mandag 18. august 2008

På cornelia`s rom

hei!


Her i huset råder forkjølelse og rolige dager med barna. Da passer det seg best å kose seg inne med sutten og snippen og ha varm sjokkolademelk på flaska...akuratt som vi har gjort i dag! Til og med fikk cornelia og jeg mulighet til å ta en bad i sammen:) det er lenge siden sist, og som hun satt pris på det:). Det ble myyyyye skum av lavendel-såpen og mannge mange dyr å leke med... Snille Edvard satt i vippestolen å så på hele morroa da vi hadde skum oppover øra.


Cornelia har 2 rom. Det ene rommet er tilstadighet helt fullt av rot og leker som hun bruker når hun har venninnder på besøk... (eller mormor:)) Mange gummi dyr..bamser, doktorsaker.. koppesett, plastikkmat og kokekjøkken, lerekake og dukkehus....Det andre rommet er hennes soverom. Det er et lite lite rom.. ikke mange kvm, så der er det stort sett bare plass til hennes lille jernseng og andre småmøbler. Det er egentlig en smart løsning... for jeg hadde ikke rukket med å rydde dette lekerommet hver eneste dag... samt ha det deilig og ryddig på et soverom som en skal sove godt i.


Utover høsten skal også rommet til Edward stå klart også. Han har jo blitt 8 mnd nå, så han får stadig mere behov for sine ting og tang. Rommet blir tapetsert i brunt og deilig blått. Dere får se senere:)

Nå er det tid for nesedråper til cornelia og ny bleie til veslemann her, så jeg får gi meg. Er jo ikke noe sak når Max mekker på jule dvd på tv ser hvor flink hun er til å ta dråpene sine:)


Ønsker alle en god start på uka!

Ingen kommentarer: