torsdag 5. november 2009

Speil over livet

Jeg har hatt en fantastisk dag i dag! Når man møter så gode og snille mennesker som stråler vennlighet og varme innerst til ytterst på en ekte hærlig måte, blir jeg glad langt inn i hjeret mitt. Og jeg er så heldig å blitt kjent med en ny vakker personlighet i dag - Tusen takk for det!

Det er slike mennesker som gjør livet godt å leve - og man kan tenke og undre på det lenge - men så lite som skal til for at man ved tilfeldigheter treffes.

Mennesker som kan kjenne meg på min ekte måte - uten tilsettninger, uten at jeg har fortalt så mye selv - men at noen rekker ut en hånd og er tilstede... selv uten at man selv merker det..

Verden kan plutselig bli liten, og livet så godt og trygt. Er det ikke godt å leve?

Kos dere med torsdagskvelden. Nå skal mine småtroll få bade seg i litt deilig lavendelskum:0) Håper at de blir trøtte og gode:0)


Selv skal jeg senere synke ned i sofaen og tenke og fundere over denne fine dagen..:0)


Klemmer Heidi-anitha

20 kommentarer:

Crinoline sa...

Hei,Heidi-Anitha.Høres ut som en deilig dag du har hatt.Etter jobb ble det tur med hunden,deilig og friskt.Fikk så mye energi at jeg gikk i gang med rundvask av kjøkkenet.Ønsker deg en fin helg.Klem

Huset på Øya sa...

Ja det er deilig når livet byr på nye venner og personligheter som får en til å føle godt... Har selv badet mine to små - og sofaen venter. Vibeke :)

Mitt hvite hus sa...

Høres ut som du har hatt en herlig dag.,.. og nyt kvelden....Masse klemmer Kerstin

tinemor sa...

Høres ut som en deilig dag ja!
Ta vare på den.
Nydelig musikk du har her på bloggen.
:-)
Da sier jeg Carpe diem , med en klem ;-)

H elle K sa...

Hei
Lenge siden sist. Takk for hyggelig melding. Du får komme når det passer eller om du får noen med deg. Skal ha jule kos snart, koselig om du hadde fått til det! Høres ut som du har hatt en fin dag og bildene dine er nydelige som alltid. Ønsker deg en fortsatt fin kveld og håper vi snart sees. kansje du får til en jule tur??? Klem Kristin

Marie sa...

Låter som du har haft en alldeles underbar dag, jag blir glad för din skull! Jag hade en liknande dag i lördags hos Min lilla veranda Marie, så många snälla, varma och äkta människor jag träffade, det värmer hjärtat länge!

Trevlig helg!
Kram Marie

Magny sa...

hatt en fin dag du...
litt vanskelig for øynene mine å lese den lyse skriften..
nydleige bilder..
klem, klem...

lottens vita och gröna sa...

OHHH HÄRLIGT HEIDI-ANITHA ATT HÖRA ATT DIN DAG VÄRMDE, DET SPRIDER DU VIDARE HÄR NU TILL OSS!!!
LJUVLIG KUPA OHHHHH!

VARMKRAM LOTTEN

Margrethes hus og hage sa...

Det er alltod koselig å møte snille og positive mennesker :)

Så koselig blogg du har. Jeg kommer gjerne igjen :)

Hilsen Margrethe

Hulda sa...

Nå har jeg satt meg ned i ro og mak, og lest dine fine innlegg. Så flott med Herborg Kråkeviks sanger i bakgrunnen. Stemning, til fulle!

Herlige bilder du viser, og så gode tanker du har. Jeg blir satt inn i det du føler på en god måte.

Jeg gleder meg også til jul. Stemningen, kosen og gleden. Og ikke minst; Julens budskap; Jesus ble født. Det er godt å tenke på, ikke sant? Takk for flotte innlegg, Heidi-Anitha!

Jeg håper du får en fin dag i morgen også!

Guttemamma sa...

Lurer jo litt på hvem du har møtt da...??Uansett,deilig å lese om dagen din!! Du har en egen evne til å fryde deg...og kjenner at det smitter. Det blir vakkert rudnt deg...
nattaklem

Edda sa...

Ja...det er deilig når en treffer slik mennesker som det stråler bare godhet av...
ha en fin helg
klemmer edda

Maliva`s verden sa...

Hei,takk for hyggelige kommenaterer du legger igjen hos meg...Heldigvis er datteren tilbake på skolen..etter over en uke,helt utslått av svina.
Høres ut som du også hadde et vellykket besøk i går..er det ikke fantastisk å bare stoppe opp i hverdagen,og nyte det sosiale liv?
Nå er jeg på farta til jobben,men så skal det bli deilig med langhelg igjen..
Ps!kjørte forbi Skjærviken en dag,og så meg rundt på alle gårdene...kanskje jeg fikk et glimt av deg ute i hagen vøttu...hi-hi.Klem fra din venn Maliva

moa sa...

Hørtes ut som en helt nydelig dag!
Så morsomt at du likte bildet - jeg tenkte nemlig på deg, når jeg så det!
ha en finfin helg -
kos dere masse..

moaklem

jade sa...

What a lovely picture and a wonderful blog, everything is so romantic!!! And thank you so much for your very nice comment - i´ll visit you again!!!!

Have a wonderful weekend, Hugs Jade

Hespe sa...

Hei venn!
Er det ikke herlig vel!! Å møte slike mennesker gjør alltid godt - er jo ikke hver dag man opplever å møte mennesker som "treffer" man på denne måten. At denne dagen var en deilig dag forstår jeg godt ja..!

Nå går det fort frem mot jul. Skulle ønske jeg kunne stoppe opp denne førjulstiden, bare slappe av og nyte... Vel, er jo enda noen uker igjen, og målet mitt er at jeg skal være ferdig med juleforberedelsene til advent. Det er lov å håpe!!! Julen skal jeg tilbringe hjemme hos mamma og pappa. Finnes ikke noe bedre!! Jeg elsker å dra HJEM til jul, hjem til mamma og pappas omsorg, få lov å være "lillejenta" igjen.... Hjem til tradisjonene og juleduftene - åhhhhh - gleder meg!!!!!

Nå er den deilige fredagskvelden her - skal bare slappe av og kose meg, og det blir godt....

Ønsker deg en flott helg!!

Goklem fra Hildegunn

Viola sa...

Vilket härligt inlägg...du verkar nöjd och glad med livet...:) tack för din rara hälsning, ha en skön helg, klemmer VIOLA

Kari sa...

Hei,jeg ble så glad når jeg så kommentaren din:))))
Tusen tusen takk! Jeg skal kontakte Susanne med en gang. Så deilig å lese om den flotte dagen din.Din glede smitter over på oss som leser bloggen din. Ønsker deg deg og dine en herlig helg.
Varm Klem Kari

Shabby Charm sa...

Hei kjære Heidi-Anitha!

Så koselig å høre at du har hatt en så fin dag :) Mange ord til ettertanke i teksten din...

Julebildene du viser i forrige innlegg var bare helt skjønne!

Digger snøen hos deg. Husker jeg hadde de på bloggen i fjor.

Mange varme klemmer til deg og familien din!

MAIA

Ellinor Forsblom sa...

Underbara Bilder du har på din Blogg kommer att titta in igen