søndag 12. april 2009

Påskemix...

Velkommen til verden... små søte påskelam vi fikk natt til påskeaften her på gården....

Søya fikk 5 tilsammen, men desverre er 3 av dem døde... De 2 vi har igjen mater vi iherdig med både flaske og sprøyte - da søya ikke er så flink med dem enda - har måtte lage en liten bås til henne så hun ikke går ivei når de små skal ha seg noe mat....Lammene er ikke større enn små katter, og jeg lykkes kanskje ikke fange det rette øyeblikket, men jammen ikke lett med de små søte som breket rundt moren sin hele tiden....:0)

Virkelig en opplevelse for små og store....Smil :0) Pelsen var enda våt av fostervann og forsto ikke mye av hva den gæærne kjærringa gjorde ute i båsen i halm og høy med kjole og et hysterisk blinkende kamera:0)
Uskyldige små og vakre...intet anende om denne verden utenfor...En av dem ligger under varmelampa - men er så liten så den blir borte i all halmen...
Langfredag var vi på hytten til mine foreldre. Vi hadde en vakker dag, og utover ettermiddagen kom sola og vi storkoste oss ute, og rett nedenfor hytta har vi vannkanten....


Våren viser seg, og så godt å kunne ta på lette sko og en kjole....
Solen speiler seg i vannet....


Lillegutt - fasinert og nysgjerrig på alt her i livet...Konglene spratt så fint i vannet:0)

Håper alle har hatten nydelig Påske. Nå har vi en dag igjen av høytiden. Jeg har revet ned gardiner i dag i storstua - det er tid for vask og rydding av vinduer og gardiner.. Småting i kriker og kroker skal bort - godt med litt rensing av og til.. Kanskje jeg kan selge unna noen småtterier som en loppis på bloggen.. Om noen er interessert:0)
Nyt en god kveld - vi skal ta en utflukt og unne oss en god pizza på Dolly Dimple`s...:0)
Stor klem Heidi-anitha


16 kommentarer:

moa sa...

hei..
så trist at noen av lammene ikke overlevde..men så skjønne de var, de to små...og dine to små,cornelia og edward er jo så herlige:0)
høres ut som dere har hatt en finfin påske..
kos dere med pizza..
moaklm

Weißer Vintagezauber sa...

Hello,
ohhhhhhhhhhhhh sweet!!!!!!!!!!!
Are your sheeps????????????
I have two kamerun-sheeps.
Warm hugs,
see you soon,
Elke.

Josefine sa...

Heisan... så vakre bilder du har her i dag! Nydelig å få se helt små lam:))) Veldig synd at noen døde.

Så koselig å se de herlige ungene dine også...de er to helt utrolig skjønne hjerteknusere!

Ønsker hele gjengen en flott kveld, stooor klem

Hannas Sjarmerende-GJENBRUK sa...

Nydelige bilder og deilig musikk...
Ha fortsatt en god påske.
Klem Hanna

Anette sa...

Små skjønne skapelser...og trist at naruren ikke alltid går vår vei. Rydding og vsaking av stue, flink du er da!!
God kveld, nyt pizza'n og hverandre!!
Klem så lenge

Randi sa...

Heia Heidi vennen!
ÅÅÅÅ du søte tid for eit søtt lam da,å so på påskeaftan...artig!Men kjempe trist at der var tre som døde,huff!
Men du verden Heidi,desse ungane dine er no berre så kjempe søte da,å sjå ho i kjole og søte små sko,nuss( ja ho er lik på mamma`n sin):-))
Men ellers så håper eg at du har hatt det fint i påska,det er bra!Å det var jammen bra at dokke to søte damene vart frisk igjen!:-)
Men jøye,har du fått vaske ånda du da...sukk.Heldig og flink du da:o)
Her har det gått i hundre og vel så det heile påska..dagane har rast i veg!Å no er det jammen berre ein dag igjen så er denne påska over og...hoi! Dei to siste dagane har eg "budd" på skulen og laga mat:o)å det såg ut til at det smakte:-))
Jepp Heidi...eg har fått pakken frå Susanne:-))å meir i vente;))Ho er no berre så snill som sender varene til meg i posten da!
Men eg er no kjempe spent på kva du har bestillt deg frå Danmark:o)hmhm kansje du viser det på bloggen?Ja den toll greia er så kjipt og tregt,æsj!Kjedligt når ein går og ventar da..!!Er det frå ein nettbutikk du har best da eller?
No skal eg slappe av resten av kvelden,berre kose meg:-)Må sjå innom nokre blogger,er heilt på potta der eg no..huff!
Kos deg i kveld,håper pizzan smakte godt!
God klem frå meg!

Susanne sa...

Kjære, gode Heidi mor!

For noen fantastisk nydelige bilder fra fjøset! Får nesten lyst og dra på gårdsbesøk jeg! Synd vi ikke har flere fridager nå ;O) Da hadde du nok hatt meg på trappa di... ;O) Søya ser jo riktig så stolt ut. Leit at dere mistet 3 små lammeunger da... du vet meg, hadde ikke takla det jeg. Går her og savner de 3 små kaninene... Blir liksom ikke helt vårstemning uten.

Nydelige bilder av Cornelia og Edward også. Cornelia blir mer lik sin pappa ser jeg ;O)
Nyt morgendagen Heidi! Hverdagen er i sikte...(er vel ikke så gæren den heller vel ;O)

Stor klem til deg fra meg :O)

Moderncountry sa...

God morgen Heidi-Anitha!

Tusen takk for alle nydelige meldinger du legger igjen til meg!! Jeg har lest hver eneste en opptil flere ganger og du får meg både rørt, glad og varm i hjertet. TAKK!!

For en herlig påskestemning du formidler gjennom bildene dine! Og gratulerer med nye søte små lam. Du, det visste jeg jo ikke , at du bodde på en gård. Så moro! Jeg har alltid ville bo på landet omringet av mye grønt og dyr. Og jeg håper å få overtalt min mann ettersom årene går :) Iallefall et lite bruk hadde vært helt toppen. Da kunne jeg jo etterhvert også ha åpnet en gårdsbutikk :))

Sender deg en riktig varm og stor klem og håper du får en riktig flott dag!

Aina

Sivs hus sa...

Hei, Herlige påskebilder hos deg. Påskeklem Siv

Duften av erteblomster sa...

Har vært på et bloggtreff i Sandvika, der var det noen som shoppet sammen først og så traff alle hverandre på et spisested etterpå- var veldig koselig!
Tenkte at vi kunne treffes for å skravle på en kafe eller lignenede, hvis mange har lyst til å innom noen butikker så kan vi jo også gjøre det....Er veldig åpen for forslag :o)

Håper du/dere kan komme!
Hadde vært veldig hyggelig å treffes :O)

Klem,
Vibeke.

Anettes hus sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen, Heidi-Anitha:)

Herlig påsekemix ... så mange flotte bilder! Spennende med nyfødte lam og greier! De var jo så søte!

Ha en fortsatt fin dag!!

Klem Anette:)

merethe sa...

Søte små lam...naturen er slik..noen lever opp...andre ikke.
Håper det går bra med de to som lever. Flotte barn du har. :)
Ønsker deg en flott uke.

Hespe sa...

Hei kjære vennen!!!
Sååååå nydelige lamb. Trist at tre av de ikke klarte seg. Må si at det er helt magisk å få være med på lambing. Se de små lambene søke mot moren, og ikke minst hvor rakst de er på beina... :o)

Ser ut til at dere har hatt en herlig påske. Det har jeg også, til tross for dårlig vær gjennom hele påskeuken. Men, kose seg kan man gjøre uavhengig av vær, og det har jeg gjort!!! Deilig bare å kunne slappe av og nyte!!!

Høres ut som en super ide å ha blogg-loppemarked. Det er faktisk noe flere av oss kanske burde tenke på. Bare gi beskjed du, så sitter jeg klar... ;o)

Ha en superduper kveld videre!

Stor klem fra Hildegunn

Viola sa...

Så tråkigt att inte alla gu´lliga lammen klarade sig, ett säkert vårtecken är lammningen ihop med citronfjärilar och humlor som oxå tittat fram, hoppas du haft en skön påskhelg med de din och ha en bra vecka, klem

H elle K sa...

Hei Heidi . Anita, vel overstått påske, ser at du har kost deg.. Nydelige små lam, herlig å kunne følge med på de, tenker jeg. Herlig miks av påske bilder også.. Kos deg, sees vel snart. Klem kristin

M by M sa...

Så koselig blogg du har! Takk for en koselig slutt på dagen :-)