fredag 14. november 2008

FameHei!
I dag har jeg vært med på noe helt fantastisk! Vi har hatt med barna våre på fotografering hos Famefotografene. I dag har vi hatt visningstime, hvor jeg da har sett mine vakre englebarn i skjempestort format om og om igjen på veggen....
Det var nesten helt umulig for meg å velge noen.. men det ble ett av hver av Cornelia og Edward. Jeg hadde tatt på dem gamle hvite nattkjoler, over 100 år gamle, som jeg har arvet... jeg hadde med en vakker lykt med zink kors og blonder og noen kosedyr fra maileg...og en liten dukkeseng.
Jeg har ikke ord, men så heldig jeg er som får være mor til noe så yndig, vakkert..sårt og inderlig hjerteskjærende goe barn...
Kanskje jeg vil vise dere en dag her på bloggen....
God helg til alle...tenn lys..det har jeg gjort på mitt fat i stuen! En liten kvist og svibler har funnet veien på kjøkkenet også...
Klemmer fra meg!
8 kommentarer:

sortekatt sa...

Så kjekt med fotograf,det blir litt mer spesielt..Vi skal ta bilde selv, til julekort, skal ha bilde av datteren og katten:)det blir bra:)Jeg har også fått svibler i hus..deilig.I morgen blir det litt shopping ,jippi!!!Ha en riktig fin helg;)

Hespe sa...

Åh, kan tenke meg det ble noen vakre bilder!!! Har en venninne som var der sammen med mann og barn, og bildene som ble tatt var bare helt fantastiske. Har ikke sett noe liknende! Fotografene er jo bare sååå utrolig flinke, og får frem slike herlige og naturlige uttrykk. Så gøy det blir for deg å få disse bildene på veggen - 100% garantert flott!!!

Ha en superflott helg!!!

Klemmer fra Hidegunn :o)

Anettes hus sa...

Hei! Tusen takk for tipset!! Men finner den bare i rødt og eik?! Har du hvit?

Klem Anette

Susanne sa...

De bildene må bare være helt vakre. De barna dine ser jo ut som to riktige englebarn. Må bare få lov til og se de bildene, pliiis :O)

Håper jeg også får tid til litt sånne kreative ting her hjemme. Må nok først og fremst konsentrere meg om jul i butikk noen dager fremover...

Har fått til en veldig koselig krok i stua, med bord og posthylle fra Jeanne DÀrc. Kanskje jeg får tatt et fint bilde.

Ha en fin helg Heidi, og husk å ta med bildene neste gang du er i Halden :O)

Klem Susanne

Josefine sa...

God morgen! Stas å gå til fotograf.. høres ut som om dere har vært hos en litt utenom det vanlige:) Det blir sikkert helt nydelige bilder, og selvsagt minnerikt for hele familien!

Ja visst må vi tenne masse lys nå i denne mørketiden... kos deg med deg og dine i helgen, klem fra Josefine:)

Ragnhild sa...

Hei!
Det ligger en awaed inne hos meg, som jeg gir videre til deg.

Hulda sa...

Høres utrolig fint ut sånn som de har tatt bildene av ungene dine. Hadde vært artig å se de. Ser at du også har fått noen svibler i hus, har svibler på mitt innlegg i dag, også. Kunne ikke la være å kjøpe noen i går. De er jo så billige på Rema også. :) kun 15 kr.

Stine sa...

Koselige dekorasjoner! Er det pynteputa como fra Kid som er i bakgrunnen der? Den har jeg også :)

Hilsener fra Stine