søndag 4. januar 2009

Endelig min - så glad!.

Jeg er så glad i dag så jeg må gjøre et lite innlegg i ren lykkerus....

Denne jernsengen er min, og kommer hjem til meg om ikke så altfor mange dagene! Tenk denne med vakre hvite tekstiler, deilige bløte puter og monogram... Har alltid ønsket meg en sånn seng.. Gammel er den også...:0)

Så kom det noe godt ut av at jeg solgte min Howard for en uke siden... Som jeg håpet på!Må vise noen flere vakre bilder fra Jeanne d` arc sin VÅR.....Vakre glass til oppbevaring av vakre detaljer, eller så enkelt som til kjeks eller telys...

Jeg må fortelle om en koselig mail jeg har fått i dag.. Av en "anonym" dame som pleier å lese min blogg.... Hun har ingen blogg enda selv,- men likte godt å lese andres.... Hun og mange andre som ikke har blogg selv, er alikevell hjertelig velkommen til å legge igjen komentar hos meg... Skal vite hvor glad jeg blir dere...:0)
Rart for meg å tenke på at det er noen her ute som kommer innom min blogg, og som ikke jeg vet om... Hun skrev så koselige ord til meg, og jeg håper på min oppfordring at hun blir en av oss i NIB... Så koselig som vi har det!

Solen skinner så vakkert her i dag.. En virkelig "ekte" Søndag hos meg i dag...
Stille og rolig- ja, det går i turbofart med barna, men i disse dager er bilen på verksted, så vi kommer ikke så langt utpå her på "landet" uten bil..
Kan jo ikke ta traktoren heller liksom, he he he...:0)
Vi bor bare 10 minutter kjøring fra byen, men det blir et spesiellt særpreg når man bor på en gård.. helt nedtil vannet.. Da blir man litt skjermet for trafikk og mas, kan være litt godt det også...
Husker om sommerren når jeg sitter ute på trappen forann inngangen til huset. Svarttrosten spiller så vakkert, og alt jeg hører er de små tikkelydene fra strømtrådene til kuene som går ute å beiter...Stearinlyset er tent.. En liten halv time for seg selv når de små sover er så godt.. det lader iallefall mine batterier...


Håper dere koser dere på en Søndag som denne... I morgen er det tilbake til virkeligheten etter sus og dus i lange dager.. Tannlegebesøk med vesla står på timeplanen, jeg må og i butikken å få hamstret noen brød igjen - det blir veldig bra...
Kos dere og nyt dagen i dag....
Stor klem Heidi-anitha23 kommentarer:

Josefine sa...

Hei på deg..GRATULERER..så flott den var. Nå ble jeg grønn av misunnelse..ønsker meg også en sånn! Skal pusse opp et rom til gjesterom i vår..og da er jo en sånn seng drømmen.... heldige deg:)
Ha en fin søndag, klem fra Josefine

Norwegian wood sa...

Tusen takk for titten og inspirasjon!

-Mia- sa...

Nydelig seng du har kjøpt deg! Blir gøy å se bilde av den i hus!! Ha en fin søndag! Klem-Mia

My home is my Castle - by Kari sa...

Ååå så flott den senga er :))
Og så moro at den er din !!!Blir kjempelekkert.. Gleder meg til å se ;)

Klem,Kari

Hulda sa...

Åh, jeg blir glad av å lese innlegget ditt, Heidi-Anitha! Så heldig som du er som får den flotte senga i hus snart!! Ser den for meg med hvite putetrekk med blonder og monogram på. Herlig!!
Jeanne d'Arc har ufattelig mye flott! Gleder meg stort til interiørmagasinet deres kommer snart.

Hespe sa...

Hei Heidi-Anita!!
Godt nyttår til deg!!!!

Såååååååååå utrolig heldig du er som får en slik flott seng i hus. Å jada, jeg kan veldig lett se for meg hvor lekkert det blir - sukk..!!! Vårnyhetene fra Jeanne d' Arc var også bare rålekre. Hi, hi - kan bli farlig for både min og din lommebok det der... :o)

Ja, da er snart hverdagen her igjen. Har hatt en ufattelig herlig juleferie. Kom tilbake til Oslo i natt kl 0100, og i dag blir det å komme i orden i hjemmet.

Ha en superflott søndag vennen - kooos deg!!

Stor nyttårsklem fra Hildegunn

Anonym sa...

Heisann!!

Titt.Titt...her er eg:-)
Å du skriv så rørande fine ord!!Å det er ein nytelse å sjå inn til deg,kjekt.Kjem ofte på besøk eg:-)!!
Du har ein super fin blogg!
Årre store da,har du fått deg ei sånn seng!! Ja da må eg sei at eg og er kjempe misunnleg på deg.Dei er kjempe tøff!Kunne godt tenkt meg ei sånn ei sjølv,men eg har ikkje plass...tja,kansje om eg hiv ut noko anna;)
Men sei kor du skal kose deg i den senga ilag med dine søte småtoll i armkroken da å lese eventyrbok...ååå synst eg ser dokker!
Her og er det strålande sol idag,- 6 gr,kjempe deiligt!!Har gått ein lang tur no,med naboen sin hund,bruker å låne den eg:-)Kjekt!

Ha ein fortsatt fin søndag,kos deg!!

Klem frå,
-Randi-

Viola sa...

Vilken säng! SÅ underbart vacker, har två st står i min källare men får inte tag i rätt resårbottnar, konstiga mått, haft dom i sovrummet många år men så blev då bottnarna för dåliga, får se om jag lyckas hitta några framöver, du visar så många fina inspirerande bilder idag, vi har lika fint vinterväder idag med sol och snö men väldigt kallt, ha en skön söndag, klem

Lisemoren sa...

Ja den var skikkelig fin. Vi må få se bilder når den er i hus : )

Anita sa...

Så heldig du er:) Har en sånn seng på ønskelisten, har lyst til å ha den på verandaen istede for hage møbler, med masse puter og tepper oppi..
Kjempe koslige bilder du viser, gleder meg til det kommer vår nyheter i butikken, da er det farlig å være på jobb:) Kan bli lite lønn da:)

Ha en kjempe fin kveld.
Klem Anita

Guttemamma sa...

Har noe til deg hos meg, min venn!! Klem

Lavendula sa...

Så utrolig fin blogg du har. Det er første gang jeg er innom, men det skal jeg gjøre ofte fra nå av!

Håper det er ok for deg at jeg legger deg til blogglisten min.

Fortsatt god søndag.

sortekatt sa...

Grattis med snart ny seng,kjempefin!
Har en lignende som står på vent..til gjesterommet..
ha en fin kveld:)
Klem Mona

Jema Rose sa...

Så VACKER säng du har köpt..!

: )

Kram, Jenny

<3

Magny sa...

Nydelige stemningbilder!!
og den senga!!LUCKY YOU,- sier bare det....
klem til deg ~~~¨*og fin uke!

Kerstin sa...

Hei.O=)

Så nydelig seng du har fått deg. Den kommer til å bliperfekt hjemme hos deg.
Et nydelig innlegg hos deg. Herlig å få slike koselige hilsen fra anonyme.

Høres helt himmelsk å sitte på trappen hjemme hos deg en sommer morgen=)


Klem Kerstin

Therese ~ Fjellrosa sa...

Gratulerer så mye med "ny" seng :) En slik gammel seng har jeg alltid ønsket meg også, men frem til jeg finner den rette og har råd så får Ikeas sorte smijernsseng duge ;)

moa sa...

hei kjære heidi-anitha..
gratulerer så masse med sengen - den var jo bare vakker...og passer perfekt hjemme hos deg..
ha en fin søndagskveld,klemmer fra Moa

Guttemamma sa...

KJære deg!!
Ikke alene om å spre glede rundt meg iallefall, DU er en av mine favoritter her inne,med de vakre tankene dine og de inspirerende bildene!! Awarden er mer enn fortjent, det skal du vite!! Ha en fin uke!! Klem fra Anette
ja, lykten er ny, har kjøpt den på Strandlykke, er kjempefornøyd!!

Tyra sa...

For en flott seng! Sånn ønsker jeg meg også, spesielt den fra Jeanne d'Arc. Men jeg vet ikke helt om jeg har plass til den...
Skjønn blogg har, den legges herved under blogglista mi...
Hilsen Cathrine...

Lilla huset på prärien sa...

Hej kära! Åh vad det låter mysigt den där lilla stunden på morgonen när du hör korna beta!! Åh, gåshud! Så vill jag också ha det. Jag får aldrig vakna före barnen, det är alltid någon av dem som vaknar först... som idag, A vaknade 06:00. Inte orkar jag gå upp innan det inte...

Idag ska sambon iväg och titta på innebandy med A så jag och de två små tjejerna ska roa oss. Kan undras vad vi ska hitta på... Vi får väl se vad det blir av det.

Vilken fin säng du köpt! Jag var sååå nära att köpa en sådan på en auktion men så blev det ingenting, det går jag faktiskt och grämer mig för lite ibland.

Ha en skön måndag!

Kram Jenny

Anita sa...

Hei sann:)
Tusen takk for koselig kommentar hos meg:)
Ja nå er det ikke mer butikk på meg.... Ikke helt sant, skal ikke eie/drive butikk, har fått jobb hos han som overtar lokalene etter meg. Det beste av alt er at jeg kan gjøre de koselige tingene som å lage utstillinger,hjelpe alle de koselige kundene og noe av det beste er at jeg skal bli med på innkjøp. Tror ikke kundene vil merke så mye forskjel bortsett for at det blir litt andre merker på klær, ikke helt min stil, bortsett fra noa noa da...
Ha en super fin dag:)

Klem Anita

WhiteVintageDreams sa...

Ååh vilken underbar säng...å massor med fina inspirerande bilder :). Såå fint!
Blev lite kär i trumman nedan också ;).
Tack för dina goa ord!!!
Gott Nytt 2009!
Kram