fredag 19. september 2008

Mine gamle engeler- OG VIL MALE GULVET!

Mens jeg venter på min kjære skal komme hjem med pakka mi med godsaker fra jeanne d arc, som han henterpå posten, kan jeg viser dere de gode vakre engelene mine i leire som jeg har hatt i mange år. De har begynnt å miste litt av fargen sin noen steder, det blir litt sånn når mann har barn i huset... slitasjen kan jo alikevell være vakkert på sitt vis.

Jeg er glad i grå-skalaen de går i, og at de ikke er så perfekte. Kunne tenke meg å ha litt mere "rå" følelse i hele huset, syntes vel stilen min er litt for "pusete", så noen skikkelige Shabby møbler hadde gjort seg...eller bare litt tilbehør hadde hjulpet veldig! Men den som jakter på noe, finner vel no til slutt!

Det som går og gjelder nå for meg er å endelig å få realisert drømmen min før jul! Jeg vil male gulvet i storstua! Desverre er ikke alle enig med meg, men tror jeg skal få overbevist min kjære om at det kommer til å bli så fint! Har hatt lyst til det siden vi flyttet inn... Gulvet er for "gult" og det er ikke pent til det hvite og grå og slitte som jeg elsker...Ser jo i andre blogger at det blir så fint!

Setter gjerne igang med kosten selv, om jeg bare får tilatelse...og jeg skal nok ro den i land:) Håper dere vil hjelpe meg på vei og gi meg noen ord om hva dere syntes og..da blir jeg kjempeglad!

Bildet dere ser her med engelene er ikke tatt i storstua..så det er ikke dette gulvet jeg mener er for gult...vil vel male dette også for å få en sammenheng mellom rommene. Det vil bli penest!

10 kommentarer:

moa sa...

hei:0)
så nydelige engler, ja slitasje eller patina er jo bare vakkert & sjarmerende..
jeg malte gulvet i min lille gang lys grå for en stund siden, og er så fornøyd..som du sier det passer bedre til hvite møbler og tilbehør..har som mål og male gulv i neste rom for jul..
ha en finfin helg, klem moa.

h.espe sa...

Så fine engler.! Er kjempeglad i engler selv, og har flere "rundtomkring"...

Første gang jeg er innom deg, og du har en kjempekos blogg. Kommer gjerne på besøk til deg senere!!

Ha en superflott helg - kooos deg masse!!!

Klem:o)

Home By Virginia sa...

Heisann :)
Ja kjempe søte engler du har...!!! Har skikkelig dilla på de selv... :)
Legger deg til på blogg lista mi jeg... Ha en fiiiiin helg...!!!
*--- Klem ---*

Synnøve sa...

Så fine engler du har.Første gang jeg er her inne hos deg.kommer gjerne igjen.

Hulda sa...

Så mye flott å se på her hos deg! Fant deg inne på interiørbloggen, kommer tilbake. :) Har nettopp kjøpt juleboka jeg også, og koser meg med den.

Blå-hvit samlemani sa...

Så koselig blogg du har. Jeg har kikket litt i den. Englene var søte. Jeg tenker også på å male gulvet i loftstuen vi holder på å male for tiden. Vi har malt tregulv på soverommet på hytta, det er kritthvitt, og kjempelekkert..

Mulig at grått gulv er lurere enn helt hvitt..?

Prinsesse Elin sa...

Flott blogg. ønsker deg en fantastisk fin søndag. Masse klemmer fra Elin:O)♥

Anne sa...

Hmmm, ny blogg for meg, og nå skal jeg snoke litt i den ja .-)))

Ha en fin fin søndag.

h.espe sa...

Hei og takk for besøket hos meg!! Selvsagt kan du linke meg, det er bare kjempekoselig :o) Om det er greit for deg, så gjør jeg det samme...?

Ha en flott søndag. I oslo skinner solen, og alt er bare fryd... :o)

Klem fra Hildegunn :o)

moa sa...

hei heidi-anitha.
klart du kan spørre om skjærefjøla i porselen:0)Den er ikke gammel, men ny, og den har jeg kjøpt på jobben min,Linneas Hage,hørt om den butikken?Så den selges der i to forskjellige størrelser.De er utrolige fine,sant!Og så var det så morsomt at du skrev om Roser &Rot.Vi selger produkter fra Line i butikken, og jeg er en STOR fan av hennes vakre kort,vesker og puter..Hun er en ener å lage de mest flotte ting & tang.
Ha en fin start på uken,klem Moa.