søndag 14. september 2008

Endelig- Vakre hjem!

Tenkte at dette måtte jeg avslutte kvelden med... Et vakkert bilde og meddele at endelig, denne uka kommer Vakre hjem i posten! Jippiii! Jeg er en trofast tilhenger og koser meg leeenge med alle bladene da jeg er abonent på bladet! Se på dette varme vakre bilde.... ikke rart jeg lengter til høst og vinter når man ser sånt.

Tenk å sitte ved denne peisen... med sin kjære... En god kopp te og en koselig prat. Åh, det skal bli koselig å se litt igjen til "kællen". Det er siste innsats i høst for vår del, å få inn alt korn i treskinga og pressing av de siste rundballer i 3.slåtten. det vil si at i de dagene og ukene som er nå, er det hjemme dager for meg med barna...

Når all jobben er gjort skal jeg sette meg godt inni armkroken hans... Kanskje ikke akuratt som i denne settinga, men i soffakroken her hjemme, med mange tente lys. Det er ikke å forakte det heller. En belønning til meg som hjemme mamma, blir det en liten kosetur med overnatting på hotell og en skikkelig shoppingrunde i Sandefjord:)

Mange tenker sikkert..SANDEFJORD? Jaaaa, sier jeg da...dere må dra dit... Det er så koselig! Mange go`butikker og verdens beste kina mat! Så går ferden videre til Langesund for våres små sin del...Der er det Badeland i lange baner...:) Ser frem til dette, snart...:)
God kveld og sett deg godt inntil din kjære:)

5 kommentarer:

moa sa...

hei-
for en nydelig blogg du har!
her kommer jeg på besøk igjen:0)
..ha fortsatt fin kveld!

Vit Spets sa...

Halloj där!
Kul att du kikade in till mig & tack för kommentaren...så glad jag blir! Kul att Du oxå gillar mina väskor! Jag har sytt upp en hel del men önskar Du information om vintageväskorna så kan Du maila mig vitspets@hotmail.com.
Sedan måste jag säga att jag älskar julen jag med & har redan börjat planera lite :) idag måste jag åka till ett stort köpcentra för att få äran att köpa Vakre Hjem...
Många varma hösthälsningar
//Siv

moa sa...

hei igjen -
tusen takk for kjempehyggelig kommentar fra deg,sånt varmer :0)
hyggelig at du la meg til i din bloggliste, nå har jeg lagt til deg også..
...fortsatt fin kveld til deg!
klem moa

Bak en Sky sa...

weeee....jeg har ikke fått det enda!!!Jeg skal løpe og kjøpe!!!Gleder meg!
Kos deg med lesingen!

Shabby Charm sa...

Hei på deg!

Takk for koselig hilsen på siden min. Veldig fin side du har også. Nydelig bilde du viste av datteren din. Flott at du linker bloggen min, jeg gjør det samme med din.
KLEM