tirsdag 4. august 2009

Et lite hjørne..


Et lite hjørnet av stua har fått litt forandring...
Som mange andre har jeg gleden av å flytte rundt på saker - og noen har fått litt annen patina og farge enn hva de hadde ved opprinnelsen..


En gammel bibel jeg har funnet på et marked. Den er godt bevart og har til og med fått den takstert og vurdert... Litt koselig å vite litt om historien bak - ... En gammel flaske med kork og en utslitt etikett..Bildet har jeg kjøpt på ferie i Danmark i sommer.

St. Therese... Og speilet som var sort har blitt til antikk gull ved hjelp av steinmaling...Noe som var helt nytt for meg. Alltid morro å prøve ut litt nytt..
Det ble litt mer varme i kroken min - og bordet har også fått omgang med penselen..Det gamle fugleburet har jeg kjøpt på Franske fund.dk.Er så greit når man kan forandre litt bare ved hjelp av litt utskift av farger..Blir man ikke fornøyd kan man jo bare male omigjen:0) I bakgrunnen ser dere den gamle jernsenga - Puter og sengetepper fra Jeanne`d arc.
Ute regner det og store grå skyer suser av gårde...
Sitter med hårfarge i hodet:0) - fixer og trikser litt selv mens minsten sover...- Tror det blir løksuppe til lunsj.. mmmmm.
God tirsdag!
8 kommentarer:

h.espe sa...

Hei vennen!
Ja, er det ikke gøy, å flytte litt rundt på ting, og det er utrolig hva litt maling gjør - helt enkelt skaper man nye uttrykk i hjemmet sitt, og det liker vi jo... :o) Må si jeg "brenner" litt etter å få gjort litt hjemme selv. Storkoser meg i kolonihagen, men som sagt det brenner litt etter å få stæsje og ordne hjemme. Blant annet er det kjøkken innredningen min som fortsatt mangler litt maling på noen lister, samt krydderhylla over ovnen. I tillegg mangler det litt tepper og "stæsj" før det er ferdig. Ser at jeg nok må vente til etter Samos med å fullføre - men - den som venter på noe godt osv.... :o)
I hytta her jeg iallfall fremgang på lappeteppet mitt, og kun noen ganske få ruter igjen før jeg kan begynne monteringen - jiiippiii!!!!

Ha en stålende flott uke videre Heidi Anita - kooos deg masse!!!!

Stor klem fra Hildegunn

H elle K sa...

Hei Heidi Anita, så morsomt som det er å flytte på ting, alt blir helt annerledes, nydelige bilder som alltid hos deg, koselig med treff da, vi skulle prøvd å fått til et treff, sikkert mange det passer bedre for nå som vi går mot høsten. Klem Kristin

Mitt hvite hus sa...

Så utrolig flotte og inspirerende bilder.... ja er det ikke moro...jeg har kost meg på loftet i helgen..malt litt og ordnet... gir masse energi... nesten slik at jeg har ikke lyst å sove....
hihihi

Kos deg..og nyt dagene...
klem Kerstin

Anonym sa...

Nydelig!!! likte det speilet...

Kos dæ... klem fra mæ

Pysselpalatset sa...

Hej du rara människa. Visst är det kul att börja kosa sig innomdörs igen. Gillar också att flytta runt.. och göra nya arrangemang ... det är roligare att torka bort dammet då... Hoppas färgen i håret är ute nu och du mår bra... ler Kram Jeanette

Les Cotrions sa...

How fab photos you took! I like your holy figures and the way you arrange them in your home...just inspiring!
Happy new day tomorrow!
Vale

Inspiration i vitt sa...

Hej, vilka underbart fina saker du visar, du har såååå himla fint och det är så roligt att titta in till dig.
Kram/Ingela.

Unknown sa...

Har du vært ute med tryllestaven igjen nå Heidi ;O) Speilet ble utrolig fint! Lurer litt på hva steinmaling er...?
Siden jeg er her: torsdag og lørdag hadde passet veldig fint!

Hils så mye til bonden,barna og den prikkete kua :O) Ha en fin dag imorgen Heidi!

Stor klem Susanne