onsdag 24. september 2008

Litt nytt på en onsdag...
God kveld igjen!

Nå er det jammen kveld igjen... åh, som dagene bare flyr unna! Men nå har jammen mørket tatt sin plass ute også!
Tidlig mørkt, og jeg får større trang til å kose meg inne og tenne mange lys og tenke frem mot vinter....
Og da tenker jeg å kose meg og tenne lys i dette lille "huset" i zink som jeg nettopp har kjøpt meg. Fint å ha både blomseter, en madonna eller lys i... kanskje et litt for dårlig bilde, men det blir litt detaljer i allefall.


Her er min nyeste madonna.! Hun har fått plass på det sorte bodet i storstua enn så lenge. Hun har en vakker og sjarmerende patina som jeg elsker.....


Og til sist, har jeg kjøpt meg en riktig så god jakke! Syntes det er viktig å ha gode myke plagg og alikevell kan føle seg vell, her hjemme jeg går med ungene.

Skal man en snartur til butikken... er den også grei! Syntes ChillNorway har mye fint,og ønsker meg flere slike koseplagg i vinter...Her ser der lista med forhandlere, så kan dere snoke litt på den... jeg kjøpte min på LILLA, kanskje det blir en go`jakke på dere også?...Den har fine detaljer og er dere "vel undt..."

God natt og ha fortsatt en fortryllende uke...

Klemmer Heidi-anitha

8 kommentarer:

moa sa...

hei,hei:0)
..det står en mailadr på nettsiden vår:ninaege@online.no
skriv en mail at du skal ha den hvite porselensfjøla(liten:139,- stor:169,-)Den på mitt bilde var stor.Jeg har gitt beskjed at du ønsker den:0)Det har bare ikke vært tid til å få lagt den ut,beklager!
Men så koselig du har det hjemme,nydelige detaljer i massevis.Og det tv-skapet var jo bare helt beautiful..Koselig å lese bloggen din.Ha en fortsatt flott høstdag,så håper jeg du får bestilt det du skal..klem moa

Mitt hvite hus sa...

Heisan=) TV skapet ditt syns jeg var fint. Kunne tenkt meg et slikt selv jeg. Så man slipper å se på tv hele tiden. Madonnaen din er bare så rå fin. Nyt helgen =)
Klem

Hulda sa...

Hei! Takk for hilsen! Det er ikke det at jeg ikke kan sy putene til deg, men det er såre enkelt.. Jeg la håndkleet dobbelt, sydde det sammen på alle sider, unntatt den ene kortsiden der jeg sydde båndene fast. Du får det garantert til!

Vi har bichon frise, det er en herlig liten hund. :) Men, krever mye pelsstell da den må bl.a klippes og børstes mye.

Hulda sa...

PS. Flott madonna du har kjøpt!!

Hulda sa...

Hei igjen.. beklager første svar fra meg, leste for dårlig og trodde det var putene du mente, sorry!!! Jeg sydde duken nå i uka, har ikke lagt den for salg. Men, er du interessert kan jeg sikkert lage en til deg. Må tenke litt på pris, kommer tilbake til deg.

Prinsesse Elin sa...

Jepp. Jeg er medeier av veslehuset:O) Linken ligger på siden min. Julestrømpa er til salgs. Send meg en mail via veslehuset hvis du vil:O)

Prinsesse Elin sa...

P.s Du har en nydelig blogg:O)

h.espe sa...

Hei på deg!!!
Så koselig å komme innom deg igjen!

Ja, dagene fyker avsted, helgen kommer før uken har begynt.... Men, innrømmer det, liker godt når fredagen kommer - vite at en har en hel helg til disposisjon, og akkurat denne helgen, helt uten planer. Herlig...!!!

Så flott madonnaen din var. Likte så godt den rustikke utførelsen. OG så likte jeg så utrolig godt tv skapet ditt. Hva er vel ikke bedre en å ha et slikt skap, slik at du kan gjemme fjernsynet når det ikke er i bruk. Er jo ikke akkurat et vakkert møbel denne kassa...

Ønsker deg en strålende flott fredagskveld, og koooos deg masse i helgen!

Klemmer fra Hildegunn:o)