søndag 15. november 2009

Julemodus

God Søndag!

Kjenner at jeg sakte men sikkert siger inn i julemodus om dagen:0) Så deilig det er ! Vet at mange syntes det er tidlig med julepynt, men jeg har begynt å sniktitte inn i esker og plukke opp litt av hvert. Ikke at alt står fremme enda, - men maileg nissene fra i fjor blir så satt pris på av småtrolla og noe rødt skal få komme frem her hos meg også - som disse nissene ... Syntes maileg har de fineste nissene i fine farger.


Du skjønner de har så mange hemmeligheter disse 2... de hvisker og tisker hele tiden. Tror de har mye på gang..:0) To uker til advent - da skal de i allefall få en fin plass - og de kommer sikkert til å kose seg i kjøkkenet...

Musevennene demmes er gamle. Disse kommer ikke fra maileg - men 4 maileg griser skal frem - og tror sikkert det blir koselig rundt grøtfatet i desember...I kjøkkenkroken er det ellers som det pleier. Hvitløk er en favoritt hos meg - både smaker godt og er så dekorativ på glass og i fine boller og skåler. Litt gourmet salt har kommet i en gammel kake form..


Svibler i stettglass og noen tekstiler som minner om gammeldags jul. Kjøkkenet blir ofte slik hos meg i juletider. Lun gammeldags stemning med innslag av rødt mot lin, og noen koselige krukker med små julebusker... De lukter så godt!
Nå - i regnet skal jeg dra på meg hetta - rusle en lite tur ut i skogen vår. Skal faktisk hugge et lite juletre.. Tro det eller ei:0) Men det er ikke til meg - det skal i butikken Alle Tiders. Jobben i morgen vil omfatte litt pynting og mye stemning! Gleder meg!
God søndag alle sammen. Håper dere kom litt i julemodus dere også... Utrolig hvor morro det er å rote i juleeskene:0) Og så godt å være litt barnslig med ungene, å glede seg over lukten av gran...
Varme klemmer Heidi-anitha

13 kommentarer:

Hulda sa...

Mmmm, så herlige og stemingsfulle bilder. De nissene var så søte. :) Virkelig julesteming hos deg. Grankvister gjør seg så godt. Om en uke skal vi begynne å pynte ute. Da er det jo første adventsuka. :)

Guttemamma sa...

Som vanlig herligere enn herligst å titte innom deg,Heidi A!!! Nydleige bilder,jeg klør etter å titte i eskene jeg og...og kjøkenet ditt er så landlig og fransk som bara den!! Jeg har sendt halve familien på fjellet og nå skal Tinius og jeg på Blåfjellfilmen på kino!
klem

Maliva`s verden sa...

Hei du vakre...synd jeg ikke fikk tid til en aldri så liten tur innom Halden denne gangen heller..Skjønner du kosær dæ både på jobb og i det vakre hjemmet ditt:o)
Ja jeg må smile for meg selv..etter det ble jul i butikken,har jeg også begynt så smått å plukke frem litt lysgirlander osv.bare så synd jeg må alltid låne et kamera av naboen for å blogge om hva som skjer her i huset..Håper det vanker et nytt kamera til meg enten på bursdagen min eller til jul..Kan tro jeg er frustrert til tider...
Nyt fortsatt dagen min venn.Klem fra Maliva

H elle K sa...

så fint, koselig, kos dere.
kristin

Mitt hvite hus sa...

hehe...da er vi flere... herlig stemning her hos deg. skjønne nisser...
Det klør etter å plukke frem litt pynt...
Ønsker deg en fin søndag...Klem Kerstin

Merethe sa...

Vakkert! Stemningsfulle bilder til å komme i julestemning av. :) God søndag.

Landcharm sa...

Det er deilig når den varme, fine julestemningen kommer sigende. Disse bildene hos deg hjelper også bra på stemningen...vakkert!

Anonym sa...

blir gjerne med i skogen.. jeg er så barnslig at jeg liker å hugge juletræ:o))

Koselig stemning.. jeg venter i det lengste med pynten.. vil ha fri fra jobb og bare kose meg.. og ha god tid..

Ha en deilig søndag.. klem fra mæ

huset på øya sa...

Skikkelig stemning hos deg :-) Søte Maileg. Likte så godt ideen din med å ha vitløk på glasskrukke !! Fortsatt God Søndag - Vibeke :)

Min Still By Maia sa...

Herlige bilder kjære Heidi-Anitha!
Nissene var bare så sjarmerende der de satt og hvisket.

Ha en fin ukestart!

MAIAklemmer

Les Cotrions sa...

Enchanting atmospheres you created!!! Lovely stuff so nicely displayed!
happy new week!
Vale

mamma sa...

Hei jenta mi:) Ja du får det til du:) Å-jeg er virkelig stolt av deg!!! Kanskje jeg vet hva de skjønne nissene hvisker om-det er hemmelig... Du skaper en så deilig og vakker stemning i hjemmet deres,jeg gleder meg så til å komme idag.Du er en skjønn og hjertegod jente du vel.Gleder meg til å få kjenne dem varme gode barnearmene rundt halsen igjen-går ikke mer enn ett par dager før dem er savnet vet du.Ønsker deg en koselig dag på jobb og hils susanne ,lykke til med julestemningen og alt som skal gjøres i butikken.Stoor go klem fra mamman din.

Rummet för välbefinnande sa...

Jag håller med dig helt och fullt. Det är så mysigt att få pyssla lite, ta in en liten gran och sätta i vatten, dricka lite glögg och lyssna på julmusik. Jag har ju faktiskt gjort det vid några tillfällen nu och jag njuuuuuuter. De senaste åren har jag aldrig hunnit med det, då har det varit högtryck i butiken jämt.
Men, nu gläder jag mig. Önskar mig så en av dessa vackra kyrkoljusstakar som dyker upp överallt i bloggvärlden - SUCK! Jag önskar och önskar mig hett *ler*
Det är lika underbart som vanligt att kika in här. Din header är underbar och vilken krona?!?!....
Den är ju sagolik.
Jag har en liten tävling nu, lottar ut en ring som jag skapat om du är lite sugen ;)
Kram på dig min blogg-vän!
Mia