tirsdag 15. desember 2009

Så tenner moder alle lys - så ingen krok er mørk...
Et lite glimt inn i spisestua skal du få av meg i kveld...
Bloggermor har faktisk gjort det - egenhendig henta saga i bua og saget et sjarmerende - bustete og vakkert tre...

Ikke et juletre .. men et julestemningstre...
Einer lukter så godt og gjør meg faktsik glad! Litt stemning ble det i stua når jeg nå tenner lysene mine - kan kjenne jeg sitter her og kan ane litt julestemning, og ikke minst lukter det godt også. Medisterkaker og Shara Bernard  har blitt til i dag - så litt jul kan man faktisk skape litt selv :0) - om man bare får hentet frem det lille ekstra i " skuffen" av krefter , får man  ganske mye igjen av å lage litt kos rundt seg.

Både minsten og jeg går på pencillin med stygge halser og sånt som hører med. Godt legevakten kan trå til med hyggelige leger innimellom - og så godt å føle at noen lytter noen ganger, når man er tom og bare sliten selv etter bekymring, lite søvn og lange netter. Da blir vi nok friske til julekvelden - så hærlig:0)

Så rart å være inne i den siste uken - før juleuka starter. Er dere i mål med gaver - pynting og gjøremål? Jeg føler jeg har mye igjen - men er sikker på at det ordner seg alikevell..

Takk for skjønne hilsninger  dere gir meg. Blir så glad for hver eneste en - lyser opp min hverdag - uansett om du er blogger eller ei, føler jeg at jeg blir kjent med dere uansett.

bruktmarkedet mitt  - ligger det nå også noen nye varer for dem som ville ha interesse av det..Ønsker alle der ute  fortsatt en deilig førjulstid. Jeg jobber endel ekstra for tiden - som resulterer mindre tid på bloggene - men uansett er dere ikke glemt..


God førjulsklem
Heidi-anitha

12 kommentarer:

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så koselig og stemningsfullt bilde! Den overdelen på veggen med pynt er jo helt herlig :) Ønsker både deg og minsten din god bedring!

H elle K sa...

Hei Heidi - Anita.
så vakre og stemningsfulle bilder.
Ha en riktig god bedring.
Klem Kristin

Anonym sa...

nei huff som dere har fått i bøtter og spand av sykdom i høst!! stakkars deg.. skjønner godt du er sliten.. håper det går raskt og at dere kan kose dere i stedet for å gå slik..

masse klemma fra mæ

PS! nydelig bilde:o))

Fågel Blå sa...

Godkväll!
Vilka underbart vackra och stämningsfulla bilder du visar på din blogg, man smälter....
Känner julstämningen ända hit!
Hoppas du kryar på dej, och den lilla också,
Ha en bra fortsättning på veckan!
Kram Kathrine!

MODERN COUNTRY sa...

Hei vennen!!

Så fint du har gjort det i stua! Ja det er et stemningstre, ikke Juleetre :)) Jeg var så heldig og finne et einertre for en liten stund siden og dro med meg hjem en hel haug smågreiner. For ett par dager siden tok jeg på mine tetteste hansker og laget en krans. Hadde jeg ikke hatt på meg dem hadde hendene mine vært ødelagte. For nålene stikker som fy. Men det er jo så vakkert!

Tenkte jeg skulle ta meg en tur ned i morgen med kremmerhusa dine, og litt annet. Men siden du er syk blir du kanskje hjemme? Skal jeg legge det igjen hos Sussanne eller skal jeg sende det til deg? Kan du ikke gi meg beskjed i kveld hvis du orker, jeg vil du skal ha alt før Julaften.

Ha det godt, og kryp godt under et teppe så du blir frisk!!

Varme klemmer
Aina

Les Cotrions sa...

Ilike your Christmas style Heisdi Anita! Enchanting corner of your dining room!
A nice Wednesday and take care!
Vale

Guttemamma sa...

hei søta!
Sparer ofte innleggene dine til slutten av bloggerunden min....bare fordi jeg gleder meg sånn!! Da er jeg ofte så trøtt at jeg nesten ikke orker å kommentere...:)
God bedring til dere begge,dere har da hanglet mye i høst?? Her ligger snøen,så vakkert at det nesten ikke er til å tro. Jeg har fri i morgen,har vasket hus og er i rute til jul. Lykkefølelse å legge seg når jeg vet at jeg ikke må opp halv syv...
klem

Mitt hvite hus sa...

Uff nå har dere fått nok sykdom syns jeg..
Håper dere blri friske nå..

Herlig stemning her hos deg... julestemningstree...det likte jeg...

Nei er ikke i mål enda.. har noen få gaver igjen... de skal jeg ta nå i uken...
Ønsker deg en fin uke videre...

Klemmer Kerstin

Pysselpalatset sa...

Å vad du bjuder på härliga siselmusik... jag älskar hennes röst. jag har också henne på minmusik på bloggen. Så rart att höra dig beskriva julstämning... Många kramar Jeanette

h.espe sa...

Hei kjære du!
Nå er det blitt alt for lenge siden jeg var innom deg sist - det var dette med tiden, som ikke strekker til...

Så leit å høre at dere er syke! Spesielt kjedelig fordi vi nå er inne i innspurten til julen. Krysser fingrene for at formen allerede er bedre, slik at dere kan nyte disse dagene nå frem mot jul!

Ønsker god bedring og gode dager!!

Stor klem fra Hildegunn

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

hejsan Heidi-anita!! Men gud såå fina bilder vilken stämmning.. kramar sussie

My Lovely Things sa...

Hej!
Du bor så fantastiskt vackert!

vilka underbara bilder du visar!!
Kan inte se mig mätt.. Otroligt fint!!

kram Anna