onsdag 15. juli 2009

Oppussing av vindfanget:0)

Velkommen til meg!

Det er slik du blir møtt når du kommer inn døra hjemme i min lille gang i disse dager. Har hatt et lite mini budsjett når jeg har hatt en oppussing av den lille gangen som tidligere har vært brun og oransje....
Må si at det hjalp på humøret mitt når hvitmalingen gjorde underverker på veggene her:0)

Det er som tidligere nevnt av meg mye å gjøre når man tar over en gård. Så ting må taes over litt tid. Har ikke kostet på all verden her - men med hvitmaling - nytt på gulvet - oppussing av et gammelt bord - en ny lampe fra butikken, som kommer fra bloomingville og et speil fra Housedoctor kommer man langt på vei...

Har kjøpt meg noen vakre roser som sprer litt romantikk:0) - det vakre kortet på knaggrekken kjøpte jeg i Danmark nå i ferien vår.

Her hvor jeg har satt bordet har det tidligere stått en dør. Jeg fjernet likesågodt hele døra, for å få mere utbytte av plassen i den lille gangen. Det hjalp virkelig - og så lenge det er stor traffikk i heimen kan det stå åpent inn til andre rom. Lyst luftig - og lettere tilgjengelig:0)


Her har jeg tatt bilde fra døråpningen, så det er ikke store vindfanget - rett frem ser dere en liten dør inn til gjestetoalettet, som er neste prosjekt her i huset. Svinger du til venstre kommer du rett inn på kjøkkenet.
En ny frisk Myrth har kommet på bordet - og ellers litt andre smådetaljer jeg har kjøpt med meg hjem fra butikken jeg jobber litt i - ja- dere kjenner vel sikkert til Susanne sin Alle tiders:0) En nydelig dame og en vakker blogg. Anbefaler dere å titte innom henne:0) (Står på min bloggliste)

Kurven som egentlig er en gammel kopi av en gammel fiskekurv, kommer i fra Jeanne dàrc living. Den har en vakker patisna og jeg har lagt en bundt lavendel og et lite tørkle med brodert monogram i den. Disse detaljene kommer også fra Jdl - Virkelig en favoritt her hos meg.
Syntes Lonnie og Viviann har en utrolig teft når det gjelder å finne opp saker og de ser skjønnheten i ting på et nytt vis. Hadde vært så morro å få sett deres showroom og virksomhet i Randers en gang.


Håper alle har en deilig dag midt i uken. Det er nok mange som har ferie i disse dager - så hverdagene og helgene blir fort like. Uansett sett av litt tid til å kjenne på duften av en deilig rose - eller et god middag i det fri...
Sommeren er kort...
Sommerklem Heidi-anitha

13 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Charming corners of your beautiful home! I like your new suffs...Jdl is a faboulous webshop and the magazine is very inspiring too!
A nice day for you!
Vale

Loppeline sa...

Så vakkert oppusset med flotte detaljer i interiøret:) Tipper forvandlingen var stor fra oransje til hvitt -lekkert ble det i allefall!
Ønsker deg en fortsatt god sommer!
Klem

BEA sa...

Så herlig dette ble.. der er nok deilig å komme inn!!!! elsker de lampene i fattigmannsølv.. og kurven var knakende fin!!!!

Kos dæ.. regner med du har nok å styre med som vanlig...

Klem fra mæ..

Jema Rose sa...

Så ljust & vackert det ser ut!

: )

Här är det minsann varmt, inte så skön värme heller, utan "klibbig åskvärme"... Jag mår inte alls bra av detta vädret, för jag får mer värk i kroppen, dessutom får jag ont i huvudet...jag föredrar egentligen hösten faktiskt..!

KRAM, Jenny

<3

Bleudelavande sa...

What beautiful corners of your home.It look so charming and relaxing!!!
Have a nice day you too.

Nanni sa...

Åååå så koselig gangen din ble! Godt å komme inn i et hus der entreen er koselig... Påminner meg om at vår er noe overfylt..
Vi har nettopp kommet hjem fra Lofoten og vi har hatt det så deilig! Mannfolkparkeringa var helt ypperlig og mannen koste seg. Jeg satte meg ned selv der, jeg, med kaffe og aviser, ETTER at jeg hadde vært i butikken, selvsagt!
Fortsatt god sommer!
Klem fra Nanni :)

Viola sa...

Din nya hall ser verkligen ljuvlig ut..så vacker hängare med vackra ting och bordet med myrten...så fint du fått det, klemmer

Ann-Helen sa...

Så fint det ble! Liker så godt lampen du har der:) *ønsker seg

Klem

ÄnglarumsMia sa...

Åhhhh så fint du gjort i hallen! Den där lampan är toppenfin och jag håller verkligen med dig om att Lonnie och Vivian är helt otroliga. De har verkligen förmågan att få till det där lilla extra. Jag är också en stor JdL-fantast. Har du sett den fantastiska skoförvaringen i tyg med monogram? Den är så vacker så jag bara ryser i kroppen.
Sköt om dig!
Kram Mia

Livy sa...

Heisann!
Nydelige bilder Heidi Anita! Det er utrolig hvilken forskjell litt maling gjør! Du har et vakkert hjem!

Ønkser deg en fin dag - jeg håper været blir godt i dag, da tror jeg det blir piknik når mannen kommer fra jobb :-)

Klem fra Livy

Mamma Millan sa...

Hej o tack såå för din hälsning!Så ackert du har det...så fint hemma såå! O underbara lavendel..finns dey nån mer underbarare blomma!!

~~♥Kramisar Millisss!♥~~

Randi sa...

Heia Heidi vennen!
Årre,for ein knall fin gang du har fått deg,ja å det som gjer det det største utslaget er no alt det fine du har rundt!:)Kjempe smart å stenge igjen ei dør,rart og,det er som regel for mange dører i eit hus:o)Å komme inn i denne gangen må vere ein fryd!!
Ja du var vel på jobb du igår,det vil eg tru var kjempe kjekt!
Her har det ikkje vore så mykje tid å slappe av på,som regel full fart,folk kjem og reiser:)Å eg prøver så godt eg kan å stelle godt vel med alle:)Ellers så humper å går det både her og der,ting kunne vert bedre ja,men oss holder hodet hevet å tenkjer positivt alle! Rart kva ein klarer:)
Ja du store,dei konsertane eg har vore på heilt topp!
Men ut i neste veke reiser oss på tur ja,gleder meg!!Å eg har lagt eit stort ønske om å ha eit stopp i Halden ja,å om det passer så skal eg pipe både deg og Susanne!:)
Håper dokke har sol!Her er det super fint,oss har vore kjempe heldig med sommer veret i år,største faren er at det er faktisk for tørt i jorda!Oss har vore ute ein gang å slokket lyngbrann,gusomt ekkelt,å det skjedd da seint på kvelden,ingen sov den natta...men det gjekk bra!
Ja.Ja....kva med korte kommentarer da..hihihi
Men da vil eg ønske deg og dine ein fortsatt super fin sommer,kos dokker!!
Sommerklem frå meg,Randi

moa sa...

hallo kjære deg -
...lenge siden sist!
og for en hyggelig velkomst i din søte lille gang, nydelig!
håper du nyter sommerdagene til det fulle, heidi-anitha!
jeg har enda en uke ferie, den skal tilbringes hjemme - hele stuen skal pusses opp...så her skal det snekres, slipes og males....spennende!
moaklemmer