lørdag 21. februar 2009

NOA NOA - vår

Er det lov å bryte reglene litt ?

I håp om at jeg ikke blir arrestert, har jeg lyst til å vise dere litt av hva jeg har funnet på
NOA NOA i de seneste dagene... Jeg vet bloggen skal jo handle om interiør men, litt "attåt" tåler vi vel:)

Mye lekkert har det kommet, og jeg fant noe som er lett for meg å bruke, samtidig som det er komfortabelt, og yndig og vakkert med blonder og fine detaljer.. Dette er slik jeg beundrer klær på sitt beste...Og som jeg unnet meg selv i disse dager, hvor klesskapet trengte et lite løft..Jeg er nok den som liker rolige farger.. har hørt en gang at man ofte kler seg som interiøret sitt....Stemmer det med dere? Ligner dere huset deres:)? I så fall kan det nok stemme ganske så godt med meg:)

Jeg elsker det hvite, grå, duse lilla og rosa toner og myke jordfarger...Noen innslag med noe annet innimellom..Detaljer skal være på plass, og gjerne romantsik og delikat.. Ja, dette er iallefall slik jeg vil det skal være. Sannheten er nok noe annen til hverdags da jeg ikke pynter meg til å gjøre husarbeid og barnestell:)Litt morsom sammeligning, og jeg vet den stemmer med flere jeg kjenner:)

En annen rar ting, har også hørt at hunder og hunde eiere ligner på hverandre også?
Jeg ler *** har ikke hund selv, så jeg kan ikke forsvare akuratt denne saken:)Fant noen utrolig vakre gullsko:) I mykt skinn og med en liten hæl. De har hvit knyting, og er gode på foten:) Det må ha skjedd noe der:) Når jeg fikk barn gikk jeg opp nesten 2 størrelser i sko..*ler...

Før kunne jeg vagle i vei med høye heler som det var myke tøfler..men nå må jeg være i kontakt med bakken:)

Så det er ikke store greiene jeg skeier ut med nå om jeg skal ha litt ekstra:) Men disse kunne jeg ikke motstå. Passer så godt i og med at jeg er et kjole og skjørtemenneske:)


Så er der rosa inni også:) Ikke rart man blir i godt humør av sånt:)Jeg begynnte på dette innlegget i går kveld når ungene akuratt hadde sovnet, og jeg skulle rigge meg til meg grand prix og skikkelig kose meg.

Raymond som måker snø for 2 kommuner rundt her vi bor, er ikke hjemme om dagen, bor stort sett i traktoren på oppfordring, og jeg har dager alene hjemme med barna...


Plutselig sa det bare boff.... Strømmen gikk og jeg hadde glemt å lade mobilen..
Pcen tok slutt etter kort tid og eneste jeg hadde var et lite hav av stearinlys i et meget stille hus...

Inntil sikkeretsalarmen gikk....

Ikke kunne jeg ringe noen, for batteriet var tomt, men svigerfar kom en liten tur og prøvde å hjelpe meg med saken...Godt var det.. Selv om ikke det var verdens enkelste sak.


Strømmen kom tilbake klokken 5 på morgenen i dag.. Skal si det var kaldt å stå opp...

Jeg har så og si ligget med lommelykta i hånda i hele natt:) Sånn er det å være husvokter, he he he.. blir litt ekstra påvakt når jeg er alene med barna:) og ikke tilgang til verden utenfor:)Rosa vakker jakke, i lang modell.. Tyllskjørt i mange lag og et fint belte med strass steiner på...
Dette er noe jeg liker:) Gleder meg til kuldegradene kryper litt nedover, så jeg kan kose meg med de nye klærne mine og gå i mine gyllna skor:)


Det er jobb i morgen, så jeg ser anledningen å pynte meg litt da:)


Ønsker alle en hærlig søndag .. kos dere:)


Stor våren- kommer-snart klemmer fra meg:)

20 kommentarer:

Anonym sa...

Helt nydelig antrekk og sko..
Det er så deilig at det "kvinnelige" og romantiske er tilbake.. synes vi har vandret lenge nok rundt i "kjønnsløse" klær:o))

Ha en deilig søndag.. håper du har det varmt og godt nå.. klem fra mæ

frk.B sa...

Så nydelig tøy:)
Varmer et Noahjerte å se!!
Vet ikke om jeg alltid kler meg som interiøret mitt jeg..men det stemmer nok for mange.
God fastelavenssøndag!

Hulda sa...

Så ufattelig herlige klær du har kjøpt! Falt for alt. Jeg liker også feminine klær, så fint! Fine sko også. Nå har jeg lagt ut noen bilder fra gangen. Den ene er ferdig, mangler bare skapet jeg har bestilt.

moa sa...

hallo, kjære søte, snille gode deg!
TENK du husket min bursdag...1000 takk, så hyggelig!
For noen klær du har kjøpt deg, og de SKOENE, WOW - de ønsker jeg meg også...helt herlig!!!!Nå blir du så vakker atte:0) NOA NOA har en unik måte å få frem det sarte, vakre,duse i klærene sine...akkurat som vi liker,heidi-anitha! og klær og interiør går hånd i hånd, synes nå jeg...I dag skal vi kose oss med bløtekake og boller med krem..mmmm.
Ha en flott dag du også, så snakkes vi snart igjen, gode deg!
klem fra moavennen

Anonym sa...

Hei Heidi-Anitha og takk for helsinga. Skulle akkurat til å skrive til deg...då helsinga frå deg tikka inn :):) artig :):)

Så nydelig klede du har kjøpt deg.. Åh ..det er som en drøm. Eg synest det er så vakkert med sånne romansiske antrekk. Du blir sikkert som en vakker blomst i dette nye antrekket ditt :):)

Du skriver at dette ikkje handler om interiør.. Kva gjer vel det ? Om det er det som er hovedintensjonen for oss interiør bloggarar..så består livet av andre ting som ofte er godt å dele med andre. Tenkte berre på kor godt det var å skrive til deg å gi nokre gode ord på veien den helga dokke skulle på helga tur...håper og trur at vi kunne gi deg litt trøst då.

Eg føler at her inne i bloggverda er eit hav av gode mennesker. Og eg har ikkje ord for kor takknemlig eg er for all gode ord eg/ vi har fått etter opplevinga denne veka. Farger..blomster..madonna..krukker og alt det der er så hærlig og nødvendig for oss som interesserer oss for dette ;);)...Men enkelte stunder..må vi få dele tankar om andre ting som rører vårt hjerte. Eg håper ikkje eg har ødelagt helga til nokon med det eg delte med dokke i mitt siste innlegg...Det er ein tankevekker for kor livet kan forandre seg på kort tid.

Eg nyter å være heime i lag med kjære familie..og neste eg vil vise på bloggen min er interiør :):):) Sydde nokre puter forrige helg som eg er litt små stolt av ;););)... sånn gammelrosa farge..som eg likar såå godt. Trur du òg vil like dei..slik eg kjenner deg :)

Ha en fin søndag vidare og ein koselig dag på jobb i mårå Heidi-Anitha :) Alltid koselig her hos deg :)go-klem frå :Johanne

Les Cotrions sa...

Hello! Thank you for your nice comment! I like your blog too! I'm very happy to be in your list! I'll do the same with yours!!!
happy Sunday!
Vale

lottens vita och gröna sa...

ohhhh vännen så vackra kläder, noa noa är min favorit! och du, ska skriva om precis om det du vill, är det nån som promt måste baaaaaaara läsa om inredning så kan dom ju gå vidare, tycker du har köpt fanastiska saker och skoran var ju helt ljuvliga! jag bor väldigt nära deras outletshop, kan ju säga att det är rätt farligt, eller billigt kan bli mycket och då blir det dyrt, suck...ha det gott, du varma, varmkram lotten

Josefine sa...

Hei kjære deg for noen vakre ting du har snopt deg:)) Kunne tenkt meg alt sammen..så nyyydelig.
Du er flink å finne det du.. Ellers herlig innlegg hos deg, du skriver så koselig. Ønsker deg en flott søndag, klemmer fra meg:)

Sea Angels sa...

What a lovely banner you have, and I love hte vintage clothes they look edwardian beautiful.
Hugs Lynn xx

Guttemamma sa...

Elsker noa noa, kjøper stort sett bare klær der!! Og de passer vel til mye vi har i huset og...ikke bare hunder som likner eieren, ektefeller som har bodd lenge ikner visst også :-). Skjønne ting du har funnet, og ser jo med egnag at dette bør du vandre rundt i den lekre heimen din med. Passer så fint til stearinlys også..:-)
God klem, håper mannen din får hvilt litt innimellom

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad mycket vackert du har köpt!! Jag älskar Noa Noa jag också... jag kan ruinera mig där. Jag som nästan aldrig köper någonting till mig själv har minsann köpt ett par jättefina stövletter idag :) Kan undras när jag kan tänkas få användning av dem... var bara tvungen att ha dem tyckte jag *ler*

Kram Jenny

Viola sa...

Vilka underbara klädesplagg så ljuvliga, men då får man ha en tjock plånbok, deras kläader kostar ju en slant, skorna var ju helt underbara, hoppas du har en skön söndagskväll, klem VIOLA

Som mine dager er sa...

Fine og lette og helt sikkert komfortable klær. Har ikke shoppet på Noah tidligere men kanskje jeg burde etter disse bildene.

Takk for hyggelig hilsen. Link ivei du.

Marit

h.espe sa...

Hei kjære vennen!!
Der var gullskoene, og de var jo bare herlige... :o)

Tusen takk for de godeste ord inne hos meg! Synes det er så kos å høre slike ting. Men du er jo råflink med kameraet, tør jo ikke å tenke på hva du kan få ut av et speilrefleks... Gleder meg!!!! Jeg har hatt mitt i et år nå, men har myyye å lære. Spesielt dette å få til den riktige stemingen/lyset i bildene synes jeg er sååå utrolig vanskelig.

Så er altså nok en deilig helg over. Har litt lakenskrekk, så vil helst ikke finne puta enda, men klokken tilsier at det er fornuftig, så da så....

Ønsker deg en strålende flott uke - koooos deg til vi "snakkes"!!!

Nattaklem fra Hildegunn :o)

Rummet för välbefinnande sa...

Så fina kläder!! Jag tror det stämmer bra det där med att man har kläder som "stämmer överens" med inredningen. Själv älskar jag vitt, spetsar, vackra detaljer och romantiskt men inte så det blir för mycket.
Är så glad att jag hittat det som jag letat efter till den nya butiken.... Ska ta och lägga ut lite bilder snart så ni i alla fall får en liten föraning om hur det kommer att bli. Helheten får ni se när jag öppnar 2 april.
Tänk så kul det vore om du kom till Sverige och kunde hälsa på mig i butiken.
Om du hade en butik så kan jag tänka mig att det skulle vara som att göra en visit i himmelriket. Du har alltid så vackra bilder och det där lilla extra som verkligen förgyller tillvaron.
Ha det så bra och var rädd om dig!
Kram Mia

Inspiration i vitt sa...

Hej rara gulliga du, jag blir så varm i hjärtat när du skriver så gulligt till mig, Tack.

Du kommer att se ut som en prinsessa i dina vackra nya kläder, så fina de var alltihop.

Vad hemskt att strömmen gick, typiskt att det händer sånt när man är själv med barnen.

Nu har jag skickat iväg mitt hantverk till Mias interiör så snart kan du se sakerna där, vet inte om jag kommer att fortsätta skicka till Norge men vi får se.
Kram på dig/Ingela.

Tine sa...

Hello my friend ;o)

thank you so mutch for you're wunderful words..I am very proud to hear hear those words from you...;o)

I like Noa Noa so mutch, but in germany it's not so easy to find these clothes.

Heartly Greetings
Christine

Unknown sa...

Nydelige klær og sko som du viser. Nå har vel vårkolleksjonen kommet i butikkene. Jeg drar til København til torsdag, da blir det tid for shopping.
Du må ha en god uke.
Klem...Ellen

Vibeke sa...

NYYYYYYDELIG!

Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg, det varmet :o)

Ble så inspirert av dette innlegget her om dagen at jeg laget mitt eget interiør-klær innlegg inne hos meg, oppdaget at det er mer forbindelse der hos meg enn jeg trodde!

Varm klem fra meg

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempeflotte klær og detaljer :) Eg er nok slik som deg. Liker dei mjuke og sarte fargane.. :) Også som klær :)

Ha ein kjempeflott veke :) Godklem til deg :)