søndag 28. juni 2009

Varmt..

Man skal jo ikke klage:0) - men i dag har gradestokken her hos meg gått over 30 grader i skyggen...

Duften av sololje sitter i nesetippen og det varmer godt på ryggen under den tynne sommerkjolen.
Til og med blomstene kjenner solen stikker - vi alle blir vel litt trette og fornøyde når det står på.... Så kommer den deilige kvelden - som gir tilbake litt energi med friskere luft og hærlige stemning.


Min mann, småtrolla våre og jeg har til og med(!!!) smakt litt på strandlivet i helgen.. Og da skriver jeg til og med..fordi min andre halvdel ikke akuratt er en strandløve:0) - men jammen skal jeg si at han har storkost seg han også... Og ikke minst barna. Med pølser på termos og litt kald drikke i sekken går det fort noen timer i solens tegn!
En ny hvit gammel terrin har flyttet hjem til meg. Har funnet den på et antikk marked forrige helg - ble såååå glad da den ble min for usle 100 kroner! Den kommer jeg til å ha mye glede av, siden jeg elsker slike, og værner om den i samlingen min - har i alt 4 nå, og alle er så forskjellige:0)
Flere som koser seg i varmen? Vi skal reise en tur bort i slutten av denne uken - 6 dager i deilige Danmark står for tur. Ferie med Stor F - fordi vi skal kose oss på hotell, og da blir det ferie for min del også. Det vil si ingen middagslaging. Ingen støvsuging... Ingen oppvask eller klesvask.. Helt utrolig deilig det blir å kose seg med deilige middager ute - og selvfølgelig må jeg ha RØ pølse:0) Bryte hverdagsmønstere litt og bare kose meg med mann og barn.
Noen som har tips til meg ? Aalborg og Århus står for tur - og jeg tar i mot ALT av gode tips som er verdt å få med seg for både små og store av interiør/ shopping... mat... opplevelser.. barnegleder og strender i området.
Stor sommerklem Heidi-anitha11 kommentarer:

Guttemamma sa...

Ja,dett sommerværet er nsten ikke til å tro...elsker det!! Flott terrin,liker sånne kjempegodt jeg og, også hvit da.....:-)
Jylland har jo et hav av steder for barna iallefall, legoland,fårup sommerland (guttene våre snakker ennå om det, var der for 5 år siden..), kattegat senter, og så er det jo en haug med noa noa butikker i Danmark og på denne tiden er det salg min venn...så dette burde gå bra!! Og ingen tvil om at det er ekstra fin ferie for oss damer når vi er på hotell....Kos dere masse,stor klem fra Anette

Anonym sa...

Vil bare ønske dere en god ferie!!!
Nå vet jeg hvor dere bor å.... kjørte litt for langt da jeg skulle på sommeravslutning hos Elisabeth, så fin plass dere bor!!!

Varm sommerhilsen fra Linn.

Hulda sa...

Skulle veldig gjerne hatt litt av varmen deres her nord. Vi hadde to dager fint vær, men nå er det skyer igjen..

Flotte bilder. likte så godt kransen du har flettet. Fint på madonnafiguren.

Viola sa...

VI har haft samma värme idag..nästan lite för mycket av det goda...vilket fynd..en ljuvlig terrin och ha nu så härligt på semestern, klem VIOLA

Susanne sa...

Sitter her på verandaen, klokka er snart elleve på kvelden, og det er 23 varme grader :O) Har pc i fanget, tekoppen innen rekkevidde, og tente lys både her og der ;O)
BARE NYTER! På toppen av det hele starter ferien min imorgen! Flott vel Heidi!

Så du har fått med bonden på stranda idag? Syns vel det var godt å høre litt bølgeskvulp tenker jeg. Jeg har jo en ekte strandløve her hos meg. Han elsker å sitte med nesa mot sola, og bare slappe av. I hodet mitt bare virrer en masse tanker om hva jeg kan rekke å gjøre i ferien... ;O)

For en vakker terrin du har kjøpt!...og bare 100 kroner! Heldig du.

Håper vi snakkes før du vender nesa mot Danmark. Det blir "riktigt deiligt" for dere det Heidi :O)

Klem fra fruen på verandaen

Kerstin sa...

Phu ...ja det er varmt..skyggen søkes ofte..
Så kjekt at alle kunne dra til sjøen og kose seg...
Nydelig krans du har laget, pyntet fint på madonnaen..
Så deilig med noen dager i Danmark...herlig husmorferie som man virkleig trenger av og til...

Kos deg kjemepmasse..
Vi reiser til Sverige neste helg...ååå som jeg gleder meg...

Sommer klem Kerstin

Ann-Helen sa...

Ja nå er det hett om dagen, vanner og vanner både blomster og barn:)
I dag har vi også kost oss hele familien, ikke så glad i strandliv husbonden her heller;) Men han har kost seg han også !
Så heldige dere er som skal til Danmark, du kommer sikkert til å kose deg finne en masse fint!
God ferie:)
Sommerklem

moa sa...

hei kjære deg i sommernatten....
varmt - ja, puh!!!!
hørtes jo deilig ut å være ved sjøen for dere i dag!
...da reiser vi på ferie samtidig, vi reiser nemlig med fly natt til lørdagen...en uke igjen å jobbe - nå er det nedtelling...
moaklemmer

Pysselpalatset sa...

Hej, vilken vacker soppterin... helt ljuvlig... och strandlivet... va mysigt... kram Jeanette

Les Cotrions sa...

Your Summer wreath if gorgeous!!! Nice flowers together in very beautiful shades!
Happy Monday!
Vale

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei vennen :)
SÅ nydelig blomsterkrans du har laga :)
Og såå kjempefine bilder av deg i forrige innlegg..dei var som en sommerdrøm... Artig å kome på å ta sånne bilder :):) desse bør du ramme inn :):)

Nydelig terrin du har kjøpt deg òg...til den fine prisen då...sånt er gøy :)

Eg unner deg og dine ein skikkelig flott ferietur til Danmark.. Det blir nok ikkje dit vi reiser likevel. Ungane hadde lyst dit vi har vore x antall gonger før :):)...ein vakker plass i Sverige :):) Men eg er så glad dei fortsatt vil være med oss...spes.ho på 16..at vi reiser gladelig dit igjen :) No jobber ho for harde livet og tjener pengar :):) Så artig..ho jobber faktisk i produksjonen på den fabr.der eg jobber med salg og markedsføring av vinduer og dører :):)

Ha det fint gode du :)og kos deg vidare alt du kan :):)stor klem