onsdag 3. desember 2008

7 saker om meg selv.. og en madonna..


Hei !
Så har vi kommet midtveis i uken allerede, dagene bare fyker unna, selv om man kan føle at ting stopper helt opp noen ganger. Jeg må jo se positivt på det, for barna blir jo bra igjen, bare det tar tid...Så man må finne andre gleder og muntre opp hverdagen litt...jeg går å drømmer om dagen...
Jeg har sett denne madonnaen, og klarer ikke glemme den! Som dere vet er jeg så begeistret for disse skapelsene...Denne er som sikkert mange ser fra Jeanne d arc, som aldri skuffer, ja iallefall ikke meg!
Skal det bli en julegave til meg selv?
Jeg har fått en utfordring av Kari..http://myhomeismycastlebykari.blogspot.com.om å fortelle 7 saker om meg selv. Helt ordinære ting , og kanskje litt rare..
Man har lett for å stoppe opp da, tenker, gud hva tenker alle om meg nå? hi hi hi***...men det for bli en vurdereing opp til hver enkelt:)
1. Jeg har lenge lenge hatt en drøm om en dag..om noe år å realisere å åpne min
egen butikk her hvor jeg bor, i bryggerhuset på gården. Selvfølgelig etter oppussing.... En blanding av interiør, vakre klær og blomster...og selge min pappa`s honning:)
2. Jeg er en absolutt katte elsker nr.1... og har alltid vært det.
Da jeg syklet aviser som jente, fant jeg alltid masse katter på veiene. Tok de ofte med meg i aviskurven på sykkelen..helt sant...og kjørte til bakeren og kjøpte bolle til dem...
3. Jeg er besatt av å gjøre rent, og må gjøre det hver eneste dag....Dere vet lyse gulv, vegger, tekstiler..og små barn...:)
4. Jeg er en pyse når det gjelder å reise alene. Tørr ikke reise lenger alene enn til Oslo...
5. Jeg har ikke sertifikat.. Ja, altså jeg kjører ikke bil... ganske ille, men håper å få det til i framtiden da jeg skal bli tøffere som toget!
6. Jeg er avhengig av å ha iskaffe i kjøleskapet... Må ha hver dag...
7. Barna mine betyr alt for meg... Er nok en god hønemor nr 1... har de ikke det bra.. er syke eller noe i veien er jeg der.. Går inn i min egen boble.. hi hi*** og er ikke god å ha med å gjøre for min andre gode halvdel... stakkar...
Piggene er ute, hønemor er på vakt og passer på.. og ALT SKAL BLI BRA igjen...
Håper dere ikke fikk sjokk, men dette er vel små fakta av meg...jeg skal sende denne utfordringen videre til andre 7 bloggere, som er:
'
MOA
HULDA

LANTLIVS ANETTE

MODERN COUNTRY

ALLE TIDERS INTERIØR

JEMA ROSE

VINTAGE
Ta utfordringen om dere vil...Alltid koselig å bli kjent med dere, også utenfor denne interiørbloggen:)
Ønsker alle en deilig kveld. Min mann og jeg har vært i sammen i 12 år i dag... så vi skal kanskje spise noe god mat i kveld som en liten feiring for oss selv hjemme i stua- med tente lys, og take-
away thaimat...hi hi hi......
Jøss, årene bare går...Kjærligeheta er god den vel..
Klem Heidi-anitha
Beklager-jeg vet ikke hva som skjer , men har problemer på bloggen når jeg skriver tekst. Jeg skriver emd gode mellomrom, men når jeg publiserer innlegget blir mellomrommet borte,og alt går i ett... Kun om jeg har mange bilder, og skriver mellom hvert bilde, går det bra...
Noen som kan hjelpe????

11 kommentarer:

Jenny Oak Fae sa...

Intressant läsning!

Jag ska också ta tag i den där utmaningen, för jag har nog fått den av minst 5 personer nu!

: )

Jag älskar också katter, och har precis som du inget körkort..!

Ja, den där stora Madonnan hade jag inte tackat nej till...

Kram, Jenny

<3

My home is my Castle sa...

Moro å bli litt mere kjent med deg :)
Og jeg fikk ikke noe sjokk hehe...
Gratulerer med dagen forresten ;)

Kos dere og ha en fin kveld.
Klem,Kari

Vit Spets sa...

Hiihi!!!
Jag skrattar när jag ser föregående inlägg... små händer som bakar pepparkakor när Ni oxå är sjuka :)

Ljuvlig madonna, så vacker!!!

Kul att läsa om Dig & dina drömmar... låter trevlig med en butik blandat med inredning, kläder & blommor en härlig kombination...
Vill önska Er en trevlig kväll :)

Kramis
//Siv

Bestefars Verksted. sa...

Hei :) Så koselig å lese om deg !! Jeg elsker også katter,og har gjort det bestandig....senest i fjor sommer,fant vi en kattemor og 4 små nøster,midt på veien....da nektet jeg å kjøre videre,og faktisk så fant vi frem til eieren !!! Da kunne jeg puste lettet ut.....:) Jeg har førerkort,men er livredd for å kjøre......har blitt påkjørt 3 ganger,og det har virkelig gitt meg en støkk,så jeg sitter helst på.... Drømmer også om egen butikk,så her hadde vi visst mye til felles......ja,og så hater jeg å reise alene.....!!! Gratulerer med 12 års jubileet,håper thaimaten smaker...det er bare såååå godt,og særlig om man tar frityrstekt banan m/is,til dessert.....namnam...! Kos deg da,klem fra nord.

Guttemamma sa...

Så gøy å lære deg bedre å kjenne!! Vi har litt felles også...KLem, kos deg med din kjære i kveld!!

Katrine K Fjeld sa...

Hallo snuppa mi!! Du skriver så flott!! OG jeg er kjempe glad jeg kjenner deg!! Og mannen din!! Gratulerer så masse begge to! Kose dere m 86 nå el??
Stooor klem fra langborte nabo!!;-)

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen! oh vilken madonna, hjälp nu har jag fått den på huvedet, hihi!

vad kul att få veta lite mer om dig, vad härlig din butiksdröm lät, alldeles undebart!

varmkram lotten

Unknown sa...

Gratulerer til dere begge med 12 års dagen :O)

Går det fint om du kommer en tur fredag, Heidi? Send meg en SMS, om hvordan det passer for deg ;O)

Klem Susanne

Tulipa sa...

hej!
Vad glad jag blev för din fina kommentar!
Vilken vacker Madonna...Absolut en julklapp man kan ge sig själv!

Stor Kram Tulipa

moa sa...

hei snuppeluppen..
så morsomt å bli enda bedre kjent med deg..jeg har tatt utfordringen fra deg...og så ligger det noe til deg på bloggen min(velfortjent!)
..klemmer i massevis fra Moa

MODERN COUNTRY sa...

Neimen, er jeg utfordra? ojda, jeg som aldri klarer å følge opp sånne ting. Bær med meg!
Men, vi er like altså..jeg har også drømmer om å åpne butikk på en gård, og så elsker vi katter begge to :)) Bodde vi ikke begge i Østfold? Vi skal ikke legge hodene sammen om noe? ;)
Og hvem elsker vel ikke produktene til Jeanne d`Arc. Fant ei hylle i et blad, 4900 skulle de ha for den. Jeg må også spare høres det ut som.

Og gratulerer så mye! Håper du har kost deg mye.
Og så vil jeg fortelle deg at jeg synes det er hyggelig å bli bedre kjent og setter stor pris på at du hilser på av og til.

Nyt en super weekend!
Klem Aina