torsdag 19. februar 2009

Torsdag....

Så står helgen forran oss igen:)

Jeg ser frem i mot en ny helg, og denne helgen blir en helt annen,og mye bedre enn den forrige vi hadde..:)

Det er ingen planer foruten om de vanlige syslene,men det er akuratt det som gjør denne helgen god. Når man ikke planlegger så mye og styrer og legger opp til mye, blir man som regel ikke skuffet..Det beste er å la dørene stå åpene -...Jeg vil takke mamma for en koselig dag i dag. Er ikke mamma`ene de beste i hele verden?
Jeg trykker henne til mitt bryst:)

Ønsker alle en god natt og håper vi sees i morgen:) Bildene mine er i dag fra mitt lille gamle bord i stua, som jeg tok inn i varmen i høst, etter mange år oppbevart på trevet på bryggerhuset, fortjener det å få stå her hos meg å spre sin vakre sjarme...

Klemmer Heidi-anitha

20 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Ja det er deilig å ha noen rolige helger syns jeg. bordet ditt er så vakkert. Nydleige bilder som alltid her hos degO=)
Min mor er død, så nyt dagene med din kjære mor:O=)
Go natt min venn=)

Det vita dårhuset sa...

God kväll Heidi-anitha!
Ja visst är det något speciellt med mammor =)
Håller med dig jag om att det är skönt när man inta har planerat något.
Skööönt att bara få vara!
Ha det gott och många kramar Erika

MODERN COUNTRY sa...

Hei Heidi!

Mammaer er de beste i hele verden!! Jeg holder sånn med deg, og er så glad for å endelig ha min nærmere. Jeg er alltid så glad når jeg har vært hos henne, føler sånn indre ro.
Jeg leste om ulykkene forrige helg, for en fryktelig følelse det må ha vært. Jeg føler takknemligheten og gleden over at allting gikk så bra som de gjorde, og at englene passet både på deg og ungene. Det er jeg glad for! Det suget i magen og skjelvingen i beina har jeg opplevd noen få ganger, og det har satt en støkk.

Håper denne helgen blir bare god og trygg!
Holdt på å gå innom Alle Tiders i dag, men så at tiden på parkometeret snart gikk ut og du vet vel hvor lenge man først blir inne hos Susanne :) Farlig for lommeboka i tillegg. Hvordan går det med dere? Fått inn mye fint til våren? Jeg får virkelig ta meg en tur snart. Hvilke dager jobber du?

Ha det godt, varm klem!
Aina

Lilla huset på prärien sa...

Vad skönt att du har haft en skön dag med din mamma! Tyvärr kan jag inte säga att min mamma är det bästa som finns... hon oroar sig mest hela tiden för att vi ska smitta henne med någonting. Jag tror inte att jag har sett henne sedan julafton faktiskt... och vi bor 300 meter från varandra. Kul.

Kram Jenny

Rummet för välbefinnande sa...

Käre vän, hoppas att ni får en riktigt skön helg nu! Så kloka ord du skriver, för visst är det oftast bäst när man inte planerar för mycket utan tar det lite som det kommer.
Lika vackra bilder som vanligt och jag njuter i fulla drag. Den vita madonnan som du har på översta bilden har jag också :-)
Det var min allra första madonna som jag köpte mig och jag var såååå lycklig!
Du skriver så fint om din mamma och jag har också skrivit om min mamma idag.... Vi kan skatta oss lyckliga som har dem.

Nu har jag fått både energi och harmoni här hos dig så nu ska jag ta och jobba lite igen.

En riktigt stor kram till dig och jag önskar dig en fin helg tillsammans med din familj.
Många kramar Mia

Josefine sa...

Hei..så nydelige bilder og ord!
Så heldig du er som kan ha moren din så nærmt deg:)

Ønsker dere en kjempefin helg..det fortjener dere nå!! Stor klem fra Josefine

Hulda sa...

Flotte ting du viser. :) Ønsker deg ei strålende helg. Her blir det jobbing med gangene, gleder meg til alt er ferdig, og vi kan nyte det.

moa sa...

hallo søte, snille gode heidi-anitha!
..du er heldig som har en mamma du kan kose deg med, min mamma er død - så ta godt vare på tiden dere har sammen!
høres koselig ut med en rolig helg, det skal jeg også ha - bortsett fra at jeg blir et år eldre på søndag, og må jo ha litt besøk og litt kake...fortjener det, sant!!? hihi... er det roser og rot kort du har på bildet? nydelig bilder fra deg, som alltid!
klemmer fra moa

My home is my Castle sa...

Ja er det ikke det som er så herlig med helger .. Ja andre dager og da. De blir som regel mye bedre når man ikke planlegger all verdens ;)

Nyydelige bilder som alltid hos deg :)

Klem,Kari

h.espe sa...

Hei kjære venn!!!
Er enig med deg ja, mammaer er noe helt spesielt, og jeg blir varm om hjertet når jeg tenker på min. De siste par årene har jeg begynt å savne mer og mer å være nær mamma og pappa. Har nok noe å bety at alderen sniker på, og at man vet at man ikke har de for evig... Nå gleder jeg meg iallfall til påske, og til å skulle HJEM!!!

Ønsker deg en fin fredag i morgen, og en herlig helg - kanskje "snakkes" vi i løpet av helgen!

Varm klem fra Hildegunn

Randi sa...

Heia Heidi vennen!!

Å no var det godt å høyre frå deg!!Å som alltid viser du av dine fine bilder eller rettar sagt av alt det fine du har i ditt fantastiske hus...sukk!Å hjelpe meg for eit knall tøfft bord da,du er så flink til å ta vare på det som andre hadde kasta du,du er flink!!
Å du verden,har du fått vore ilag med mamman din idag..so bra da!!Ja kva skulle en gjort uten ei god mamma!!Ja eg vil tru at dokke har kosa dokke godt,å er din mor som du,ja da er dokke to englar ilag!!Ja no er det atter snart helg! Å da håper eg at du og dine får ei super god helg ilag,uten noko styr !!Berre kose dokke!
Ta vare på dei stundene dokke har ilag Heidi !!
Da vil eg ønske deg ei god god natt!! Varm klem til deg frå meg!!

Anonym sa...

Ja, mammaer er fantastiske. Det er i min mamma, hun er verdens beste.
De siste ukene har vert de tøffeste ukene jeg noen gang har hatt, og mamma stiller opp og er der for meg. Hjelper meg og ikke minst utrolig god å snakke med når alt bare raser sammen.
Håper du får en fin helg:)
Kos deg..
Klem - Anita

Ragnhild S sa...

Enig: ofte er det greit å ikke ha for mange planer og forventninger!
Håper helgen din blir strålende! Så mange flotte bilder du har tatt:)

Anonym sa...

Kjære lille jenta mi..Tusen takk for de nydelige ord du skriver..hmm klump i halsen å rørt over at du viser din kjærlighet på denne måten også..ja takk tilbake for nok en morsom Halden tur,en by full av tjukk snø som vi trasket i ,med vogn å goe jenter.Tida går så altfor fort når vi er sammen,på 3 timer har vi rukket en lekebutikk og Mc Donald hihi..vi er litt av et par du og jeg.En dag er du lille jenta mi,den neste dagen min morsomste venninne..Du har gitt meg verdens deiligste barnebarn som jeg er krøsamaia for om dagen..Det er fult alvor for vår lille Cornelia(ida)..blir sliten noen ganger av å gå med krokete rygg men begynner å bli stolt av meg selv for mitt svenske språk.Å livet er herlig ,det vel.Vit at jeg er utrolig glad i deg å..Nå er det helg igjen og vi vet ikke ordet av det så er det vår å den første gule hestehoven titter opp..Da vet jeg du ringer å jubler for at du fant den først..som alltid !!!! Mye å glede oss til,en ny sommer som vi skal nyte fult ut,med god grunn.NÅ ER ALT BARE GODT,DET ER DEILIG DET VEL.Stor klem fra mamman din.

Tine sa...

Hello Heidi,

whatever you published...it's wunderful...I can't believe that I like everything ;o)

Not only this and that...the hole paket I love...

Heartly Hugs
Christine

Kari sa...

Leser fast bloggen din, men jeg tror ikke jeg har lagt igjen noen ord tidligere. Bor i Halden og er stadig vekk innom Alle tiders. Har dessverre aldri møtt deg der, men kanskje en dag? Moren min døde for 14 år siden og jeg savner henne fremdeles. Mammaer har en spesiell plass i hjertet.

Ha en fin dag!

Kari :-)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei!
Joda hjertet er for salg. Det ligger i butikken nå. Det er bare tiden som flyr ifra meg, og barna og annna som avbryter prossessen med å få ting på plass. Det ligger under nyheter. Det kommer flere når og om jeg får tid til å sy. Kan ikke love noe vet du.

Skikkelig uheldige dere har vært. Vi har også hatt et res med små og store uhell + sykdom. Det verste er at min datamaskine er død. Og jeg har plutselig ikke tilgang til alle bilder, logo og "you name it" av alt som ligger på den hardisken. Utrolig tidkrevende å få alt opp å gå igjenn. Og nå har jeg funnet ut at det er fredeag den 13. i neste mnd også. Skal stryke den fra kalenderen jeg.

Også må du og dine ha en deilig helg. Bare kose dere.
Klem

VITA NYANSER sa...

Hej! Vad kul att få norgebesök på bloggen. Tack för hälsningen. Ha en skön fredag!
Kram L-L

Viola sa...

Är nu hemkommen igen som sagt och är så utvilad och pigg igen, ville titta in och önska dig en riktig skön helg med de dina, klem VIOLA

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Ja, kor godt er det ikkje å kunne ta det litt med ro i blant? :) Vi koser oss her heime hos mamma og pappa. Mamma disker opp med nystekte boller som smaker himmelsk :) Godt å komme heim inni mellom. Takk for kooslig tilbakemelding. Ønsker deg ei herlig helg :) Nyt den! Godklem til deg :)