fredag 31. juli 2009

Forandring fryder...



Om dere tittet innom meg forrige uke så dere denne saken her...Nå har den fått en ny drakt og den har kommet i en litt bedre stand! Nå er den ferdig!


En ny farge har inntatt stuen - og jeg koser meg med forandringen. Syns det kan være godt å skifte litt i miljøet innomhus av og til - og med litt tolmodighet og noen natte timer med sparkel og maling blir det ganske ok...



Dette er jo egentlig et skrot -skap som jeg fikk kjøpt for en billig penge hos en antikk forhandler for et par år siden. Den har stått på lur i kjelleren og jeg har hatt den i bakhodet hele tiden. Det var på grunn av det gamle falmede speilet jeg ble litt forelsket i denne gamlingen her.. Litt sotete og sånn passe shabby som jeg liker det..


Fargen er noe jeg har kommet frem til selv - med utgangspunkt i en gammel stol jeg har med orginal farge og patina -og en farge Jeanne dàrc har på endel av sine møbler i sin kolleksjon...Syntes vel den blir litt eksta fin med litt effekt av litt pussepapir her og der


Jeg er nok ingen malermester - men det er alltid morro å kunne gjøre det beste ut av det man har. Det er godt at man kan bruke de våte og kalde sommerdagene til noe hyggelig. Jeg koser meg inne i dette været - og har brukt malerkoseten flere steder - utrolig hvor lite som skal til!


Forandring fryder:0)


God helg til dere som titter innom meg - jeg håper å ha litt tid til dere i helgen også!


Store klemmer Heidi-anitha










fredag 24. juli 2009

Ansikt bak bloggen

Jeg er heldig...

Jeg må bare få vise dere... vet det blir mye roser på bloggen - men dere kjenner jo meg... Jeg elsker dem!
På torsdag hadde jeg en fantastisk dag på jobben! Et levende - varmt og vakkert menneske dukket opp i butikken...En blogger jeg har hatt mye kontakt med i en stund...
Man blir jo satt ut av slikt! Hva sier man da til "ei kankande kjekke dame fra sundmøre"...
Randi - med bloggen KVIT ROSE, sto der foran meg -ei dame jeg har tenkt mye på, og som var like kos i virkeligheten - som jeg hadde tengt meg...

Med en favn full av roser ! Og det var jo jeg som skulle ha gitt det til henne! Tenk å få møte ansikt bak bloggen... Alt stemte og vi hadde noen utrolige koselige minutter - den lille tiden vi hadde før jeg måtte reise hjem.. Så altfor altfor fort...
Tusen takk Randi - du er så blid og så god! Et så stort hjerte - det var et hærlig men kort møte:0) Håper vi kan treffes igjen!



Rosene jeg fikk av henne har jeg satt i min gamle gode suppeterrin fra Franske fund. Jeg nyter dem og smiler til dem hver gang jeg går forbi...tenker på henne!


En smugtitt på helgens oppussingsobjekt...snart ferdig...utrolig hvor morro man kan ha det med et malingsspann. Det gjør virkelig underverker:0)
God helg til dere gode som titter innom - så glad jeg blir for ders rader:0)
Klemmer Heidi-anitha





onsdag 22. juli 2009

La vie en rose..



Ja - rosene kan bli så vakre så man kan se seg blind.. hi hi.. Så netopp at jeg hadde blitt med ufrivillig på bilde her... sånn kan det gå med amatører mens man leker seg rundt i huset :0)


Elsker disse rosene - disse fargene i sammen er bare helt utrolig nydelig...I dag har jeg fri fra jobben - Så det har pågått vaffelsteking og det har vært koselig småprat rundt bordet da mamma og pappa kom en tur innom.


Buret på bildet kjøpte jeg på ferien i Danmark for kort tid siden. Det er i metall, så her kan jeg fint brenne lys om kvelden - blir så koselig.. Bildekvaliteten min er desverre dårlig. Jeg har lenge ønsket meg et nytt fint digitalt speilreflekskamera... Kanskje man kan håpe når bloggermor runder 30 i August..- (hint hint kjære...) fniis..:0)



I dag står det et nytt uåpnet malings spann i huset. Innholdet er IKKE hvitt! I helgen skal det vaskes med salmiakk - pusses -sparkles og males.. og pusses litt igjen..:0)
Er selv veldig spent på resultatet:0) Om det blir som jeg håper får tiden vise... Når mannen er borte danser musa på bordet vet dere... Jeg er alene med barna i helgen da mannen skal på festival i 3 dager. Syntes vel at jeg kunne unne meg et maligs spann da?
Stor klem til dere som titter innom:0)


lørdag 18. juli 2009

Innekos og noen tanker....

Ja - så drypper det tunge våte regndråper ned utenfor vinduet mitt...Det er helg -men det er da bare til å gjøre det beste ut av sommeren alikevell.

Tenner noen lys. Skal lage litt god mat og bare kose og slappe av i sofaen i kveld.
Syntes nok egentlig at regnvær er sjarmerende på et vis jeg da - får meg til å tenke på høsten og alt hva den gir... Gleder meg faktisk litt til å gå tur med vakre høstfarger rundt meg ute i naturen. Kjenne den friske lufta og alle de NYE duftene som kommer....

Ta med termos ut med varm god buljong og plukke inn vakre kastanjenøtter og eikenøtter sammen med småtrolla...

Ta på en ny hærlig strikket jakke fra NOA NOA sin høst...og skape stemning inne med alle dem man er glad i.. Så vakker egentlig en vanndråpe er.. Når den faller i en vannpytt.. spretter den faktisk litt opp igjen.. lager noen små ringer rundt seg før den blir borte... Mye man kan oppdage og kose seg med , bare man har tid... Tid til å se - lytte og føle.

Tror høsten vil gi meg mye i år. Tror noen nye farger i interiøret skal få flytte inn til meg ... Spennende! Ikke mye som skal til - lurer på hva dere tenker - liker dere høsten, som meg?

Kanskje et ømfintlig emne å ta opp midt i høysommeren, og sikkert sommerferie for mange:0)Ble bare så i stemning her...

Bildet mitt i dag er fra en av mine nye "funn" i sommer.. :0)

Uansett vær - kos dere og nyt helgen!

Sommerklemmer fra meg til dere...

onsdag 15. juli 2009

Oppussing av vindfanget:0)

Velkommen til meg!

Det er slik du blir møtt når du kommer inn døra hjemme i min lille gang i disse dager. Har hatt et lite mini budsjett når jeg har hatt en oppussing av den lille gangen som tidligere har vært brun og oransje....
Må si at det hjalp på humøret mitt når hvitmalingen gjorde underverker på veggene her:0)

Det er som tidligere nevnt av meg mye å gjøre når man tar over en gård. Så ting må taes over litt tid. Har ikke kostet på all verden her - men med hvitmaling - nytt på gulvet - oppussing av et gammelt bord - en ny lampe fra butikken, som kommer fra bloomingville og et speil fra Housedoctor kommer man langt på vei...

Har kjøpt meg noen vakre roser som sprer litt romantikk:0) - det vakre kortet på knaggrekken kjøpte jeg i Danmark nå i ferien vår.

Her hvor jeg har satt bordet har det tidligere stått en dør. Jeg fjernet likesågodt hele døra, for å få mere utbytte av plassen i den lille gangen. Det hjalp virkelig - og så lenge det er stor traffikk i heimen kan det stå åpent inn til andre rom. Lyst luftig - og lettere tilgjengelig:0)


Her har jeg tatt bilde fra døråpningen, så det er ikke store vindfanget - rett frem ser dere en liten dør inn til gjestetoalettet, som er neste prosjekt her i huset. Svinger du til venstre kommer du rett inn på kjøkkenet.
En ny frisk Myrth har kommet på bordet - og ellers litt andre smådetaljer jeg har kjøpt med meg hjem fra butikken jeg jobber litt i - ja- dere kjenner vel sikkert til Susanne sin Alle tiders:0) En nydelig dame og en vakker blogg. Anbefaler dere å titte innom henne:0) (Står på min bloggliste)

Kurven som egentlig er en gammel kopi av en gammel fiskekurv, kommer i fra Jeanne dàrc living. Den har en vakker patisna og jeg har lagt en bundt lavendel og et lite tørkle med brodert monogram i den. Disse detaljene kommer også fra Jdl - Virkelig en favoritt her hos meg.
Syntes Lonnie og Viviann har en utrolig teft når det gjelder å finne opp saker og de ser skjønnheten i ting på et nytt vis. Hadde vært så morro å få sett deres showroom og virksomhet i Randers en gang.


Håper alle har en deilig dag midt i uken. Det er nok mange som har ferie i disse dager - så hverdagene og helgene blir fort like. Uansett sett av litt tid til å kjenne på duften av en deilig rose - eller et god middag i det fri...
Sommeren er kort...
Sommerklem Heidi-anitha

mandag 13. juli 2009

Hvilken hånd vil du ha`?....


En vakker solbrun hånd med en liten nydelig bukett stemorsblomster fra go`jenta mi - det er da hjertet gjør et lite byks av glede...

Plukket fra beddet eller fra engen - spiller ingen rolle - her er det tanken som teller:0)



Takk for alle gode sommer hilsninger fra dere. Håper alle har kost seg der hvor de har vært den siste tiden. Sommeren er for tiden ikke tilstede her på østlandet - kalde dager med vind og regn råder her - men vi har da mange dager igjen å glede oss over:0)


Det er ny uke og noen arbeidsdager står for tur i slutten av uken - ellers vil uken bli fyllt med nye store og små prosjekter i hjemmet...

Så glad jeg blir om dere vil titte innom igjen...:0)




Sommerklemmer Heidi-anitha