torsdag 20. november 2008

Oppdateringer...og lykkens dag...

Hei!

For en dag!

Jeg er så glad.....så glad og så spent, men vil holde det for meg selv litt til...Men må dele med dere alikevell, at jeg er så glad...Det har skjedd noe:)

Jeg har vært en liten tur i Halden i dag... Ja- igjen..:) Da vet dere også at jeg har vært i Alle tiders gaver og interiør - butikken med sjel og de vakreste ting på jord...


Ikke så mye sammenheng mellom bildene mine idag, men det er bare en liten oppdatering rundt i huset vårt.. Husker snart ikke hva jeg har vist på bloggen, så.. derfor litt bilder fra litt forskjellige kroker rundt omkring, men hovedsaklig i fra mine 2 stuer...Er så glad i bildet mitt... Fått av farmor...Heldig jeg vel...Ønsket meg lenge...

I dag er det jammen torsdag alt! I kveld blir det litt titting på kanal fem.. Liker meg der på torsdager:) etter barna har lagt seg:)

Kanskje det blir en kopp KANEL te...Har dere smakt det? Anbefales...mmmm...Eller kakkao med krem..

Jeg kjøpte noe fint hos Susanne i dag.. det får dere se i morgen om dere har lyst til å komme innom meg...


Kjempeklem!

8 kommentarer:

Lisemoren sa...

Så fine bilder fra stuene dine. Likte spesielt godt å se lysekronen og spisestuen på det første bildet. Nydelig, og pynten på bordet var også fin. : )

Jenny Oak Fae sa...

TACK snälla du för dina fina kommentar..!

: )

VACKRA bilder du visar!!!

KRAM, Jenny

<3

Tulipa sa...

hej!
Kanelte låter gott! Ska bli spännande att se vad du köpt!
Härliga bilder från husets olika rum!
Kram Tulipa

Guttemamma sa...

KLart jeg titter innom!!!

Bestefars Verksted. sa...

Hei på deg,og takk for fine ord inne hos meg !! Koselig at du likte julepynten min,den er jo ikke så avansert....men jeg koser meg med lim og papir,selv om jeg er amatør :) Blir helt matt,av det fine huset ditt,jeg.....det er jo som tatt ut av "Vakre hjem".....!! Og nå ble jeg jo veeeeeeldig nysgjerrig på hva du har shoppet.....gleder meg til du røper det...hihiiii :) Og du,jeg elsker kanel-te,så der er vi nok like.....det er favoritt-teen min :) Ønsker deg en super kveld,klem fra meg :)

Mia sa...

Koselige bilder fra hjemmet ditt. Det blir aldrig feil å vise interiørbilder, vet du, for det liker vi å se. Og hjemmet ditt er så vakkert at bildene tåler å bli vist flere ganger, om så være. Men hva som gjorde deg ekstra lykkelig, det har vi vel ikke fått vite, eller...?

ANETTESHUS.COM sa...

Du har et vakkert hjem!!!!

Klem Anette

moa sa...

..dette blir jo spennende,å se hva du har kjøpt!
joda de lysklypene selges hos linnea..
ha en fin dag,klem moa