tirsdag 13. januar 2009

Spørsmål og svar...:)

Aller først vil jeg takk mine kjære trofaste lesere ute i den store verden for alle koselige komentarer og mail!

Blir så glad og rørt over at så mange her ute bryr seg om meg og mitt, og det jeg sysler med i hverdagen, og at andre finner glede i mine hverdagsgleder- det betyr mye for meg!

Om det er spørsmål, uansett hva det skulle være, ta gjerne kontakt på mail, om du er anonym og ikke vil skrive komentar... Min mailadresse står i feltet til høyere på bloggen...Og til dere andre kjære "medsøstre"i bloggverdenen - dere har jeg blitt veldig glad i...

Tenk så spennende det hadde vært å møte dere personlig en gang. Tenk så mange tanker og visjoner vi alle sitter med for hvordan den ene og andre bloggeren er... ser ut...o.s.v..

Det blir jo litt slik som det er med "radiostemmene".. man danner seg et bilde av dem, og plutselig en dag får man et bilde av vedkommende og.. Ojjjj... Er det sånn hun /han ser ut????

Men det er jo det som er litt spennede og da.. Man kan bevare mange hemmeligheter også, ved bloggingen, - noen velger kanskje å være helt åpene med alt - personlige meninger - familieliv- økonomi- ol.. mens andre velger å holde en stram linje... Ja, det er det som er fint, at ingen her ute i blogglandia er like...Alle er vi unike...

For dem som lurer lever jeg i NESTEN beste velgående..
Tannlegen gav meg en skikkelig rotfylling i dag.. Ja- det gjør vondt.. men med litt smertestillende går det over:)

Livet er hærlig - eller hur?

Hva tror dere om denne madonnaen på bildet over?
Jeg har lagt min elsk på henne i noen måneder nå... Og den som venter på noe godt, venter vel ikke forgjeves....

Snart er hun min:) Og kommer nok til å kose seg her hos meg med sin store famile,
(he he he***) av mine andre (mange) madonnaer...

Alle har vel sine svakheter.. (Mine er av denne typen..)Jeg har fått spørssmål om mine gardiner i stuen...Ja, jeg legger ikke skjul på det - jeg er fornøyd med dem- de er enkle og hvite med et vakkert skinn og kommer fra Ellos!

Jeg blander og mikser billig og dyrt jeg - spiller ingen rolle hvor eksklusivt det er (det kan det jo selvfølgelig være) bare det er vakkert i mitt øye.. det holder for meg... jeg finner stort sett billige møbler på nettet som jeg pusser opp selv, eller går i bryggerhuset og roter litt der... Loppis er morro- og der kan man finne mange "skatter"... Skrot for andre - kan være "gull" for meg. Med en boks maling kan man trylle frem mye vakkert i gammel "morro"...

Skulle nok gjerne hatt et nytt skift ,men siden jeg må ha 10 lengder til stuen bør jeg virkelig komme ovver et godt varp - eller i det minste finne noe jeg liker som ikke er så kostbart:)

Et annet spørsmål er ang. dette vakre dokumentet...
En anonym koselig dame spør meg hvor det er kjøpt, og enkelt er det for deg å få tak i dette - om du kommer til Halden i interiørbutikken jeg jobber. Alle tiders gaver og interiør.- der har vi dokumenet i denne store størrelsen og et mindre, som er litt mere "gulnet". Begge fra danske Petit Crapaud.

Nå skal jeg kose meg med litt god mat, for nå begynner tannverken å gi seg litt... Håper dere har en koselig tirsdagskveld. åper jeg får tatt en lite runde hos dere etterpå, for å legge igjen noen hilsner...Lenge siden jeg har gjort det nå føler jeg..

Stor klem fra meg...

21 kommentarer:

Susanne sa...

Hei igjen!
Stakkars lille vennen da... Godt og være ferdig :O)Er ikke det rart... Jeg skulle også rotfyllt idag, kl 15.00. Måtte avbestille pga av litt småfeber og vondt i bihulene. Ikke smart og rotfylle da :O( Så leser jeg bloggen din tidligere idag, hvor du forteller at du skal til tannlegen, og nå at du har rotfyllt!

Mye fint du har skrevet i siste innlegg Heidi. Koselig og lese...

Det er ikke så enestående her skjønner du. Men det begynner og ta en form jeg har jobbet leeenge mot. Har faktisk bodd her i snart 15 år!

Kos deg med deilig mat Heidi!

Og husk! Det er en hest til deg også, den er jo litt ensom nå vet du ;O)

STOR klem Susanne

Susanne sa...

Bare meg igjen...

Helt riktig, skal på messe. Har jeg virkelig ikke fortalt deg det? Det går litt rundt i hodet vet du...

Skal se om jeg kan finne noe riktig vakkert til oss :O)

Hulda sa...

Du er nå så grei og koselig, Heidi-Anitha, ikke rart du blir kontakta og før spørsmål om både det ene og det andre. :) Godt det gikk bra hos tannlegen! Jeg liker også det dokumentet, men syns det er for dyrt.. Er SÅ på utkikk etter en fin skoleplansje med blomster på..

Guttemamma sa...

Nå har jeg kost meg med de sisite innleggene dine, ikke vært innom på et par dager!! Du er og blir inspirerende!!! God bedring med munnen...ille det der. Bloggtreff i Bærum 6.februar...

Magny sa...

uffda.- ikke godt det der...!
ja Er rart å møte andre bloggere!
man danner seg et bilde utfra bloggen,- en frodig blogg trenger liksom ikke ha et frodig meneske bak seg.... noen man tror har lyse krøller , har gjerne ikke krøller og gjerne sort hår....

kos deg med maten,- og på jobb i interiørbutikken,- lucky you....
klem, magny

Johanne sa...

Hei Heidi-Anitha :)så hærlig innlegg...har kosa meg skikkelig no. ( Tenker at no må eg gå og sette på vaskemaskina...men så set eg her endå litt til... )
Så naturlig og fin måte du beskriver dine opplevelser på..Bra det gjekk greit hos tannlegen..alltid godt å være ferdig..om det så er berre for ei stund ;)
...Ja..eg og tenker av og til på kven er egentlig den som vi set og prater med gjennom denne bloggverda... Var litt i tvil då eg la ut bilde av meg sjølv i lag med mi kjære mamma for ei tid tilbake..men hadde så lyst å vise oss to i lag...(ho var/er sjuk..og vi var redde for å miste ho nyttårsafta..)og eg tenkte som så ang.det med bilde..eg er den eg er..Systra mi sa..."oj Johanne..du var ikkje så like deg på det bildet...og i tillegg hadde mamma blåkuler etter eit fall.. Ja..ja..sånn kan vi òg sjå ut ;);)

Koser meg inne på bloggen din..du er så kreativ og flink .. og skjønner godt at du passer til å jobbe i interiørbutikk !!

Kos deg vidare utover veka! klem

moa sa...

halloen -
..tusen takk for koselige ord fra deg - sånt varmer..
og så bra at det gikk bra hos tannlegen i dag, og at du nå puh! er ferdig for denne gang...
har du kjøpt den store madonnaen til jeanne d`arc??
moaklem

Jema Rose sa...

TACK så hjärtligt för kommentaren..!

: )

Ja...nu har jag börjat blogga så smått igen...

Den där Madonnan hade jag verkligen inte tackat nej till, SÅ vacker..!

KRAM, Jenny

<3

moa sa...

...bare herlig gal, da heidi-anitha!!!
godt du har stort hus, vi har den madonnaen i butikken, og den hadde fyllt opp min lille stue,hihi...

moaklem

Lisemoren sa...

He. Så fine bilder du har hatt i de siste innleggene dine. Kjekt å se noe vakkert. Likte særlig godt tv skapet ditt. Jeg gjør som deg, blander dyrt og rimelig, bare jeg syns det er vakkert. God bedring med tannen : )

Gúa sa...

Underbar blogg!
jag gillar ALLTING du visar!

Ha det bäst!
Kram...

Prinsessa sa...

Hei på deg herlige du.
Blir så glad av bloggen din. Jeg har blogget lenge og det tar en stund før jeg på en måte blir kjent med bloggerene men med deg er det liksom anderlede. Du er så positiv og glad på bloggen og det smitter. Jeg er fan av positivitet. Hvorfor gå rundt å henge med hodet når man kan rette opp hals og nakke. Det går ikke ut over musklene heller. Alle har alltid noe men hvis man kan overskygge det alle har med positiv tenkning og heller glede seg over små ting så blir man en bedre person. Livet blir ikke alltid slik man ser for seg. Det kan jeg alt om, men å la det overskygge hverdagen. Å bruke opp de fine dagene som vi har på å gråte over spilt melk eller ligge nede i et svart hull. Det der gidder ikke jeg.
Livsglade mennesker liker jeg og du er en av dem:O)

Gúa sa...

Men så söt du är!
Nu blev jag så himla lycklig och GLAD..:)

Tack ödmjukast,för alla varma ord!
Nu kommer jag att sova gott..:)

Största kramen till dig...igen!
Gúa

Viola sa...

Tack för din underbart rara kommentar igen, blir alltid så glad när du tittar in och är så lycklig över att kjag fann dig i blogglandias värld, du bjuder alltid på så mycket i dina inlägg, ha en bra dag, här ska det bli sok´lsken, stor kram VIOLA

Lilla huset på prärien sa...

Aha! Jag tänkte nästan att du arbetar i någon sorts inredningsbutik för du har ju verkligen hur mycket fint som helst hemma hos dig!

Du är ju så HIMLA söt tycker jag!! Tusen, tusen tack för din gulliga kommentar. Jag blir så glad så det spritter i hela kroppen... och förlägen - det bästa inlägget... nja, jag vet inte.... men det var himla kul med vagnen och jag kände att jag bara var tvungen att visa mina bloggläsare! :)

Varmaste kramen till dig kära vän! Och hälsa mannen din :)

/ KLEM Jenny

Josefine sa...

Hei min venn.. godt at du overlevde tannlegen..skumle greier!

Så nydelige bilder og så vakkert du skriver. Så kjekt å besøke deg, kommer alltid i go'stemning da. Grattis med ny madonna..såååå stilig og vil jo selvsagt passe perfekt hos deg:) ha en fin kveld, klem Josefine

Fransk inredning sa...

åå mycket fint du visar Kraam Susanne

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Takk for at du skriver sååå hyggelig om boken vår på bloggen din....vi håper den vil inspirere til nye kreative prosjekter.
Rotfylling....stakkars deg det er ikke godt- god bedring.
Klem...Ellen

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Hei=)
Tusen hjertlig takk for den koslige hjertevarmen av en kommentar du la igjen på min blogg!

Det blir vel lett slik at man "danner" seg ett bilde av bloggere,som helt sikkert ikke stemmer med virkeligheten,men det er jo også noe av sjarmen.

Må også få rose bildet du startet gårdagens innlegg med,det var rett og slett nydelig!

Tannleger...huff og huff...dem er jeg ikke glad i,men det er sikkert flott å vite at du er ferdig.

Ønsker deg en flott torsdag=)

Fransk inredning sa...

Har inte varit inne på din blogg på länge,vet inte varför jag tappade bort dig...Jag blir helt salig av all inspiration.Såå mycket fint du visar,vi har samma smak.. Kraam Susanne

-Mia- sa...

Nydelige bilder fra hjemmet ditt igjen! :-) En liten stund sia jeg har vært innom nå, mye å gjøre med jobb og jobb og skole ;-) Takk for koselig hilsen hos meg, Ha en fin helg! Klem