fredag 30. oktober 2009

Faith in me..

God helg til dere gode som titter innom...
Sitter med en merkelig følelse i magen når jeg skal skrive et lite innlegg her på bloggen. Føler vel egentlig at den har sluknet - men jeg skal med tid og stunder puste litt liv i glødene igjen... Man må jo ha troen...

At det fortsatt er noen som titter innom meg - selv om jeg ikke har vært å spore på andre blogger, ingen komentarer å se fra meg....gjør meg utrolig takknemmelig for at dere ikke har gitt meg opp:0) Desverre har dagene mine gått til alt annet enn bloggen i en god stund nå.


Glimt av lys... Noe vakkert som gir varme til sjel og sinn. Små drømmer blir sanne og spennede prosjekt er på gang...

Til det hverdagslige har vi har hatt full renovering av dusjrommet de 2 siste ukene. Som dere vet resulterer det i mye støy, støv og fullstendig kaos. Noe jeg ikke er så veldig glad i - men må si at jeg ser frem til at rommet skal snart stå ferdig - med ny hvitmalt panel og ikke minst slippe å stå blandt gummistøvler med "kumøkk" å dusje... En REN fornøyelse bokstavelig talt:0)

Den 1.julerosen har kommet i hus - Noen kongler og hvite svibler og de mørke koselige kveldene gir god stemning helt ned i magen. Ja - jeg mener det oppriktig - og det må gjene regne i bøtter og spann også. Gal? hmmm, ja kanskje, men litt galskap krydder livet:0) Og jeg må erkjenne at jeg elsker høsten...

I morgen skulle jeg så gjerne ha vært mange mil unna... Nærmere Marie`s Brocante marked i sitt vakre hjem i Sverige. Min lilla veranda - bloggen - jeg har beundret siden jeg selv oppdaget bloggverdenen har marked i helgen, og gjett om jeg skulle ha vært der.. Det hadde vært en drøm... Men andre enn meg skal få den gleden... jeg skal nøye meg med å titte innom et lokalt loppemarked i morgen.. Og hvem vet - kanskje det dukker opp et lite funn?

God helg - nye og gamle lesere, gamle som unge og faktisk til den mannen som titter innom også... Så glad og ikke minst overasket jeg ble da jeg en dag snakket med en hyggelig mann som visste at jeg var " White vintage-damen"...Livet slutter aldri og overaske:0)

Stor klem!

8 kommentarer:

A-H sa...

Å dusje med fjøsstøvler skjønner jeg godt kan bli fint å slippe;)
En utfordring noen ganger å skjule disse nødvendighetene som hører med på en gård...
Lykke til på loppis i dag!
Klem A-H

h.espe sa...

Hei vennen!
Selvsagt har jeg ikke "gitt deg opp"!!! Vet jo at du også sliter med det samme som mange av oss andre - det å få tiden til å strekke til. Er ikke så veldig aktiv selv heller, hva blogging angår. Poster noen innlegg, og prøver å få tatt gjenvisitter, men ikke alltid at jeg rekker rundt!

I dag er det hjerteproduksjon og venninnemiddag som står på planen. Gleder meg til møte gode venner, og ikke minst, komme til dekket bord. Deilig!!!

Ønsker deg en flott helg Heidi - koos deg!

Klemmer fra Hildegunn

Guttemamma sa...

Jeg gir deg aldri opp,men savner de vakre innleggene dine når det drøyer. Ikke så aktiv på bloggen om dagen som jeg pleier jeg heller,dagene gårr til mye annet. Eldstegutten vår er i Eidsberg og løper "motbakkeløp" i dag (!), det er kanskje ikke langt fra deg??
God helg og nyt snart ditt nye rene bad!!
klem

Rummet för välbefinnande sa...

Kära Heidi-anitha, du finns så ofta i mina tankar. Ibland är det så i livet att det är mycket som kommer emellan, men det är just konsten att hitta balansen så inte något känns som "måsten".
Det här med bloggen tror jag går lite upp och ner, och det är ju meningen att det ska vara som en glädje och inspirationskälla.
Dina vackra bilder, dina tänkvärda ord är alltid en källa till inspiration för mig. Att jag får "vänta in" dina inlägg ibland gör inget - du vet den som väntar på något gott *ler*
Du är en varm människa och ibland tror jag att du behöver lite god tid för dig själv bara.
Hoppas du får en fin helg med din familj!
Stor varm kram Mia

Les Cotrions sa...

Hello my friend! Unfortunately I cannot understand very well what happens with you...the translator isn't very clear! I can only say that your photos are always very beautiful and poetic and I like to visit your ispiring blog!
Wish you a nice week end and take care!
Vale

Alven sa...

Hei :-)
Så nydelig jesus bilde :-) Skjønner godt at tiden ikke strekker til..vet hvordan det er..

Ha en fin lørdag :-)

Unknown sa...

Hei gode du,

jeg slutter ikke å lese dine gode innlegg, nei! Travle dager her, masse jobb og flytting, men er innom iblant :o)
God helg og klem fra nanni

Min Still By Maia sa...

Ja, det går litt opp ned i bloggverden. Tror det er sånn for oss alle innimellom. Du har virkelig en helt spesiell blogg som det ALLTID er så koselig å følge! Elsker bildene du legger ut av det nydelige hjemmet deres :)

Takk for koselig kommentar hos meg. Ja, det blir sikkert mer plastikk her etterhvert også når frøkna får bestemme mer selv ;) Cornelia er et utrolig fint navn forresten :) Ja, det ble "knask eller knep" her også.

Mange søndagsklemmer til deg og dine