torsdag 23. april 2009

Go`torsdag..


Er ikke Torsdag en deilig dag dere?
Ikke for at jeg mener alt er fryd og gammen - for livet er jo ikke bestandig en dans på roser, hverken for den ene eller andre - men sånn i det hverdagslige er torsdag en positiv dag...- ja, iallefall for meg...
Det er like før helgen - og det begynner å "bruse og boble" litt hos de fleste...
Og ikke bare for at det er torsdag,- det er jo solskinn i dag også. Sol i hjerte - sol i sinnet.... Av sånt blir man glad,- og da er det muligheter for meg å stå å male litt i gangen med hvitt på penselen med dørene åpne.. mens veslemann tar en lur.
Det blir litt av en forandring i gangen. Jeg har bestemt meg for at døren som leder til vindfanget skal bort - så jeg får en liten vegg til å hege en liten hylle og knagg på...Det er så knøttlite der..
De brune veggene har nå fått et strøk med hvitt, og i dag skal det males mer - så i helgen kanskje det dukker opp noen bilder.. Om ikke jeg venter til vi har fått lagt nytt gulv og lister..Vi får se:0) Men godt skal det bli når det blir ferdig....
Mine foreldre er i Israel om dagen på ferie. Det er litt av en opplevelse der nede visstnok.. Ja - det kan jeg jo bare forestille meg, med all den historien bak seg.
Jeg vet det venter en overaskelse med hjem til meg... en stor jødestake - fra Jerusalem. Dere skal få se den på bloggen selvfølgelig...
Ønsker alle en go`torsdag.. Kjenn at denne dagen kan bringe med seg no ekstra godt - og husk sol i hjertet - sol i sinnet...:0)
Bildet i dag er ikke fra meg - desverre... men det er så vakkert så jeg måtte bare ta det med her...Usikker på hvor jeg har funnet det - da jeg samler smått og godt i mappene mine.
Torsdagsklem til dere som titter innom:0)

12 kommentarer:

Hulda sa...

Enig! Torsdager er fine! :) Høres flott ut det du holder på med i gangen. Vi malte gangene i vinter, og fikk inn helt nytt interiør. Ble så fornøyd! Det blir nok du også.

Fia... sa...

Hej!!!
Jo torsdagar är speciella nu när jag tänker efter. Det är vecka men ändå lite helg =)
Underbara bilder du visar, helt otroligt.
Kram Fia

ÄnglarumsMia sa...

Håller verkligen med dig - den här dagen känns lite extra speciell. Det är som om något gott, något riktigt bra ligger och lurar och bara väntar på att få ge sig tillkänna.....
Vad jag ser fram emot att få se bilderna när du målat färdigt. Det är alltid lika härligt med bilder från dig.
Så ser jag att du har något underbart att vänta på också. Vilken fin present de ska ta med hem till dig....

Själv har jag börjat ställa iordning lite på min balkong och jag ser fram emot att få sätta mig där med en god bok, några tända ljus och ett glas rödvin. Då kommer jag att njuta av livets goda kan jag lova!

Önskar dig en riktigt fin torsdag och hoppas att du njuter och att hela ditt sinne är fyllt av solsken!
Många kramar Mia

Livy sa...

God formiddag!
Jeg er heeeelt enig med deg! Torsdag er en av de beste dagene i uken for min del :-) Så flink du er med malekosten - gleder meg til å få se resultatet:-) Jeg har vasket vinduer i dag jeg da, det ble sååå fint!

Ønsker deg en flott, solrik torsdag!

Klem fra Livy

piitis sa...

Hei Heidi-Anitha!!
"Thursday is full of hope"
Beautiful pictures!!!
I wish you lovely and sunny day!!:))
Hugs to you:))
Piitis

Kerstin sa...

Ja torsdager er herlige..jeg har fri på torsdagene nå.. og det er så deilig..
Har fått malt litt...kjøpt litt planter, plantet og kost meg masse...
Solen skinner og det er deilig vår...


Så spennende da med en flott lyse stake når de kommer hjem....
Varme vårklemmer Kerstin

Ann-Helen sa...

Helt enig, torsdager er bra!! Riktige siden av uken på en måte!
Så heldige de er som er i Israel, mammas drøm også;)
Ha en riktig flott torsdagskveld!!

Lilla huset på prärien sa...

Det låter som om du har haft en härlig dag! Skönt när solen lyser då blir man ofta på bättre humör! Inte jag idag dock... har nog haft någon släng av PMS eller någonting :) Känns bättre nu när jag har lagt barnen och jag får sitta i lugn o ro och äta lite godis *ler*

Ska bli spännande att se din nya ljusstake!!

Kram Jenny

Prinsesse Elin sa...

Jepp...tordager er herlige. Aller dager har sin sjarm men tordager er best...å så kommer fredager men da er det jo bare to dager til jobb igjen.
Ville bare stikke innom for å gi deg en liten torsdagsklem:O)

Guttemamma sa...

Torsdager er deilige, enig med deg! Her i huset forbereder vi helgen, huset er som regel vasket og mannen min har handlet til helgen og neste uke. Det betyr at når vi kommer fra jobb i morgen er det bare kos!! Du maler og står på,gleder meg til å se!!
God helg og god klem fra meg

Livs Lyst sa...

Takk for torsdagsklemmen ;O) og det blir gøy å se din lysestake fra JERUSALEM!!!!

Hilsen Ljo

Carole~Maynard Greenhouse sa...

Happy Thursday!!!! Everyday should be celebrate....whether sunny or rainy...just make the best of each day!!!
Carole