onsdag 26. november 2008

Smått og godt...På mitt speil som er bak min største madonna i storstuen, har jeg noen bladranker hengende som dekor. Den grønne euqalyptusranken har nå fått selskap av noe som ikke akuratt er levedyktig, men som minner om jul.

Syntes denne "girlangen" som egentlig er et skjerf... ja- he he..kunne pynte opp litt...:) jeg har da aldri brukt dette skjerfet.. til nettopp skjerf..men kjøpte det til akuratt dette speilet.En godteskål.. Ja, ligner iallefall litt på godteri.. Sarte glasskuler i lilla, rosa og creme farger, pryder et stettfat på bordet.
Kanskje litt uvanlige farger i Julen for noen, men jeg syntes dette også kan være jul med de rette elementene rundt.

En lyspose har blitt cover til et lysglass i fattigmannsølv. Det skinner så nydelig varmt i denne om kvelden når jeg tenner lys.. Zinkhjerte har jeg fått av Susanne... tusen takk!

Så tenkte jeg at jeg kunne vise dere noe rart...
Jeg er kanskje en raring, men kunne ikke stå for dette bilde da jeg var i en antikk forhandler for en stund siden.
Jeg vet jo ikke hvem disse menneskene er... En ukjent familie henger på veggen i stua mi, men syntes dette var så koselig...Er på jakt etter gamle bilde rog rammer.. Syntes det setter så fin karakter i rommet..
Ja ja-så er vi midt i uken da. I morgen er det meningen at jeg skal en tur til Ikea. Om alt går etter planen! Gleder meg... håper jeg finner litt smått som jeg har litt planer med.. Litt stoff.. lamper.. lys og ja- dere vet Ikea kan ha godbiter på lur.
Stor klem fra meg!
Dere får se senere om jeg klarer å realisere noe småtteri:)


9 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Heidi-Anita!

Hoppas allt är bra med dig och att livet rinner på. Vad fint du har pyntat med julgranskulorna - det ser verkligen ut som godis *ler*

Ikea är bra - man hittar allting någonting att plocka med sig, vare sig man behövde det eller inte!

Kram Jenny

Guttemamma sa...

Herlige, deilige bilder du viser!! Et skjerf kan brukes til mangt, særli når en er så kreativ som du!! KLem fra Anette

Jema Rose sa...

Så mycket vackert du visar!

Jag har många gamla fotografier, men vet inte vilka personerna på bilderna är, men de är lika trevliga att ha ändå tycker jag..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Christine Louise sa...

Så fint bilde du har fått tak i. Jeg er helt enig med deg i at det er en egen sjarme med gamle bilder. Selvom man ikke kjenner disse menneskene :)
Ha en flott torsdag. Klem

Kari - My home is my Castle sa...

Nydelige bilder...
Og det skjerfet passet jo sååå godt til speilet :))

Klem,Kari

H elle K sa...

Herlig med slike gamle bilder. alt ser skikkelig lekkert ut, ha en fin kveld.

prinsessa sa...

Hei på deg.
Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å gjøre det men jeg skal lage en til deg nå i morgentimene. Kan du snede meg en mail? Klem fra Elin:O)

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Så mycket fint du visar! Med fattigmansilver kan det aldrig gå fel - så vackert! Vill också ha en lika stor madonna, undrar om julbocken vet var man kan skaffa dom =) =)

Tack för dina kommentarer hos mig!!

Lilla huset på prärien sa...

Hej... jag igen. Smög förbi för att se om det kommit någonting nytt *ler* /Kram Jenny