fredag 3. april 2009

Påske

Kjære mine gode venner!

Jeg sitter her med litt dårlig samvittighet og lager et lite innlegg i det helgeroen sprer seg i de tusen vakre hjem...

Jeg har vært fraværende fra alle mine gode venner i bloggverdenen i en god stund. Jeg er lei for at jeg ikke har fått lagt igjen kommentarer - eller hilsener på mail -men jeg skal ta igjen,dere er ikke glemt og bloggen min skal få leve litt lenger :0)

Jeg har ikke vært stort i form i den siste tiden. Bronkitt og bihulebetennelse har tatt over styringa og hodepinen har gjort at jeg har holdt meg unna pcèn - selv om jeg skulle ha vært der og besøkt dere. Nå ikveld er veslejenta mi på legebesøk nr 2 denne uka, så jeg har henne og resten av min lille gode familie å ta meg av også:)

Så nå vet dere hvorfor..Jeg strekker ikke alltid like godt til - men jeg gjør så godt jeg kan i denne blogglandia:0)

Tusen takk for at dere likevell kommer inn til meg - det er av deres gode ord og det gode vennskapet vi har - som gjor at denne bloggingen er verdt alt...
Jeg har knipset noen bilder i dag. Har fått luftet meg litt ute i dag, og det har vært nydelig å få gå litt rundt i hagen å se alt spire og gro.. Ikke bare inne det er hyggelig med blomster..:)

Denne vakre blomsterbuketten fikk jeg av go`jenta mi i dag. Velkjente for de fleste og plukket med liv og lyst av deilige og gode barnehender... Det er ekte og vakkert det. Det er livet....

Flere påske egg kommer frem. Disse eggene laget jeg i fjor. Men de får lov å komme frem i år også. Har enda ikke fått laget noen nye - men det er jo enda ikke for sent:0) Vi har jo noen få dager igjen før vi er inne i selve høytiden..De ligger på et møbel full av patina.. Nydelig når malingen skreller litt av ....:0) Jeg vil få ønske alle mine bloggvenner og til dere som ikke har blogg, men som alikevell kommer innom - en riktig vakker påske.
Dette er ikke mitt siste innlegg før påske - men sånn i tilfelle dere reiser på ferie - ja, da var jeg ikke for sent ute med å si : Kos dere - nyt solen som kommer, og del et deilig påskeegg med noen du er glad i...
Stor "palmehelg" klem fra meg...

15 kommentarer:

ÄnglarumsMia sa...

Kära kära Heidi-Anitha!
Jag har heller inte bloggat på så länge också kände jag bara nu att jag skulle ta mig en liten titt och läste ditt inlägg och jag är så otroligt glad att jag fått kontakt med dig.....

Du är helt fantastisk och jag blir så själa-glad när jag tänker på dig ska du veta.

Så tråkigt att du är sjuk :-(
Men, jag hoppas att det rättar till sig och att du piggnar till. Det låter inget vidare alls med bronkit.

Vet du, jag har haft premiäröppningen i butiken och det blev verkligen SUCCE!!! Kunde aldrig drömma om all positiv respons och jag är så innerligt glad!
Ska försöka lägga ut lite bilder under helgen så ni får se.

Men, nu ska jag ta mig lite välförtjänt vila!

En stor varm kram till dig!
Mia

Hulda sa...

Håper du er på bedringens vei nå, de andre syke også. Påskeeggene dine er lekre! Laget et par i dag, som jeg viser på bloggen nå. :)

Les Cotrions sa...

Hellomy friend! I'm sorry to hear you're not very well! I'm sure you'll recover your energies very soon....some days of holidays may be a sort of miracle!!!
Wish you a sunny week end!
Warm hugs and take care!
Vale

Kerstin sa...

Hei Kjære vennenO=)
takk så mye for koselig hilsen.. Så leit å høre at formen din ikke er bra.. man kan ikke være på topp å rekke over alt hele tiden. Det er en sann glede å komme inn til deg hver gang du skriver så varmt og fint.. Og bildene dine går rett i hjertet mitt. Ikke gå rundt å ha dårlig smavittighet for at du ikke rekker over..
Det skal være bare positivt å blogge ...ingen krever noe av deg...
Riktig god bedring til både deg og den lille i huset.

Varme klemmer Kerstin

Magny sa...

heia...
så vakre bilder du har idag også...
og sykdom, det er tar energi...
god bedring til både du og veslejenta!
nå drar vi snart på landsteddet, derfor har eg blogget påsken noen dager i forveien...
god klem, magny

Christinas låvebutikk sa...

Hei!
jære deg du må ikke ha dårlig samvittighet når det gjelder blogg! Det er hobby og man skal blogge ved anledning og har tid!!
Jeg er rolig innimellom selv og det er godt!!
Kos deg mye i påsken og nyt freden!!
Go bedring!

Påskeklem!

moa sa...

hei vakre vennen -
håper formen din har blitt bedre..ikke noe hyggelig å være syk,nei..
det blir hjemmepåske på dere også?
jeg skal jobbe til tirsdag, så har jeg ferie..men først nyter jeg nå helgen..nå skal vi lage god mat, og kose oss!
stor moaklem

piitis sa...

Hei Heidi-Anita!
Beautiful photos!!
I whis you a sunny weekend!!
Take care!!
Hugs to you
-Piitis-

Fredrika sa...

Hejsan, vilka ljuvliga påskägg du har bilder på! Jag pysslar för fullt här hemma med mina ägg..... Trevlig helg, /Fredrika

Lilla huset på prärien sa...

Men Heidi-Anitha! Inte ska du ha dåligt samvete heller. Det är så många som lägger kommentarer hos dig så det finns ingen rimlig chans att svara på allihop. Jag har också fått mycket på sistone och för att inte drunkna helt brukar jag svara på kommentarerna till vartannat inlägg *ler*

Kram Jenny

belle-blanc sa...

So beautiful Easter-Impressions of your home... very beautiful! Love the little babyhands with the bunch of flowers... :0) hearty easter greetings, Mira!

Det vita dårhuset sa...

Älskade Anitha!
Jag förstod nästan att någonting inte stod rätt till. Har inte sett dina kommentarer som man brukar =O)

Och nu är det du som tar hand om dig vännen! Bronkit är inte något roligt så blogga kan vänta tills du och familjen mår bra igen. Du vet att vi finns här och väntar på dig gumman!

Hoppas verkligen att du frisknar till snart...OCH din dotter!

När ens barn är sjuk vill man ju ha sååå mycket kraft att ge dom så att man är dålig själv vet jag inte är något roligt Anitha.

Jag skickar dig en bamse kram med energi och värme...........
Känner du ?! ;-)

Många kramar erika

Maliva`s verden sa...

Uff så kjedelig at sykdom har herjet hjemmet,ikke noe gøy...Håper dere kommer dere raskt alle sammen....Nydelige bilder du viser.og ekstra søtt var jo buketten du har fått:O)Go`påske til deg fra Maliva

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen, du och jag är nog i samma fas, bloggandet ligger efter men man måste känna att man orkar och har lust, det får inte bli nåt man går och har dåligt samvete över!!!hoppas du kryar på dig snart och att dina krafter kommer åter!

gu vad vackra bilder du alltid bjuder på, krucifixet är heeelt bedårande!

du tidningen kommer ut den 8 april i butikerna, så du inte åker i onödan!!!

varmkram lotten

My home is my Castle - by Kari sa...

Leit å høre at du har vært syk...
Håper du snart er helt frisk igjen...

Ønsker deg en God Påske :)

Klem,Kari