onsdag 4. februar 2009

Klematis piken- og mye rart..

God kveld!

I dag fikk jeg en liten koselig pakke i posten- av en liten fantastisk butikk som drives av ei koselig jente - Christina. Bedre kjent som Låvebutikken:0)

Via kontakt på mail, har hun hjulpet meg til å få fatt på disse utrolige vakre kortene fra Jeanne `d Arc.- med Klematis piken... Fargene er nesten magiske og så varme...

Kvaliteten på papiret var helt utrolig skjønnt,- så jeg var ikke sen om å henge en av de fine kortene opp på klypene mine i stua. Tusen takk Christina for det nydelige lille korset som du hadde lagt sammen med småvarene mine- du er en liten hjerteknuser du:) Topp service!


I dag har jeg vært på jobb. - Nok en deilig dag på jobb.
Susanne har holdt på som en tornado og gjort butikken så vakker, og dillet opp med vakre detaljer som har kommet til butikken, så skjønt! Helt utrolig så mye jobb den dama legger ned, med alle de arbeidstimene med sjel og entusiasme hun legger bak seg...

I all sus og dus kom det et smilende og koselig menneske bort til meg i butikken i dag, og forteller at hun leser bloggen min... jeg fikk nesten frysninger...:) Hun var jo helt ukjent for meg, der jeg sto ansikt til ansikt med henne, og jeg tenkte i alle dager, hvem er du?....

Livy- fantastisk koselig jente, som skriver interiørblogg, med mye sjarm og mye glede. Tusen takk for at du presenterte deg LIVY- kjempekoselig å se deg i det virkelige livet utefor bloggen! Et fantastisk nytt hus:)

Hun var så behjelpelig og snill, og skulle prøve å forklare meg med min store problematikk på bloggen - linkingen...jeg sliter med det "tekniske" ja:)...

Ingen dataekspert som sitter bak dette tastaturet her nei...jeg skal prøve igjen... om jeg ikke skal klare det..
Jeg tar i mot all mulig hjelp, hvordan jeg skal lære meg å linke til bloggene i et innlegg.... Mange av dere som kan vet jeg:)

Ellers driver jeg å pusler på noen "hjemmelagde" melsekker:) Morro å kunne sitte litt for seg selv å prøve seg frem.. det blir langt i fra slik jeg vil ha dem, men øvelse gjør vel mester...:)

Her er mine hvitmale skomaker - lester... ? Vet ikke riktig hva de heter, men jeg kjøpte de i en antikk forhandler for snart 2 år siden,- og syntes de var så dekorative.. (malte de hvite.)..tenkte jeg kunne pusse litt på dem, for at de kan bli litt mere shabby...

Skal si jeg har blitt "mobbet" mye for disse- ha ha ha, hva skal du med dem??? **' men den som ler sist - ler best:) Jeg syntes de pynter opp en litt trist krok:) her i stua.

Såpe med klematispiken på, kjøpte jeg også. Vakkert pakket inn med blonde og et lite kors.. Duften er så nydelig... har lagt det i min gamle nysølv - skål, med lokk, som jeg har fått med meg fra en av mine turer på loppemarkeder..


Etter julen måtte jeg få tak i meg noen nye gardiner til kjøkkenet. Det ble et rimelig alternativ, enn så lenge får disse duge. Liftgardiner i hvit bomull, som jeg har kjøpt blonder til, og knytt en liten knute på hver ende...
Drømmen var de gamledagse "rull opp gardinene" med monogram... men mine vinduer er 1.40 brede,så vanskelig å finne store nok... så det var disse jeg endte opp med. Gøy når man kan betale 298,- for gardiner til 2 viduer... + litt blonder...:0) på salg!
Nå skal jeg rusle meg en liten tur rundt i bloglandia og titte inn til dere...
Ønsker alle en god natt- så håper jeg vi sees igjen...
Klem til alle sammen fra meg..

28 kommentarer:

Livy sa...

Heisann du!!
Så nydelig pakke fra Låvebutikken! Gøy med pakke:-) Nydelige bilder du viser i dag også, får så god stemning av å se dem.

Var så hyggelig å hilse på deg i butikken i dag :-) skal prøve å gi deg en ny forklaring på linkingen i morgen, akkurat nå er jeg på vei i seng.

Ønsker deg en strålende uke videre!
Klem fra Livy

Tulipa sa...

hej !
Vilket trevligt och oväntat möte!
Totalt överraskande!

Så fint kort! Förstår att du blev glad och nöjd!

Du undrade lite över det tekniska...jag är inget geni, men är det länka i ett inlägg du undrar över? I så fall markerar du bara ordet du vill ska vara länkat och sen går du in på ett tecken i raden av symboler där du gör inlägget som det dyker upp texten länka när du sätter markören över ...
I din blogglista KOPIERAR du adressen till bloggen du vill länka till och sen när du är inne på din länklista så är det KLISTRA IN som gäller...

Hoppas du förstod något av min lilla förklaring.

Kraam!

Christinas låvebutikk sa...

Heia!
Se der er tingene på plass! Bra du likte det og tusen takk for nydelige ord!!

Artig å møte på bloggere, har hatt noen av de her jeg også!! Veldig gøy!

Ha ei god natt!
Klem fra meg!!

Rummet för välbefinnande sa...

Visst är kortet så otroligt fint. Har beställt en del från Jeanne d´Arc Living till butiken och väntar som bara den nu på att det ska komma.......
Det är verkligen så njutbart att vara inne på din blogg. Så vackra bilder och härlig text.
Ligger butiken som du jobbar i långt från Lilleström?
Skulle ju vara väldigt kul att kika in där någon gång.
Önskar dig allt gott och bara njut av dina nya fina saker nu......
Kram Mia

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
h.espe sa...

Hei på deg...
Så skjønne kort du har kjøpt fra Låvebutikken - virkelig helt nydelig der det henger i den flotte klypelenka :O) Ser du har samme stempelsett som meg!! Har faktisk holdt på å stemple diverse tekster på stoff i kveld, blant annet til noen lavendelputer jeg har på bestilling. Bruker du tekstilmaling når du stempler på stoff, eller har du funnet frem til noe annet smart..??? Jeg tar imot tips med stooor takk :o)

Såååå gøy at du har møtt Liven - hun virker for å være en herlig dame - kan tenke meg at skravla gikk mellom dere :o)

Da må du ha nattinatt - i morgen er det torsdag, og brått så har vi jo helgen her igjen....

Stor klem fra Hildegunn

h.espe sa...

Hi, hi - vi postet på minuttet likt.. ;o)

h.espe sa...

Åh, så deilig det hørtes ut med langhelg til Danmark - København kanskje?? Jeg skal over på langweekend til København i midten av mars, og det gleder jeg meg veldig til. Tips om herlige interiør og krims-krams butikker tas imot med stooor takk ;o)

Ble ikke så stor avkastning på turen til Alna, men en herlig liten telysholser med lite speil og olivenkrans, i sink med, ble med meg hjem. Kunne jo ikke komme helt tomhendt hjem ;o)

Nei, da er dat natta.....

Klemmers igjen.O9

Hulda sa...

Kjempefine de kortene du har handla. Fikk også noen flotte kort/bilder i posten fra JDL i dag. :) Og et treskilt fra dem. :)

Hadde samme opplevelse selv, lørdag, å bli gjenkjent i en butikk, som blogger. Veldig artig!

Himlarum sa...

Hej!
Tack för besök och så gullig kommentar! Jag blev så glad så jag måste kika in till dig innan jag går och lägger mig!
Underbart kort! Det är dessa små detaljer som förgyller tillvaron, icke sant?!

Stor klem
Ann-Helen

Unknown sa...

Kanskje jeg skulle bestillt disse kortene alikevel... ;O) Fy, flate for noen fine melsekker du holder på med! Må ikke være så beskjeden! Det blir jo kjempefint !!!

Tror jeg får legge meg nå. Det siste innlegget her tok fryktelig mye tid! Ble litt mye feil med bilder og linking og sånn... Skal lære deg det, hvis du ikke får det til innen neste uke når du skal jobbe. Kommer med Den lille Rosa jeg vet du!

Ha en god dag imorgen Heid!

Stor klem fra meg !!!

Mitt hvite hus sa...

God morgen O=)

Så nydelige bilder du har tatt av kortet du kjøpte deg og de andre fine tingeneO=9
Ser du har fått hjelp til å linke , håper du får det til.

Så koselig å møte hyggelige bloggdamer i butikken da.

Ønsker dege n strålende fin dag. klem kerstin

Prinsesse Elin sa...

Nydelig pakke fra Christina. Kortene er virkelig lekre. Jeanne d ark er flinke på kort. Ikke tvil om det.
Så koselig å treffe blogg damer. Høres ut som et koselig sted å jobbe. Med tornadoen rundt deg. Jeg liker tornadoer jeg:O)
Jeg pleier å være en selv men nå har influensaen gjort sitt inntog her i heimen og isteden for å være en tornado ser det ut som det har vært en ordentlig tornado her. Alt flyter og jeg orker ikke å gjøre en dritt. Nå venter jeg på at lille engel skal avsted på skolen slik at mammaen kan hoppe til køys igjen. Tar med pc. te og et par tonn paracet og ibux. ha ha ha ha ha

Bette sa...

Syns gardinene dine var kjempefine! Det var jaggu en god ide`!! Skal ikke se bort i fra at jeg kopierer den;o)
Ha en super dag!

-Bette-

Livy sa...

God formiddag!
Det går fint vet du, tenkte at Liven nok ikke hadde kommet langveisfra til butikken i går ;-)

Skal prøve å forklare linkingen på nytt: Når du er inne og skal skrive et innlegg og skal linke til feks vg, skriver du vg som tekst i innlegget. Så merker du vg og trykker på knappen med en jordklode(kobling jeter knappen, og det ser du når du holder musepekeren over knappen)når du trykker på den kommer det opp en rute hvor det står hyperkobling. I ruten skriver du inn webadressen og trykker ok. Da skal siden komme opp som link i innlegget. Huff - ble litt klønete forklart, håper du får det til.

Ønsker deg en fin torsdag - i dag skal gardinene opp *smile*

Klem fra Livy

Randi sa...

Heia Heidi-Anitha!

Ja.Ja...prøver igjen her eg ;))Har no sakna deg eg da....
Å du verden,dei striesekkane dine blir knall tøffe da!!Å du er no så super flink til å sette i sammen alt alt!!
Ja desse korta er så super fine,har dei sjølv eg:-))
Ha ein fin dag Heidi Anitha!
Klem!

Mia, New Room Interior sa...

Du viser så flotte bilder! Mye fint du har kjøpt i Låvebutikken! Er datteren min på barnebønn-kortet også ja :-) Noen såper fra Magny har jeg allerede fått inn, flere sorter kommer nok etterhvert.. Varer fra Aina's Charm kommer denne uke, og sikkert mere fremover av det og!! :-) Gøy at du følger med i butikken og på bloggen! Ha en flott dag, her snør vi nesten ned.. Klem-Mia

Randi sa...

Heia Heidi Anitha!!


Å så godt å høyre frå deg igjen da!!!Vart litt bekymra eg skjønna du....sukk
Nei..eg har ikkje "sett"deg nei :o)Så det har nok skjedd noko tull på veien da heilt opp hit til Møre;)
Å du store,snøa det så grusomt med dokke no!!Æsja...Så mannen din har brøytinga da han rundt dokke..ja da har han å gjere på!
Ja men da må du la mannen få kvile seg godt ut!
Ja det var godt å få heim mannen no.Ivertfall var det godt for han å komme seg heim,han har lagt sjuk ombord i båten i nesten 1 veke stakkars.Huff!
Ja der er eg enig du..hadde eg plukka vekk alt dill dall her så hadde det blitt tom klang i rommet,da hadde dei nok stussa her ja:o) :-))Å dei har sagt at dei likar det og :o)Kosla med dillerier ;)
Å du må no bli heilt hekta i frå butikken til Susanne vil eg tru..Det hadde eg og blitt ;)
Du vasker kjøleskap..Ja å eg fekk mannen til å kasta ut alle tepper her:-) Å her er det fortsatt blå himmel og sol,nesten vår !!Supert!
Ja men da Heidi Anitha håper eg at oss "sjåast" igjen;)
Kos deg idag,å ha ein fin dag!
God klem til deg!

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Åhhh vilka bilder Underbara!!!!!!!!kram snowwhite-sussie

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Det har jeg oså opplevd. At ei kom og sa hun leste bloggen min. Og det er så kjekt å få vite hvem noen av de er. Ikke sant.

Nydelig den gardinen var.

Må bare tipse deg, om du ikke allerede vet det. Det er enklere å linke om du først går inn på siden som du skal linke til og markerer adressen. Høyreklikk på adressefeltet til nettsiden helt øverst i skjermen. I ruten som kommer opp trykker du kopir. Gå til innlegget ditt og marker ordet som skal være linken og så trykker du lim inn i boksen som kommer opp når du trykker på den lille kloden. (husk å først slette http/ som står der fra før, så det ikke blir dobbelt opp) Jeg trodde kolden hadde briller jeg. Men det skal altså være en liten lenke/kjetting:)) Jeg er nemlit selvlært på data, og får meg stadig overraskelser når jeg snakker med datakyndige.

Vintage sa...

Underbart vackert! stor Kraam Susanne

Viola sa...

Vilka helt underbara bilder det var i paketet och var roligt att dina läsare presenterar sig..rara gardiner osm du har och vem drömmer inte om monogramgardiner...vill hsa sådana på landstället i sovrummet, vita vackra med monogram, ha en skön helg, kram

Anonym sa...

Hei Heidi-Antiha :o)
Her var det maaaange fine bilder! :o) Visst de bildene er tatt hjemme hos deg, må jeg si att du har det bare såååå lekkert! :o)

Jeg sitter her og leser gjennom kommentaren som jeg har fått på mine innleg, og ser att du ikke har fått svar... Det var veldig dårlig av meg. Har sikkert hatt det litt travelt og lest kommentarene i all hast, så nå skal jeg svare deg ;o)

Ja, jeg er datteren til Hvit Rose ;o) Verden beste mamma, som kan og ta vare på både hus, hjem og familie :o)
Og du? Visst du skal tilfeldigvis ha ett pitstop i Ålsund en gang, så må du si fra! Kan være guide jeg ;o)
I helgen skal jeg hjem til mor og far, så da er jeg opptatt;o) Hehe :o)

Håper alt står bra til med deg og dine. Ha en fin kveld videre.

Klem
-Anette-
:o)

Josefine sa...

Hei:)

Så fint kort...herlige bilder du viser. og så skriver du jo så koselig.

Melsekkene var jo bare så lekre..det kan du lage mye fint av!

Kjempeskjønne gardiner også..kjekt når noe kan fåes rimelig og.
Må ha vært artig å treffe en bloggvenn i levende live..hi.hi

Ønsker deg en flott fredag, stor klem

Tvert-om-tanten sa...

Hei!

Du har et nydelig hjem =)

Unknown sa...

Idag har jeg hatt koselig besøk i butikken kan du tro :O) Nemlig av din tante og bestemor( farmor?) Hun er jo en så søt og god dame! Er hele slekta de sånne go'inger Heidi?

Ville bare ønske deg en god helg :O) ... og hils Raymond ;O)

Kos og klem fra meg

Unknown sa...

Jeg rakk og lese det ;O)Skjønner hva du mener...

Klem Susanne

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Hei!

TAkk for koslig kommentar på maleprosjektet mitt=)

Det kortet har slikt ett nydelig bilde,har lyst på det selv også,men må holde meg i skinnet til i slutten av måneden...får bare håpe at de er å få tak i da,og at det ikke er utsolgt.

Så koslig at du fikk treffe en av de som leser bloggen din,det er sikkert kjempe hyggelig.

Håper du får en flott helg. KLem