mandag 22. september 2008

Ny uke!

Har dere hatt en fin helg da? Det har jeg hatt! Endelig en helg hvor vi har hatt litt tid i sammen med Raymond, hvor han ikke har jobbet fulle og hele dager! Som vi har satt pris på det, både jeg og ungene.
Om lørdagen hadde vi virkelig et prosjekt gående her! Det ble mye latter ut av det og, selv om det var litt slit, men vi er fornøyde med resultatet.
Det jeg snakker om er at vi har kjøpt oss en ny tv! Vi har vel egentlig tittet en stund på slike flatskjermer, men jeg har skygget unna da jeg syntes de er så store og mørke og vil ta fra meg så mye plass i stua, men også virke for dominerende i forhold til interiøret mitt ellers.

Løsningen var at om vi skulle ha en slik tv, skulle jeg ha denne inn i mitt gamle slitte skap... Vi tok mål, så vi hadde noe å jobbe mot:)

Resultatet ble en 37 tommer flatskjerm som vi fikk lurt inni mitt gamle slitte skap, etter vi hadde stått med brekkjern og hammeren en god stund for å få løsna hyllene inne i skapet. Raymond skal vel ha det meste av æren for mekkinga, men jammen fikk jeg han med på forslaget mitt...:) Resultatet får dere se i morgen!

Her er mitt nye lille oliventre:) Kan vel ikke få for mange.. er så glad i dem, store som små....


Min lille myrth... Jeg har 2 av disse små tassene. Utrolig lette å holde og er så vakre der de står i sin enkelhet i en gammel zinkpotte.....


Her er min krystallkrone i storstua... Er så kjempeglad i denne.. utrolig nydelig skinn i de ekte steinene. Ser ut som om hele regnbuen kommer inn til meg når sola skinner på den...
Men denne er ikke den eneste... prøver å holde igjen, men må si jeg ønsker meg en til...tross at jeg snart har en i hvert rom..uff... men alle har vel lov å drømme litt:)

Ønsker dere alle en deilig kveld, og husk å drømme dere bort litt..tror det er sundt jeg, sånn i begynnelsen på uken!

klemmer Heidi-anitha

4 kommentarer:

a home far away sa...

Hej, vilken fin blogg du har, du visar så fina detaljer från hemmet.
Ska titta på den lite mer nu, ha en fin dag!

Kram Gunilla i Singapore

Ragnhild sa...

Veldig fine bilder du har :)
Også så heldig du er som får plass til tv-skap. Jeg fikk et rammeverksted til å ramme inn min flatskjerm på hytta. Et helt greit alternativ når en ikke har mulighet til å putte den inni et skap. Men ramma kosta mer en tv'n da. He,he.

Håper det er greit at jeg linker bloggen din. Den var så fin at jeg vil ikke glemme deg;)

Emmas Vita Hus sa...

Vackra bilder du visar! Tack för din rara kommentar hos mig!

Kram!

moa sa...

hei igjen:0)
porselensfjøla blir lagt ut på nettbutikken om 1 dag el 2..da kan du følge med..det er dessverre ikke så mange igjen,så vær rask!
Ha en fin kveld!
klem Moa