torsdag 30. september 2010

Tyll

  Bilder av Heidi-anitha

Takk til dere som overasket meg så utrolig mye når jeg lagde et bitte lite innlegg her en kveld...Det gjorde meg varm om hjertet, for jeg trodde ingen ville lese det.. eller oppdage det.. For jeg var vel slettet frta blogglandia ...tenkte jeg.  Men så overasket da så mange hadde tittet innom.. og dere er så gode.. hele gjengen..Tusen tusen takk...

I dag er det Damenes Aften her i Halden. En aften hvor kvinner og hennes feminine interesser står i sentrum. Utsmykking, gode smaker og gode stemninger står derfor på menyen, og Alle tiders skal selvfølgelig også delta på motevisnngen med 10 utrolig flotte antrekk og modeller. Skal driste meg selv ute i det hele.. man må bare hive seg  ut i noe her i livet.. Så catwalken neste i kveld ;0)


For meg er vel tyll noe av det aller vakreste jeg vet... Og jeg har endel av det i garderobeskapet også... Det er jo opp til deg selv om du vil være prisnesse for en dag?

Varme klemmer

Heidi-anitha







søndag 26. september 2010

Sjelefred



Jeg hadde ikke trodd dette for noen måneder tilbake... Men jeg er her...finner roen.. og kanskje jeg finner tilbake til dere. Om litt tid..kanskje.

Håper dere alle har hatt en nydelig sommer.
Ønsker de som skulle titte innom en vakker kveld. Her har jeg fyrt opp i peisovnen og dratt ullstrømpene godt opp..


Høstklemmer Heidi-anitha