torsdag 18. september 2008

Mange takk!!!

Her er en liten gave og et stort takk fra meg til dere...for de koselige kommentarene dere har sendt til min blogg! Setter så utrolig stor pris på det...

Har vel gått med tanken om at kanskje jeg ikke skal bry meg med denne bloggingen, i og med at det ikke har vært så mange innom mine sider... men jeg må gi det litt tid også... er jo ikke lenge siden jeg startet, så jeg gir det en sjangse. Da blir jeg så glad når dere legger igjen noen spor etter dere som er innom meg....det varmer det...! Så er det jo så morro også da!

I går var jeg innom go`butikken min Alle tiders i Halden. Endelig har jeg JULEBOKEN FRA JEANNE D ARC, som jeg har ventet så lenge på! Å, gjett om det var verdt ventingen!!! Jeg har aldri holdt vakrere bok i mine hender... Jeg skal ta bilder og vise dere, for dere som ikke har fått tak i den enda... Løp og kjøp! Susanne har flere i butikken i Halden.... Og, takk Susanne, om du leser dette- du skaffer meg dokumentet i fra Petit Crapauid...Gleder meg!

Jeg kommer tilbake med flere bilder og innlegg i løpet av kvelden jeg...
Ha en deilig ukeslutt....Imorgen er helg igjen!

1 kommentar:

Unknown sa...

Hei! Fortsett med bloggingen Heidi :O) Bloggen din er kjempefin!
Er innom og besøker deg nesten hver kveld. Fint at du likte juleboken, den er bare vakker... Gleder meg til jul! Ringer deg så fort dokumentet er i hus ;o) Stor klem Susanne Ps! Det fine papiret på gaven din får jeg i butikken :o)