fredag 4. september 2009

Tilbake...Så da er jeg her igjen...Som White vintage damen :0) - ..

Man skal aldri si aldri...- Som sagt så er jeg evig takknemmelig for at jeg ble tipset om MOSEPLASSEN...
Virkelig en vakker og god sjel som hjelper en bloggerdame i nød:0) Takk for gode tips alle sammen.. Dere er noen engler hele gjengen! Som noen kanskje la merke til har jeg også fått en ekstra kolonne - plass til mere bilder og tekst - ja- damen bak moseplassen hjalp meg med dette også..Føler jeg skylder henne mye!
God helg alle mann - i helgen skal jeg virkelig spanere en rundtur i blogglandia og jeg gleder meg til å titte inn til dere...
Stor klem fra en FRSIKMELDT White Vintage:0)

7 kommentarer:

Crinoline sa...

Hei Heidi-Anitha. Du er jo White Vintage. Ja, Anne på Moseplassen er en tålmodig og snill engel. Som jeg sa tidligere;hun hjalp meg med utvidelse av bloggen og tre kolonner. Uten henne hadde jeg ikke kommet i mål. Ønsker deg en god helg.Klem fra Crinoline

H elle K sa...

Hei på deg!!!! Det var bra å se at du er på plass igjen. Håper at vi snart kan treffes igjen. Kos deg i helgen og nyt dagene. Klem Kristin

Rummet för välbefinnande sa...

Hej på dig! Nu har jag verkligen varit borta från blogglandet väldigt länge. Läser att du haft lite problem med bloggen och jag blir så glad när jag ser att det löst sig.
Vet du, jag har sålt min butik!
Ja, det är otroligt hur saker kommer till oss ibland i livet och nu kom det en tjej som ville köpa butiken och då tänkte jag att det är dags för nästa kliv.
Så nu ska jag fortsätta att leva nästa livsdröm och det känns så otroligt spännande och samtidigt lite pirrigt att bara kliva rakt ut såhär.
Nu finns inte ÄnglarumsMia längre, nu tar "Rummet för välbefinnande" vid.
Önskar dig en fin loppisrunda och hoppas att du hittar något alldeles speciellt.
Många kramar från Mia

moa sa...

hei,hei....
så godt å høre!!
du er liksom white-vintage-damen du! så fantastisk at du har fått god hjelp av en snill bloggvenninne..og så fint med tre kolonner...løkki ju:0)
ønsker deg og dine en fortryllende helg
moaklem

Christinas låvebutikk sa...

Så bra at det ordnet seg!!
God helg!!
Klem

Guttemamma sa...

He he,så herlig!! Forsvinner ikke alle linker og sånt når du skifter til tre da???

Les Cotrions sa...

Hi Heidi-Anita! You made a great work with your new blog! I love it!!!
Happy week end!
Vale