lørdag 31. januar 2009

Naturlig skjønnhet...

Tenk så mye vakkert det finnes i det naturlige... som lever, og gror og finnes rundt oss på jorda.
Ikke ofte man tenker bevisst på at vi er så heldige å få nyte av det naturen skaper til oss...

Nydelig lavendel... Jeg har kjøpt meg en vakker bundt i silkepapir med vakker pynt. Også et kremmerhus med lavnedel, som lukter så himmelsk! Med en liten prisme og blonde passer det stort sett over alt hjemme hos meg, men har fått plass i spisestuen enn så lenge.. Begge fra butikken Alle tiders, og Jeann `d arc .

Vårnyhetene fra de danske jentene Lonnie og Vivian er bare helt utrolig vakre....Kan lure på hvor de får all inspirasjon fra? Hver eneste sessong klarer de å skape noe nytt og fantastisk som vekker appetitten til andre interiørsultene som oss:)

Må være morro å få sitte i et lite kreativt verksted å pysle på vakre kreasjoner, og skape så mye fint...

I en skål i fattigmannsølv har jeg lavendel i løs vekt... En tørket rose og en liten vakker sak av blondpapir.. med litt yndig glitter på... Rosene er også en vakker gave til oss som finnes tilgjengelig i naturen...Syntes de er for vakre til å kaste dem, selv etter blomstertiden er over.


Noen som kjenner i gjen denne?
& -bokstaven kommer fra Jeanne d arc, og er i massivt tre....
En vakker liten detalj fra naturen:) Liker patineringen og at den er ganske så krakilert som denne..Olivenkvistene har jeg kjøpt i fra blomsterbutikken i gågata i Halden... Tenkte å henge de opp til pynt på noen dører her i huset, og la de få skape en hærlig fransk landlig stemning:)...
Ønsker alle en vakker lørdag... Tenkte jeg skulle ta med meg Edward ut en tur etterpå, plukke inn noen vakre kvister å sette i vann..
Cornelia har besøk av sitt søskenbarn og leker og er i full fart:) Og har nok med å være prinesse Tornerose og Ida fra Emili Lønneberget.. Her veksler det fort:) Jeg får æren av å leke Krøsamaja eller Alfred... Noen ganger Belle:) Er dere med? Her er det fantasiverden som regjerer, men hva skader vel det.. Alle har jo godt av å drømme seg bort litt, ikke sant? Vi kunne jo lære litt av de små? He he he...
Jeg hadde ikke hatt noe imot en dag å være en vakker danseprinsesse - en hel dag:)
Blir så inspirert av den vakre bloggen til Marie - Min lilla veranda. En dame som virkelig kan det hun holder på med, og som gir meg mye inspirasjon...http://minlillaveranda.blogspot.com
Selv om små små snøkorn kommer dalende ned fra en grå himmel i dag ser jeg vakre vårtegn.... Tittet ut av vinduet i dag... Tok meg tid til å kjenne etter..observere... LYSET...
Det har blitt så mye lysere på morgenkvisten! Helt utrolig- ved frokost rundt 8 tiden var det allerede lyst ute...Så mye som har skjedd bare siden jul...
Nå skal vi bare igjennom februar, som er en kort måned, og så har vi kommet til mars... som byr på vakre krokkus og snøklokker og sola som varmer i ryggen... er ikke det hærlig?
Stor klem fra Heidi-anitha
29 kommentarer:

Randi sa...

Heia på deg Heidi!!


Å du verden så fine bilder,og så kosleg tekst da!Du er no så kreativ og flink du!!
Ja du må ikkje snakke,så mykje fint ein kan finne ute å bruke til pynt ja!Dei kremmarhusa dine lukta godt heilt hit til Møre ;)Å her er det SOMMAR idag,knall blå himmel og havblikk,heilt nydlegt! Så om du har lyst hit opp på ein mimre tur,ja så er du så hjartleg velkommen som berre det.Ta deg ein tur!!Oss får "snakkast";)
Å du..synst eg ser deg i full leik,artigt da!
Så kjære deg Heidi Anitha,ha ein super fin laurdag og kos deg!!
God klem til deg!

Crinoline sa...

Hei,hei.Her sitter jeg og bare nyter de vakre bildene dine. Huset ditt må være en drøm. Har forsøkt å legge igjen en hilsen før,men fikk det ikke til.Ønsker deg en god helg.

Lilla huset på prärien sa...

Ja jag hålller med dig om Jeanne d'arc Living, de gör alltid så himla fina saker. Nu gillar jag de nya kuddarna som liknar mjölsäckar - riktigt läckra!

Idag tog jag en tur helt alena till loppis i stan och det var så härligt! Sen när jag kom hem så var mannen och barnen inte hemma... bara hunden. Och de har fortfarande inte kommit hem ännu! Så jag städade undan lite i köket - oj vad fort det gick helt själv! Och nu sitter jag här och myser framför bloggen med eftermiddagskaffet :) Så härligt så! Konstigt att de inte saknar mig... hmm... ja, ja, de kommer väl lite senare *ler*

Kram Jenny

Maliva`s verden sa...

Oh smelt...for noen vakre bilder du viser frem,alltid like inspirerende å titte innom deg.Fortsatt go`helg til deg og dine.Klem fra Maliva

Christinas låvebutikk sa...

Heia!
Helt enig! De er utrolig flinke de to!!
Nydelige bilder!
Har sendt deg mail!!
Klem!

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Men Åhhh va fina bilder såå himla fint..trevlig helg snowwhite-sussie

Jenny Oak Fae sa...

Så många vackra bilder du bjuder oss på...ditt hem är verkligen ljuvligt..!

KRAM, Jenny

<3

Mitt hvite hus sa...

Hei HeidiO=)


Ååååå så vakre bilder, jeg bare nyter og nyter de om igjen.Alt er så samstemt hos deg.
Helt enig alt trenger ikke koste, finner masse ute i naturen.
Du kan interiør det ser jeg. Kjempeflink med ord er du også.

Nyt turen din og kos deg masse,
Ha en fin lørdag Klem Kerstin

Tonje sa...

Så flott å besøke bloggen din som alltid!!:-) Helt stum av beundring over hvor flott du har det.

MEN, nå tror jeg at jeg vet hvem du er;-) Eller ikke som i -kjenner-deg da. Men, er du fra Østfold?

Har sett deg flere steder og tenkt, hun er alltid så pen og flott i klærne!:-)
Og jaggu har du det ikke like fint hjemme.

Ha en fortsatt god helg.

Klem Tonje

Viola sa...

Vilket härligt inlägg från dig idag, ljuvliga bilder och härlig text, jag bara njuter utav att få besöka dig, ha en riktig skön helg med de dina, klem VIOLAN

Anonym sa...

Såå mye vakkert hos deg, igjen..

Joda.. jentene i Randers kan sine ting, de har trålet land og strand rundt her nede på reportasjer.. og der finner de også mye av det de produserer nå.. det som er det beste er at de klarer å få det til..

De svenske bloggerne er også dyktige. Men så har de godt med loppiser de kan farte rundt til, og DET har ikke Norge.. synd, for folk flest kaster heller enn å prøve å ha loppemarket-. nordmenn er for makelig!! Sist jeg var i Umeå var det 4 loppiser på samme dag, og smekkfullt med folk.

Kos deg videre med ungene.. og god helg. Klem fra Danmark

Unknown sa...

Har tatt med en rose hjem... Var på jobb helt til bortimot ni igår kveld. Har fått flyttet på benken, og da vet du... måtte jo flytte rundt litt til da ;O) Skummelt og begynne, det drar med seg så mye i farta :O) Syns selv det begynner og bli bra, men mye igjen... Har vært på jobb idag også ;O)

Har fått med meg en & jeg også. Har satt den oppå den fine Jeanne Dàrc hylla mi, sammen med en gammel kuleramme. Det ble fint!

Vakre bilder du har tatt :O)
Og til DEG bruker jeg tittelen på innlegge ditt, Naturlig Skjønnhet!

God helg, Heidi!

Kos fra meg

Hulda sa...

Flotte foto! Jeg har også endel fra Jeanne d'arc, bl.a en vase og en stettskål. Kjempefine saker. Smart å legge lavendel i skåla, da blir det jo deilig duft i stua.

G-STYLE sa...

Nice pictures , that angel is sooooo beautiful !!
greetings from Gea

liven sa...

så fine bilder hos deg og jeg synest jeg kan kjenne den deilige duften her:o)
Herlig nå som man merker at dagene blir lenger:o)

stolene mine er noen gamle trestoler arvet hos naboen....og bordet har jeg kjøpt på et hagesenter her! Laget av en lokal snekker!
Litt hvitmaling og noen puter i fine farger så ble jeg så fornøyd:o)

Ha en fin lørdagskveld:o)

Tulipa sa...

Hej!Jag förundras också över inspirationen från Lonnie och Vivian! Jag blir så inspirerad!Du har skaffat både lavendel och olivkvist, så fint!Ha en skön söndag!Kram Mariette

Rummet för välbefinnande sa...

Nu är jag här och njuter igen *ler*
Det är lika underbart varje gång att se dina vackra bilder, läsa dina inlägg som ger så mycket för så många sinnen - och till allt detta den ljuvliga musiken i bakgrunden. Ahh, det är härligt!
Ser att vi har en del lika saker, och jag håller verkligen med dig om att Lonnie och Vivian är helt otroliga. Träffade dom i augusti och det var en inspirationskick alltså. Min dröm är också att få sitta i "min verkstad" och tillverka, skapa och designa. Då är själen i harmoni......
Hoppas du får en riktigt fin helg nu - som krösamajja, isprinsessa eller vad det nu blir hi hi.
Många kramar från Mia

Inspiration i vitt sa...

Hej Heidi Anitha, dina bilder är alltid så inspirerande och vackra.
Jag älskar lavendeldoften och struten var så fin. ja nu blir det ljusare och ljusare och det märks att våren är lite på väg i alla fall.
Kram/Ingela.

h.espe sa...

Såååå fine bilder hos deg - igjen - en sann nytelse!!!! Nydelig kremmerhus og bokstav fra Jeanne d' Arc - er bare helt betatt av ALT som kommer derfra. Nyyyter magasinet og alle de fantastiske bildene, og drømmer, drømmer....

Håper du har en herlig lørdagskveld - det har jeg :o)
Kos deg videre i helgen!!

Stor klem fra Hildegunn

Anonym sa...

Hei Heidi-Anitha !

..så vakkert innlegg...igjen !!
Ja naturen er heilt fantastisk. Eg har 2,5 mil på vei til jobb..og mange spør meg om eg ikkje synest det er langt...men nei...eg NYTER det...køyrer langs vakker fjord..fjell..tre..fugler..hjorter ( berre dei er utanfor veien ;)...ja det er faktisk ei glede..også høyrer eg på musikk og lar tankane strøyme dit dei vil...oj...ditta vart litt for mange ord om min vei til jobben...men drøymte meg faktisk vekk i ordet NATUR !
Gleder meg såå til våren..den er såå nydelig...alt som spretter fram frå dvalen..hærlig.

Ellers var det koselig alt du viser..kremmerhus med lavendel..så fint og så god lukt...skal jammen ta og ha nokre dråper i duftekrukka mi no..det er så avslappande og nydelig.

Veit du..på fredagskvelden kosa eg meg lenge ved pcèn..og såg på eldre innlegg hos bl.a.deg...har ikkje sett dei før..og så mykje fint du har vist fram heile tida både i bilder og ord...så det var ein behagelig og avstressande stund.

Ønsker deg ein riktig fin søndag :)
klem frå :Johanne

Randi sa...

Heia Heidi- Anitha!

Håper du har ein fin søndag!
Her har sola gått bak ei sky idag..men det er flott likevel,speil blankt hav,heilt vindstille,kjempe deiligt!
Men du.Ser du og har fått deg teller ja:-)Og som du seier,kor og kven er alle som kjem inn på besøk:-))ja da er oss to som lurer!Litt rart er det:o)
Kos deg idag no da!
Klem frå meg!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så utrulig flotte bilder :) Masse inspirasjon å hente :) Koslig blodd du har, Heidi Anitha :)

Godklem til deg og ha ein herlig søndag!

sortekatt sa...

Hei, og tusen takk for tilbudet om gjerne å kunne fikse en sending til meg av J.d.Arc-bladet til meg,du er søt:)
Men en av mine favoritt butikker får de inn snart(krysser fingrene at det blir i morgen,hehe)
så da satser jeg på det, men tusen takk for tilbudet!!!
Det gikk visst an å abonnere på det...? hm,da må vi vel det,hihihi.
Ha en flott søndag, klem Mona.

Josefine sa...

Hei..så vakkert innlegg..og nydelige kremmerhus!

Du skriver så flott også:)) Ble helt overveldet og varm i hjertet av de fine kommentarene du skrev inne hos meg...tuuuusen takk!

Jeg syr nok bare på hobbybasis..dessverre. Hadde nok likt å ha bedre tid til det, men min ordentlige jobb krever for mye tid. Liker den godt også..så slik er det bare..

Ønsker deg en flott uke, så snakkes vi..Stor klem fra meg til deg:))))))

Unknown sa...

Vakkre bilder som er med på å live opphverdagen.
Du må ha en god uke.
Klem...Ellen

moa sa...

hallo, kjære naturlig skjønnhet -
ja, det er deg det, vet du!

vakkert innlegg, nydelige bilder, enda vakrere ord....
takk for at du deler med oss, heidi-anitha..
klemmer fra moa

Vit Spets sa...

Hej!

Hjärtligt tack för kommentaren - Nej vi har en "sjuk" datorn fortfarande - är nog borta 2 veckor till, men jag lånar dator så ofta jag kan ;)

Så himmelsk vackra bilder Du visar - lavendel doftar så otroligt härligt... nu längtar vi till våren men som Du säger februari går snabbt förbi oxå är vi i mars - då börjar jag oxå få vårkänslor ;)

Tvättstuge renoveringen blir oxå en budget variant så vi får se hur det kommer att bli - tar säkert ett bra tag innan vi hittar allt som behövs :)

Önskar Dig oxå en härlig start på veckan...

Kramis
//Siv

Magdalena sa...

så herlge bilder...
har prøvd å få tak i både olive og eucalyptus kvist,- men nei!!
ikke mulig...


ha en skjønn uke ¨~~~~~

magny

Magdalena sa...

så herlge bilder...
har prøvd å få tak i både olive og eucalyptus kvist,- men nei!!
ikke mulig...


ha en skjønn uke ¨~~~~~

magny