onsdag 2. desember 2009

Desember
Desember er her og stemningene smyger seg rundt et hvert hjørne...
Det er en utrolig vakker og kald vinterdag her på Østlandet, med rundt om 10 kalde grader. Rim og frost ligger som et teppe ute, og svøper alt inn i sin herlige vinterdrakt. Som jeg har ventet på det. Nødvendigvis ikke snø som er min nødvendighet, men når frost og rim legger seg er alt så gnistrende vakkert!

Har tatt noen bilder fra stua i dag. Har tatt frem litt av min pynt - noe fra i fjor- og noe nytt har funnet sin plass. Adventstaken ble til denne uken - med noen kubbelys og patinerte potter, litt gran og fine merkelapper fra Jeanne d`Arc så holder det for min del...Mailegg kalenderene har kommet opp på veggen også - de ble jammen så tunge og store - så de ruver nesten over en hel vegg i stua her..:0) Men småtassene ble veldig fornøyde - og da er ho mor også fornøyd..:0)

Kos dere med denne deilige vinterdagen. Ønsker at alle hadde like godt vær som meg i dag. Småfulglene sitter utenfor vinduet mitt her og hakker på meiseballene som ligger på zinkfatet. Det har blitt rene skøytebanen for dem  på brettet, da alt regnet har frosset til.. Stakkar små, håper det er flere enn jeg som er glad i de små vakre skapningene.. og legger ut litt smågodt til dem.


Desemberklemmer Heidi-anitha

14 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Hello Heidi-Anita! Your photos are a beauty! I love your Xmas ornaments and arrangements! Nice colours you chose! Very sophisticated!
A nice day to you!
Vale

(eddas) sa...

Nydelig adventstake...og lune bilder:)
ha en kos dag
klemmer

Magdalena sa...

fiiint....

Minka sa...

Flotte bilder....

ANETTESHUS.COM sa...

Så nyyydelige bilder, Heidi-Anita! Så stemningsfullt!! Ønsker deg og dine kjære en deilig førjulstid:)

Klem Anette:)

Guttemamma sa...

Hei hei,vennen!! Vakker stake du har stelt si stand,som ventet!! Skikkelig sprakende vintervær i dag ja, og vi har jo snø også vi da. Drøbak er et såkaldt "snøhøl" og det er helt greit! I morgen reiser jeg og min kjære til London,fikk i gave til 40årsdagen av søs,barnevakt,hotell og fly-går det an..??
klem klem kos deg med den gode stemningen hos deg

PIONPIA sa...

Kjempefint!! ;-)
stemingsfullt...

På Låven sa...

Hei på deg.
for en nydelig blogg du har. skikkelige fine bilder også.Det er en fryd å følge bloggen din.Klem fra Reidun

janne - kathrine sa...

Hei.
Så koselig du har pyntet :-)

Ønsker deg en fin førjulstid!

Anonym sa...

:)) nydelig! likte Rudolf!!!

klem fra mæ

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja nå er det vakkert ute.
Og de rådyrene dine var nydelige.
Koslig med småfugler da. Her er så lite fugler. Tror de flyr ned til lavlandet når det blir for mye snø hos oss. Det er jo bart nede ved Vollen, mens vi har 20cm. snø i hagen nå.

Ha en fin kveld.
Klem:)

Mitt hvite hus sa...

Nydelig brett du har pyntet her Heidi Anitha...

Og Rudolf var skjønn da...


Klemmer Kerstin

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så skjønne bilder du har tatt :) Håper du har det bra :) Sitter på jobb, og har mi første nattevakt på 5 år. Kjem til å bli ei lang natt.. hehe :) Ha ei herlig veke :) Godklem

Leni sa...

Nyyyydelig blogg =)
legger deg til i blogglisten min=)