lørdag 1. november 2008

Hjemme hos meg....Ønsker dere..
God kveld- eller god natt, blir kanskje mere riktig ettersom det bare er igjen 10 minutter til midnatt...
Etter en liten runde på bloggene deres føler jeg at jeg må gi dere en liten hilsen før jeg kryper til køys...
Endelig...ja, jeg smiler, for nå har vi kommet oss inn i November måneden! Mange kan vel tru at jeg er gææærn, men da sier jeg lenge leve galskapen, og November er vakker og full av forventninger!
Jeg maler kjøkkenet i helgen og rydder utefor hus og vegger. - Jeg har "pyntet" litt på en liten hylle stua med mine gamle skøyter, og en liten grankvist... javisst det er koselig og minner litt om vinter og snø.. ja, den er jo så nære.
Det har ikke kommet snø her hos meg enda, men det er så vakkert alikevell. Blader, og blomster og alt ute har gått i dvale liksom... Naturen har pakket seg inn i sin fineste dyne, for å beskytte sitt sarte og vakre...
Jeg har gjort om litt på bordene i stua.... Det gjør jeg ofte om helgene:)... Oliventreet har fått en ny plass i min store sølv pokal, og den ble så koselig med litt mose rundt!
Og dere ser min hvite kjøkkenbenk... Den er i vente på noen nye puter... eller i allefall nyvaskede puter...
Dere kan jo tenke dere, hvite puter på hvit benk, og gift med en bonde, og har 2 småtroll til barn.. ja, da skjønner dere at jeg har litt med vasking og gjøre:) Men valget er tatt og jeg kommer aldri til å velge noe annet... er så glad i min "hvite verden", så jeg kunne ikke byttet mot noe annet...Vaskekluten, støvsugeren og jeg kommer vel aldri til å skille lag...
I morgen når jeg våkner er det Søndag.
Nå vet jeg lite om hva den dagen vil bringe, men jeg vet at med den dagen skal jeg kose meg. Gjøre noe hyggelig med mine barn, og ha tid til å kose seg, også ha tid som en hel familie...
Kankje ute... Eller inne og leke med ponnyene til jenta mi, eller lage vaffler til en koselig film på tv.. valget er jo vårt,og Søndag, ja-... Ja da har alle lov til å kose seg...
Nattaklem fra meg!15 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig innlegg. Kjenner at jeg er trøtt nå, så må krype til køys. :) Veldig fine bilder, du har det koselig, og fint. Jeg fikk tak i Lantliv. Helt utrolig at de hadde det. Bladet skal jo ikke komme ut før 4. november.. Allt i hemmet, som kom ut 30. oktober, hadde de ikke. Merkelig, ja.. Men, fikk lantliv da. ;) Skal kose meg med det lenge framover. Og snart er det Vakre Hjem som kommer. :)

Tok noen bilder i kveld, men må ta nye i morgen, de ble for mørke..

Hespe sa...

Strålnende søndag morgen til deg!

Høres ut som planene er klare for en flott søndag hjemme hos deg og familien din.Godt å få litt tid sammen. Selv våknet jeg opp til en nyyydelig dag, og når jeg ser ut kjøkkenvinduet mitt, så var det tre små hjortekalver som hadde forvillet seg ned på veien mellom blokkene. Sååå kjempesøte!!

I dag blir det hobbypussel for min del. Skal bla. prøve å få laget litt flere julekort.

Jeg har nok sagt det til deg før, men en god ting kan ikke sies for ofte - såååååååååååå nyyyydelig du har det hjemme hos deg. Hi, hi - ser at skøytene er kommet på veggen. Tror det er mange hjem som "går for denne" i år, etter å ha sett Juleboken til Jeanne d' Arc. Selv har jeg ikke fått hentet mine frem fra kjellerboden enda :o)

Da må du og dine koooooose dere i dag!!

Klemmer fra Hildegunn

Jema Rose sa...

OTROLIGT vackra bilder du visar..!

: )

KRAM, Jenny

<3

Hulda sa...

Hei igjen :) har nevnt deg på innlegget mitt i dag, det syns jeg du fortjener. ;)

Josefine sa...

Hei:) kjempekoselig innlegg som alltid! Det er så stemningsfullt her og du skriver så hyggelig. Håper du koser deg riktig godt i dag med ungene:) Ikke særlig fin vært hos oss i dag, godt å være innomhus. Ønsker deg en fin søndag, klem Josefine

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så utrulig nydelig blogg og for ein kjempeflott heim du har!! :) Her er det masse fine bilder, og masse inspirasjon å hente :) Er det greit at eg legger deg til bloggen min? :) Ønsker deg ein strålande søndag :) Godklem :)

Guttemamma sa...

Fantastiske bilder du viser!!!Mannen min ler av meg når jeg sier jeg vil ha danseskøyter til å henge opp til pynt...! Ha en flott kveld! Klem

Agathe si sie sa...

Så flott du har det i ditt hjem.
Flotte bilder og du skriver utrolig bra.
Ha en flott søndagskveld.
Hilsen fra Agathe si sie

Hulda sa...

Så koselig du skrev til meg. :) takk skal du ha. :) ja, kjempekoselig at vi har fått god kontakt. Skal se Åndenes Makt snart. :)

Ida sa...

Så utrolig fint og stemningsfullt du har det hjemme hos deg. Likte så godt hvordan du hadde mikset sammen forskjellige saker og ting. LIkte spesielt godt skøytene og den kvisten.. gav litt sånn vinter/jul-stemning :)

Samtidigi skriver du så utrolig koselig.. blir glad av å lese det :)

Stor klem fra Ida

Shabby Charm sa...

Så vakre bilder du viser av det pene hjemmet ditt! Du er virkelig flink med stylingen.

Ja, helgene er bare så deilige når man kan være sammen hele familien å bare kose seg.

Tusen takk for koselig hilsen hos meg :-)

Ha en fin uke!

GO`KLEM

sortekatt sa...

Hei,koselig blogg du har!og fint du har det hjemme:)takk for titten, ha en fin uke:)

lottens vita och gröna sa...

oh gumman vilket hem du har, bilderna har jag klickat upp och bara lapar i mig, ljuvligt!
tack för go hälsning, du ska veta att du värmer mig såååååååå!

varmkram lotten

sortekatt sa...

Klart du kan legge meg til listen din!snille..nå er du på min hehe**

moa sa...

så nyyyyydelig bilder du viser - som alltid..
en go`nattaklem fra moa