søndag 11. oktober 2009

Takk!

Må få si tusen takk for at jeg fikk se og møte så mange koselige mennesker i Lillestrøm på fredag!

Et fantastisk koselig bloggtreff - der hvor jeg kunne trenge mye mere tid for å rekke over alle de jeg hadde lyst til å snakke med..

May-liss hadde gjort en enestående jobb med å arrangere - både med deilig mat - musikk og møtet på Zanz.. Og jovisst det viktigeste å tråkle i sammen denne bunten med hærlige interiørglade jenter i alle aldre og fra fjern og nær..
Det var mange mange jeg ikke kjente - men som jeg håper alikevel får sjangsen til å treffe igjen en annen gang..
Når det blir så mange på en gang man har lyst til å gå bort til, vet jeg ikke hvor jeg skal begynne..Men det var iallefall noen jeg fikk tatt en liten prat med - og det satt jeg stor pris på.


Så deilig det er å sitte en stille stund for seg selv mens mann og barn tar en skikkelig Søndagslur.. Pusle litt rundt med noe nytt fra Zanz ,-ja , det ble iallefall litt i posen. Må jo passe på når jeg først er på den kanten ( ikke ofte), og når man har barnefri, da får man jo virkelig tid til å boltre seg litt mellom godsakene.
Som noen kanskje legger merke til hos meg ser det ut som komentar "feltet" er borte -vet ikke hvorfor det har blitt slik - men søk sakte over der hvor det skal være - så dukker det opp. Jeg prøver å finne ut av saken..- mye rart skal det skje på denne bloggen,- he he..:0)
God Søndag alle. Jeg tar en tur på Sats..Hvor deilig det er å bli kvitt "søndags følelsen" og komme i form:0)
I morgen smiler butikken i Halden til meg igjen...
Klemmer fra meg!

18 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Hei igjen,takk for mailen..Der er kommentarboksen på plass igjen. Må jo smile for meg selv,her jeg ser de to tingene jeg hadde sett for meg å kjøpe.Men greit å spare pengene,får jo så gode rabatter hos Home & Cottage så jeg skal ikke klage.Jeg får heller nyte synet av de her hos deg..
.hi-hi.God trening preka:o)

h.espe sa...

Hei vennen!!!
Ja, var det ikke et flott bloggtreff - helt herlig!!! Enig med deg, at når det blir så mange på en gang, vet man nesten ikke hvor man skal begynne. Er mange jeg ikke fikk snakket med, men etter det jeg hørte i "krokene", vil det komme nye anledninger til å treffes - kanskje før man vet ordet av det... :o) Herlige damer var det iallfall alle sammen, og jeg fikk jo hilst og snakket med mange!!! Var iallfall såååå utrolig kos å få hilse på deg, og som jeg sa til deg, du var akkurat like go' som jeg hadde forestilt meg ;o) Ser av bildene at de herlige tingene fra Zanz har funnet sin plass hjemme hos deg. Det mintgrønne metall "trauet", var rålekkert. En del småstæsj fant jo veien frem til meg også, kunne jo ikke la vær - såååååå mye lekkert!!!!

Da må du ha en flotters dag videre Heidi - kooos deg!!!

Stor klem fra Hildegunn

LIVS LYST sa...

Så koselig. Skulle veldig gjerne vært med jeg også!

Hilsen Liv

Kjeruben sa...

Så herlige bilder!
Og ja det var eit fantastisk flott treff! Og trur nok at sjølv om vi alle storkosa oss så var det vel ingen som klarte å snakke ordentlig med alle... men da har vi nye å snakke med også neste gong ;-)

Vit Gladiolus sa...

Tack för att du besöker mig!! Vad kul med bloggträff! Det är aldrig fel att ha det!!Underbart!

Kram

Crinoline sa...

Hei,Heidi-Anitha.Takk for sist.Det var så hyggelig å snakke med deg,men timene gikk så alt for fort. En del av oss gikk ut etter Zanz så jeg var ikke hjemme før i 02 tiden. Ser at de nydelige tingene du kjøpte er på plass,de passer perfekt inn hos deg. Jeg kjøpte meg en kirkelysestake. Kanskje det etterhvert også blir et treff i Østfold.Fortsatt god helg.Klem

hagagården sa...

Ååå jätte vackra bilder!!!
kram o ha det så gott
ninni

Mitt hvite hus sa...

Så heldig du var som kom deg på blogg treffet... Høres ut som dere har hatt en herlig dag... Nydelige bilder ... Klem Kerstin

Helenas blogg sa...

hej!oj vilket vackert hem du ser ut att ha...mysig känsla man får, kul med inspirerande bloggar som denna=) ha en fortsatt bra söndag/helena

Lilla huset på prärien sa...

Hej Heidi-Anitha!

Åhh har ni varit till Zanz... denna underbara butik! Eller ja... jag har ju aldrig varit där själv men jag har varit in på deras hemsida och beundrat saker där många gånger! :)

Hoppas du får en skön vecka! Underbar musik du spelar.

Kram Jenny

A-H sa...

Så koselig det hørtes ut da! Litt av en gjeng kan jeg tenke:)
Flink du er da, trene på en søndag og greier!!!

Ha en fin uke:)

Klem

Les Cotrions sa...

You seem to have a faboulous friday! Lucky you! Zanz is such a nice shop! I've only visited the web-shop, but I'd like to buy everything!!!Enchanting photos!!!
Have a nice Monday!
Vale

Min Still By Maia sa...

Det var kjempe koselig å møte deg Heidi-Anitha! Blir litt annerledes å besøke bloggen etter at vi har truffet hverandre. Du fikk virkelig med deg hjem mange fine ting og du er jo bare helt "rå" på styling!

Mange klemmer fra Maia

Ina sa...

Svarar på din fråga här angående mjölsäckarna jag målar. Jag kan absolut skicka till Norge! Priset beror lite på vilket motiv du vill ha men man kan säga ca 500sek +-beroende p´å vilket motiv som sagt. Frakt tillkommer på priset och jag vill även nämna att jag tar betalt i förskott då jag tillverkar på beställning, hoppas detta är okej!?
Du får gärna maila mig så kan vi diskutera lite närmare vad du vill ha...
ballerina73@gmail.com
Kram Ina

Randi sa...

Heia du søte vennen Heidi!!
Ja sjå der du..du har fått handlet med deg noko fint du frå Zans,sukk så lekkert!!!
Ja eg har skjønt ute i den norske bloggverden i løpet av helga at dette bloggtreffet var berre super kjekt,å eg tviler slett ikkje ! Det måtte no bli bra når så mange super søte og kjekke damer sammlast i eit rom !!Så dette blir nok fleire ganger tenkje eg;))
Ja å no er du på jobb og koser deg i enda meir " snaks" du ;)) Artigt!!
Ha ein fin dag Heidi!!
Mange gode klemmer til deg!!

Sivs hus sa...

Hei, Håper å kunne bli med på neste bloggtreff. Så fine bilder du viser. klem Siv

Inspiration i vitt sa...

Hej Heidi Anitha, tack snälla du för de rara och gulliga orden om vår bok, jag blir såå glad för det.
Hoppas att du får lite inspiration av att bläddra i boken.
Jaa vi sålde ju slut på alla böcker såå fort och nu sälj boken i 7 st länder runt i europa, det är vi så stolta över.

Vilken underbar bloggträff du varit på ojoj så många ni var!. Förstår att det inte hanns med att prata med alla men guuuuu så kul att få göra så roliga saker tillsammans med lika sinnade.
Tittar gärna in igen på din fina och inspirerande blogg.
Kram på dig/Ingela.

Unknown sa...

Great arrangements... so beautiful...
Best wishes
Iris