jag tänker på din fina kommentar!

KRAAAAAAM från mig

Jenny Oak Fae sa...

TACK, jag hoppas också på att det ordnar sig, att rättvisan ska segra till slut...

KRAM, Jenny

<3