torsdag 19. november 2009

En mors mange tanker..
Dagen blir til natt før jeg får sukk for meg... Så derfor en liten hilsen i nattens timer.
De siste døgnene har gått med til å fundere og tenke.. Vakle frem og tilbake... I morgen er det vaksinasjon av småbarn for den kjente og fryktede influensaen her i distriktet jeg bor. Må si det har vært en vanskelig avgjørelse å ta, siden det er så mye skremsel rundt det hele - både for og i mot..

Men besluttningen er tatt med tanke på  våre kjære små...Håper vi har valgt det rette...Vet vi går en lang vinter i møte - med mange omganger med feber, hoste og infeksjoner, det er slik det pleier å være med  våre små. Så som mor - (altså hønemor)- har jeg besluttet sammen med min mann at vi skal gi dem vaksinen i morgen. Med tanke på at jeg som mor ikke kan klare å skille en vanelig infuensa/virus fra denne svinesyken på et døgnstid... Det er jo så kort tid man har på å skaffe de rette medisinene.. Og i alle fall kan man jo ikke gå rundt med klump i magen og full av bekymmer...for at det stadig skal dukke opp noe man ikke kan takle så lett...sykdommen vil jo herje en stund, og man har ansvar for de valgene man tar.. Kjenner at et mors hjerte kanfaktisk flyte over av kjærlighet ...

Så i god tro til mine små, håper jeg på at morgendagen vil gå bra og at dagene derpå vil kunne fylles med noe hyggelig om det skulle bli noen tårer i stundens hete...

Klemmer til alle fra en hønemor

8 kommentarer:

H elle K sa...

God morgen Heidi - Anita.
Det går sikkert bra, du vet vi må følge mage følelsen, men vi vet jo aldrig. Man har jo ikke garantier for noe.
Lykke til og jeg håper at de små ikke har det for tøft, gjør vel litt vondt å få den sprøyta og. Det vil jo gå over.
Ha en fin dag..
Klem kristin

Anonym sa...

jeg skjønner deg så godt.. det å ta en slik avgjørelse kan være fryktelig tungt.. nesten sånn at man ønsker å slippe .. og la andre bestemme.. men noen ganger må vi bare.. og jeg tror dette er en av de gangene.. lykke til i dag.. både til deg og ungene:o))

Klem fra mæ

(eddas) sa...

Det går nok bare bra.....
ha en god dag
klemmer edda

Maliva`s verden sa...

Hei..jeg hadde gjort som deg når man har små barn.Ikke noe gøy å se hvor syk datteren min på 13 år ble av svina...det ble nesten innleggelse pga lungene/pusten..og ho som er så frisk og rask ellers.Lykke til,det går så bra så...Go`mor du:o)
Klem fra Maliva

Rummet för välbefinnande sa...

Jag förstår dina tankar och din oro. När det händer barnen något känns det som om tiden stannar.
Har ju själv funderat fram och tillbaka här, men grabbarna är ju myndiga så de bestämmer själva i slutänden. Sen så har jag ju suttit och vakat på sjukhuset hos två av mina barn när de varit kritiskt sjuka vid tidigare tillfällen och det är så oerhört jobbigt.
Därför kom vi fram till att de tar sprutan alla tre, eftersom de dessutom har astma.
Men, för egen del så har jag inte alls bestämt mig......
Sköt om dig min vän!
Kram Mia

Mitt hvite hus sa...

Uff skjønner deg veldig godt jeg... det er et vanskelig valg...

Men nå har dere tatt det sammen...og dere må håpe og tro at dette er det riktige valget...
Lykke til

Klem Kerstin

MODERN COUNTRY sa...

Hei vennen,

Kan skjønne at du synes det er vanskelig og ta den rette avgjørelsen. Det sies så mye forskjellig om disse vaksinene og det blir behandlet forskjellig fra land til land. Jeg tror man må selv gå utifra hvordan man føler, hva man selv tror er best for seg selv og sine. Dette går nok bra, uansett hva du bestemmer deg for. Ikke lett og være hønemor :)

Ha det godt i dag, både du og dine små!!

Varm klem
Aina

Marit sa...

Det går nok bra skal du se - og jeg synes det er helt riktig å la barna ta vaksinen selv om det blir litt snørr og tårer...
Lykke til!
Klem Marit :o)