søndag 18. januar 2009

Åpne din dør...

Og slipp meg inn.....Så koselig å få komme på besøk!Takk for at dere kommer til meg... og legger igjen vakre awarder og komentarer. I det siste har jeg fått mange awarder, og jeg blir så utrolig glad for det.. En vanskelig oppgave er å gi dem videre...For alle dere er verdt så mye....."Blogger" er ikke helt med meg i dag tror jeg- men her er iallefall 3 av dem..Takk til dere søte venner som har gitt meg dem - Kari - My home is my castle og
Anita`s Duse drømmer..

2 fantastiske blogger som fortjener bare vakre tilbakemeldiger...
Jeg vil gi de til noen av mine gode venner her ute...Som betyr mye for meg, og som gir meg masse masse glede i hverdagen..
Alle Tiders Interiør
Moa`s tid og rom
Violas romantiska hem
Bestefars verksted
Mitt hvite hus
Det llilla huset på prarien
Prinsesse Elin
Vit spets
Guttemamma`s
Hespes blogg om ting og tang
Husfruas memoarer
Det var kanskje for mange det... Er jammen ikke sikker på om det er regler for sånt.. men her kunne jeg bare sittet og smurt på og smurt på, for jeg er så glad i dere alle sammen...
Disse har dere fortjent!
I dag skal vi på en lite utflukt til Oslo. Disney on Ice holder til i Spektrum, og det er siste forestilling i dag. Håper den vesle prinsessa vår vil kose seg og at det vil bli en opplevelse, da det i år er prinsessse klasikkerene som står for tur. Passer henne bra som lever og er Tornerose om dagen..(og jeg er prinsen):) Eller var jeg ugla i skogen?... :)
Veslegutt blir med også, håper han blir betatt og at han klarer å være på fanget i 2 timer... (hmm... hvordan skal jeg klare meg uten vogn).. men må bare få det til...
Livet er for kort til å la være- er det ikke..
Nyt en deilig søndag....
Klemmer fra meg..
16 kommentarer:

Guttemamma sa...

Go'e, go'e du!! Varm klem og mange takk, og mest for de varme ordene som følger!! Kos dere masse i Oslo, blir sikkert en drøm for vesle Tornerose!! KLem

Kerstin sa...

Hei vennenO=)

Og nå ble jeg så glad for awardene men mest for de varme goe ordene dine.
Gratulerer med awardene du har fårr og du fortjener alle og enhver.
Så heldig dere er som kan se Disney on ice. Håper dere koser dere masse:O=)
Og at prinsessen deres nyter det.
mange varme klemmer Kerstin

Hespe sa...

Kjære deg Heidi-Anita, tusen, tusen takk - for awarder og gode ord!! Det varmer!!! Gratulerer så mye til deg også - bloggen din er så varm og god, fylt av vakre bilder fra ditt fantastiske hjem og du fortjener ALLE awarder som finnes.... Du er virkelige en favoritt for meg!!!

God tur til Oslo - kos dere på Disney on ice...!!!

Stor klem til deg vennen fra meg

Viola sa...

Tack snälla goa du, jag blir alltid så glad för uppmuntran och hoppas ni får en skön söndagsutflykt, vi har grått kallt väder idag, så det passar bra att måla klar, nu är alla 8 stolarna klara, det var ett jobbigt arbete men de blev så fina, ha det gott, klem

Hulda sa...

Tusen takk for gode ord fra deg, og for flott award. Så skjønn den døra var!!

-Mia- sa...

Den døra var kjempefin! Ha en fin søndag, og gratulerer med flotte awards-de er absolutt vel fortjent! Klem-Mia

Magny sa...

skjønnt....og gratulerer til deg!
og så herlig dør...!
fin søndag til deg og dine~

Vit Spets sa...

Stort grattis till dina awarder & hjärtligt tack att Du skickar vidare till mig - värmer så oerhört mycket!!

Idag har vår dotter spelat innebandy sammandrag hela dagen så Nu sitter jag ner för att hälsa på hos mina favorit bloggisar...

Kramis
//Siv

Anonym sa...

Heia...

Bank Bank...får eg komme inn den fine døra:-)
Eg ville berre inn om døra og sei at du har skrevet kjempe fine ord til kjempe fine blogg damer,gratulerer til dei,vel fortjent!!

Å eg vil tru at dokke har hatt ein super fin dag på Disney on Ice,det måtte vere ein stor opplevelse å få med seg både for Tonerose og "prinsen" :-)!

Ha ein fin og god søndagskveld!


Klem frå,
-Randi-

Inspiration i vitt sa...

Grattis till alla dina awarder, förstår att du får så många.
Dörren är helt galet underbar.
Kram/Ingela.

Anonym sa...

Den forestillingen skal visstnok være en opplevelse.. håper dere har hatt det fint, og at både prinsen og prinsessa har koset seg.

Ha en deilig søndags kveld.

Lilla huset på prärien sa...

Kära vän så glad jag blir!! TUSEN tack!! Åh vad du är söt som tänker på mig och väljer just mig av alla duktiga bloggare med vackra hem! :))) Jag är så glad att jag har haft möjlighet att träffa dig här via bloggen för du verkar vara en sådan varm och härlig människa!

Jag kan inte tacka dig nog känns det som. Det betyder jättemycket för mig att du tycker om min blogg.

Varmaste kramen från Jenny

Livy sa...

Heisann!
Gratulerer med velfortjente awarder - det er alltid så koselig å komme hit til deg!

Håper dere har hatt det fint på Disney on Ice og at bilturen hjem også gikk fint. Jeg har akkurat nå mine kjære i bilen på vei hjem derfra, og med det snøføre så er det bare å ta tiden til hjelp!

Ønsker deg en fin uke!
Mange klemmer fra livy

moa sa...

du er snill du:0)
1000 takk for awarden,heidi-anitha!
..for en nydelig dør du viser, den likte jeg sååååå...

håper dere har kommet dere vel hjem etter besøket i oslo, med all snøen som laver ned..

hjerteklem fra moa

H elle K sa...

Hei hei som alltidmange fine ord til ettertanke fra bloggen din og nydelige bilder.. Håper dere kosa dere i Oslo. Ha en fin uke.

Kristin

Susanne sa...

Hjemme igjen, og hva er det jeg ser! Du har gitt meg en award, såååå koselig Heidi! Tusen hjertelig takk :O)

Mye fint og se i Stockholm, men ble ikke helt imponert... Fant noen utrolig flotte klær fra noe som heter Melmelli. De bestillte jeg. Fant også mye fint hos noen som heter Olson og Jensen (tror jeg det het) Der bestillte jeg litt også!

Men... tror jeg begynner og bli syk :O( Håper inderlig jeg er i form imorgen, eller kan det hende jeg må ringe deg... Hodet og kroppen verker, syns jammen synet er litt på halv tolv også jeg...

Butikken ble godt passet på mens jeg var borte. Kan trygt reise bort jeg med sånne flinke jenter i butikken :O) Vi snakkes Heidi!

Klem Susanne