onsdag 19. november 2008

Takk Hulda!I dag kom det en nydelig innpakket pakke i postkassa vår! Jeg gledet meg, for jeg hadde for en stund siden bestillt en fin løper med tekst, og duftposer med nellik, som jeg skulle ha til Jul:)
Jeg ble så fornøyd! Duken passet så godt på bordet i stuen!.. Med teksten: La vie en rose....

Nå lukter det også nydelig jul her... Posene jeg bestillte var med 2 forskjellige trykk... denne passer best i stuen..Mens denne er så koselig på kjøkkenhylla mi. Damen som står bak er som nevnt HULDA, som produserer til den store medaljen om dagen. Hun fortjerner all ros hun kan få... Så vakkert og snillt menneske....
Tenk at hun sendte med som en ekstra gave til meg disse koselige forseggjorte merkelappene med bånd...Jeg får nesten litt vondt når jeg tenker på henne.... Hun sitter der med hendene sine og lager detaljer på detaljer til oss som bestiller... For et arbeide!

Hun leverer også varer til butikk der hvor hun bor. Kan tenke meg etterspørselen er stor!
Tusen takk Hulda for så vakre ting jeg har fått i dag...Som du allerede vet er jeg så fornøyd, og gleder meg til neste duk du skal sy til meg....

http://huldashomemade.blogspot.com

Du er vel en engel...Klem!

6 kommentarer:

Hulda sa...

Åh, så koselig dette var! Jeg er kjempeglad for at du ble så godt fornøyd med tingene. :) Gode tilbakemeldinger på det jeg lager er så koselig å få. :)Kos deg videre!

LantlivsAnette sa...

Åhhh...vilka underbart fina saker !!
Verkligen jättefina..
Nu längtar man så tills man kan börja julpynta här hemma...snart är vår matsal klar...
Ha det gott
Kraam Anette

sortekatt sa...

Å så fine ting!Kjekt med litt nytt, så er det jo ekstra kjekt med hjemmelaget:)Ha en fin dag,klemmer

Unknown sa...

Er i butikken til litt over to. Er litt kaos der idag, hadde motevisning og deretter kveldsåpent fra ni til elleve... Masse folk, moro! Ble skikkelig rotete... Jeg får prøve og rydde litt til du kommer :O) Blir koselig og se deg igjen!

Klem Susanne

Magdalena sa...

hei, og takk for hilsen, det var koselig!
så gøyt at du har bestilt av Hulda!! det er fine saker ho leverer, pent og samvittighetsfullt fra ende til annen...

har kjøpt adventskalenderen til Hulda, den ho kaller adventsdagene. Nå har vi god kontakt, skjønnt å få venner i bloggverden...
stor klem til deg~~~~

moa sa...

hei -
så nydelig duk du har kjøpt av hulda, den passet så fint hos deg..
i dag løper jeg ikke avgårde til jobb, har FRI i dag, skal kose meg i dag med god kaffe og lage olivenkrans,tenkte jeg..
ha en nydelig dag du også - klemmer fra moa