søndag 31. mai 2009

Sommerhilsen fra meg...














Så har det blitt sommer....
Jeg har nå fått igang denne maskinen igjen, så jeg har kontakt med omverdenen:0) Det har gått noen dager siden noen har hørt noe fra meg - men jeg har det så godt, og nyter de varme og vakre dagene vi har nå her på Østlandet.
Nå får nytelse av årets vakreste dager stå i sentrum, og bloggen får litt ro - sånn vil det være her inne hos meg av og til - vi må jo ta vare på dem....
Dagene går med til å lukte de nydelige duftene av syriner - bade og leke med mine gode små og lage i stand god mat til grillen.. Tenne noen lykter på trappen når mørket banker på - og bare nyte.... Husmorpliktene stopper nok heller ikke opp - selv om sommeren er her...Så det har blitt jaget noen hybelkaneiner også....
Jeg har gjort noe småjusteringer på noen oppstillinger i interiøret mitt i noen kriker og kroker.. Forandring fryder - så her har dere noen bilder av det også.
Ikke bare hvitt hos meg - men syntes at sort og værbitt tre - kan være vakkert også...
Til uken som kommer har jeg flere arbeidsdager i butikken enn vanlig - så det blir en travel uke for meg. Men først i morgen skal vi nyte enda en dag med godt varmt vær - håper og tror det blir mye barnelatter og deilige stunder ute i hagen.
Ønsker alle mine gode her ute en nydelig uke .-ta godt vare på dere selv, og unn dere en god kurv med jordebær - en deilig og stille stund og bare nyt av det vakre Jeanne d àrc sitt siste magasin.
Sommerklem Heidi-anitha

onsdag 27. mai 2009

Ingen komentarer....

Hva skjer... Jeg forsøker å legge igjen noen gode ord på deres vakre blogger rundt omkring - og desverre blir det ikke "godkjent"... Når jeg skriver min hilsen og skal poste det - kommer det opp et rødt felt, om at html koden min er øderlagt...


Håper jeg finner ut av det i nærmeste tid - nå vet dere i allefall hvorfor mine komentarer uteblir...Har noen vært bore i lignende? Noen som kan hjelpe?
Ønsker alle en nydelig dag. Varmen er like rundt hjørnet jenter - Til helgen blir det opp mot 30 grader...
Finn frem sololje og frys mange deilige isbiter - Sommer- velkommen skal du være!

Klemmer!

tirsdag 26. mai 2009

Kjøkkenstemning

Nye hvite krus har inntatt kjøkkenbordet mitt. Enkle hvite store gode krus, som gir plass til mye god varm kaffe - eller deilig te.

Har satt dem i en fil-de -fer bakke som jeg tidligere har handlet på nettet. Skjelden å se brun fil de- fer - men syntes denne var koselig til kjøkkenet mitt. Tenk at dette var håndknyttet og håndlagede ting i fra Frankrike i gamledager....Så flinke de var, enda så lite de hadde...

Tenk om de viste den gang, hvor ettertraktede tingene de lagde - ble av oss, gale men glade fransk shabby - loppis damer, som hamstrer slike ting for livet... Så gale - så vi viser dem frem i ekstase og i gledesrus på bloggene rundt i denne store verden...

Syntes dette er hærlig å kunne dele slik glede og lidenskap med så mange andre. Så små gleder som blir store:0) Kanskje man kan bli betraktet som materialistisk - men jeg vil ikke kalle det for det, dette er en livsstil, en glede og vi strør jo bare litt glitter på hverdagen:0)

Ønsker alle en vakker dag mindt i uken. Skal vi gjøre en innsats for å strø litt glede og blomster på vår vei for dem vi er glad i dag? ...

Det skal jeg...

Stor klem fra meg!

søndag 24. mai 2009

Gammel skjønnhet..

På fredaag var jeg innom min faste skrotnisse - og jeg fant jeg fant!

Har tatt bilder av litt diverese hjemme hos meg - noe av det dere ser her er gamle funn, for meg gammel skjønnhet...



Fant 3 av disse koppene dere ser her - jeg har lagt en liten syrinkvist oppi, de er så små og vakre, og har en hærlig antikk finish i sølvfargen.

Urskiven bak fant jeg også...


En gammel erverdig børste - et gammelt foto med ramme av en vakker kvinne, og enda et rundt fat,- bruker ofte mine til å ha glassklokker på -eller på tallerkenhylla på kjøkkenet.
Den lilla skåla fant jeg også - samt en annen skål jeg ikke har avbildet enda...Er så glad for funnene mine denne gangen også.


Håper alle koser seg på en solfyllt søndag. Det har vært en lang helg for mange - i morgen er det jobb også for meg. Gleder meg :0)



Takk for alle koselige besøk. Så hyggelig med mange nye lesere som viser sitt ansikt også. Jeg skal ta meg tid å svare dere snart..:0)
Nyt dagen mine venner..
Søndagsklemmer fra meg!



fredag 22. mai 2009

Pakke i posten og loppis...

Titter innom på en våt og regnfull fredag...

For en stund siden fikk jeg en veldig hyggelig levering av postmannen på døra. Sånn er det her på landet - da er det kjekt med landpostbud - god service kaller jeg det:0)

Jeg ble så glad - Hespe, en god bloggervenn jeg har hatt siden jeg startet å blogge - hadde sendt meg denne utrolig fine gaven -den inneholdt så mye snadder:0) - og så koselige ord på et kort.

Dette var noe av det hun hadde sendt til meg - I all forfjamselse glemte jeg å avbilde av den lille fine sminkepungen i grå plysj fra Lisbeth Dahl -den den var så skjønn - samt fikk jeg dette fine zink fatet, og med et hjemmelaget skilt til badet, og den lille søte lykten med kors....

Den lille konvolutten med det fine "frimerket" på hadde hun også sendt med - det lukter aldeles nydelig lavendel...
Tror nok Hildegunn har fulgt godt med i timen - he he he .. Jeg elsker lavendel, og den grå fargeskalaen.. Tusen takk nok en gang - jeg bruker alt jeg fikk hver dag - og nyter alt sammen! Kan ikke tenke meg noe koseligere enn å få pakke i posten - denne pakken var spesiell og takk for all omtanken som lå bak den - Jeg ble veldig veldig glad !


Som dere sikkert har skjønt er jeg veldig glad i loppemarkeder og auksjoner. Jeg har fått med meg litt småtterier som jeg fant i en liten koselig antikkbutikk i Halden for kort stund siden. Bildekvaliteten er desverre litt dårlig - fatene og asjettene dere ser her, er lys syrin lilla - ikke blå som det kan se ut som. Det var denne lilla fargen som fikk min oppmerksomhet - og så nydelig den var mot det krakelerte gamle eggehvite fargen.


Det er jo en kjent serie som mange kjenner igjen dette her... Sikker mange som har hatt en god matbit på en slik tallerken.. eller kanskje det er noen som sparer på det samme som meg? Jeg bruker aldri " hvor mye det er verdt" - tankegangen når jeg er ute å handler på loppis. Jeg tar med meg det jeg selv syntes er vakkert i mitt øye. Jeg elsker nok det hvite porselenet aller mest - men med lyse pasteller innimellom blir det en romantisk stemning jeg liker.




Et gammelt råkostjern - kakeformer i alliminium, gammel øse og sleiv ble det også..med gammel fin patina i emaljen. Etterpå skal jeg innom en annen antikkforhandler som bare har sommeråpent. Han åpnet sitt sted forrige helg - og har kun åpent fredag og lørdag. Jeg er så spent på hva han har på lur i dag. Elsker å gå slik å rote og titte i kassene og ikke minst beundre alle de gamle fine møblene han har...
Skal dere på loppis i helgen da? - Kanskje dere finner noe smått og godt? Finner jeg noe i dag -får dere sikkert se:0)...
Kos dere med helgen fortsatt...
Loppisklem Heidi-anitha:0)




torsdag 21. mai 2009

Hvit sommerdrøm..

Denne saken her er mitt nyeste tilskudd i garderoben -
Den ropte på meg inneklemt på et stativ...Måtte bare få bli med hjem:0)
Den er så "meg" - og vil bli brukt mye til noen fine leggings i sommer og mine gode gullsko fra Noa Noa..

Jeg har sagt det før - men man kler seg faktisk ofte likt interiøret sitt - det gjør iallefall jeg:0) Kanskje ikke det sterkeste interiør innlegget i dag - men håper lesere vil godta en liten glipp:0)



Den var så myk og god å ha på - og hadde de vakreste strikkede " blondene" jeg kunne tenke meg...
En deilig sommerdrøm... - Vakre varme sommerdager står for tur....Denne vil bli med til Danmark om en måneds tid .. En sikker vinner i kofferten hos meg.
Håper alle koser seg på Kristihimmelfartsdag. Her på Østlandet blåser det så friskt så jeg har valgt å tilbringe formiddagen inne. Skal ut etterhvert å plukke inn nye syriner og liljekonvall. Hele plenenen er dekket av hvite blomsterblader fra epletreet.. Det er rene "stormen" av blader som virvler rundt uten for her..
Nå smaker det godt med en stor kaffekopp.
Klem Heidi-anitha

tirsdag 19. mai 2009

Natur terapi...

For meg så er naturen så vakker nå - så jeg kan knapt forklare den følelsen som jeg får- når jeg står i et lite hjørnet utenfor her, og plukker inn deilige duftende syriner...

Syriner er noe av det aller vakreste jeg vet, - og duften er helt spesiell...Jeg har både lilla og hvite, og i går plukket jeg inn gode buketter med begge - og nyter dem den lille tiden de er....
Svart trosten sang så vakkert der jo sto - det hadde akuratt sluttet å regne og alt var duggfriskt og nydelig... Solen tittet frem og varmet meg i ryggen.
Godt å ha en bitte liten stund for seg selv - hvor man har tid til å sitte der på huk - eller strekke seg etter vakre grener... Kjenne at pulsen slår... Ha tid til å se på edderkoppene som kommer opp av kratt og hull i bakken, etter at regnet har stoppet...

Jeg måtte bare ta et lite blikkfang av epeltreet utenfor huset. Det står så tett i tett med blomster nå - har aldri sett det har blomstret så fullt før..



På trappen har jeg litt smått og godt - litt gammelt og rust, men med litt hvite blomster blir det en nydelig stemning. Nå skal jeg ta med meg minstemann ut. Skal plante noen blomster jeg kjøpte i går - og få opp noen i pilkurvene jeg har på veggen...
Nå er det sommeren som står for tur. Etter en helg med 17.mai og grandprix seier ser jeg etter nye gleder...Helt utrolig denne go gutten Alexander Rybakk - For en prestasjon!
17. mai ble feiret på hytta til mamma og pappa - mamma hadde laget nydelig mat og det var kaker og deilige friske jordebær. Så heldige vi er å få bo i vakre Norge...
Takk så mye for så koselige hilsninger dere legger igjen til meg - Jeg blir så glad! Jeg gjør så godt jeg kan med å svare dere igjen - men desverre får jeg ikke alltid tid, selv om jeg er innom dere og nyter alle de fine bloggene rundt omkring.
Ikke minst er det koselig når "anonyme" som ikke har blogg selv, også tar seg tid til en komentar - hadde det ikke vært for dere der ute, hadde ikke bloggen vært til heller- utrolig hvor mye glede man har av den, og vennskapet med andre som har blitt til...
Bloggen min blir 1 år i Juli - tenkte å ha en liten trekning da for å feire - så håper noen vil ta seg tid til å titte innom selv om sommeren lokker med varme lange dager utendørs...
Kos dere med en deilig Maidag - Jeg skal nå få dratt moppen over gulvene - plantet noen blomster ute, og lage en deilig eplekake etterhvert.... Jeg bruker vaniljekrem i steden for syltetøy - det blirså godt på en god butterdeig..:0)
Stor klem fra meg til dere:0)


fredag 15. mai 2009

Hvitt og grønt...

Må få ønske mine venner her inne som leser bloggen min en nydelig helg...

Håper at alle vil få en vakker nasjonaldag på søndag - her i huset skal vi nyte dagen i all stillhet og ro...



Smugstarter i morgen ...



Hos meg har jeg pyntet litt med hvitt og grønt til helgen. Den store buketten med Marthaliljer fikk jeg av min mann for 1 uke siden - på vår bryllupsdag....




Liljekonvallen har jeg plukket inn fra gården vår... Lukter helt himmelsk - og passer så fint oppe i den franske gamle terrinen.
Stor klem til dere som titter inn....
fra meg...


tirsdag 12. mai 2009

En deilig dag...





Ønsker alle en fantastisk dag - med et vakkert bilde fra Atlanta Barlett samt et bilde av en god venn av min pappa...I dag varmer solen langt inn i hjertet mitt!

Klesvaksen henger ute i solen- jeg ser dansende små insekter i luften - tror de danser sommeren inn ...


Jeg hører svalene høyt høyt der oppe over engene... Som ingen kan se.. Det tyder på det beste - vi får en varm og vakker og god solrik dag..


Jeg skal frem med bøtte og klut - her skal det bli rent og pent! Og i kveld skal vi kose oss med BBQ ute og kjenne den deilige lukten av sommer med god apetitt - og nyte at vi er inne i den deiligeste tiden.

Mine foreldre kommer - Pappa har en travel tid som birøkter. Han holder til her på gården i
"bierommet" nå om kveldene - og gjør klar nye kasser som skal på bikubene sine. Jeg kaller det bare "bierommet", men det er der han har nødvendig utstyr som skal til for en birøkter. Det er mye som skal til for å få den perfekte honningen ned på glass. Og alltid er det så koselig når honningen skal høstes inn og slynges...

Jeg beundrer biene og det arbeidet de står for - helt utrolig mye de gjør for å skape den deilige honningen til oss - faktisk ofrer alle biene sitt liv for det - Visste dere at biene flyr til vingene er utslitte og ramler av...? De lever bare noen få uker...


For å kunne lage 1 kg ferdig honning må de faktisk fly så langt som rundt jordkloden..

Ja - det var litt av hvert for i dag!


Nyt en deilig sommerdag dere... Og kanskje en deilig fersk skive med honning:0)


Det kaller jeg luksus:0)










lørdag 9. mai 2009

Vi har det godt...

Bare titter innom for å ønske God natt...
Nå skal jeg blåse ut mine lys på bordet.

Det er tid for bloggermor til å legge hodet på puta...

Så heldige vi er som kan legge oss mette - trygge og glade i en god - ren og varm seng...





Kunne glede oss over morgendagen...

Våkne av et hælig lite ansikt over springelsengen om sier mammaaaaa....:0)

Bli dunket i hodet med et rosa tryllestav full av glitter ...."Skal vi gå ned nå mamma? "....- i fullt prinsesse -fe - utstyr...

Kunne dekke på bordet å spise en god frokost i sammen alle 4...

Vi har så mye å være glad for....

Ønsker at alle hadde det like godt som meg...

Sov godt alle mine venner - og husk å sette pris på morgendagen!

Stor nattaklem fra meg!

torsdag 7. mai 2009

Stum av beundring... Nyheter Jeanne d` arc.

Jeg har stort sett ingen ord.....

I beundring til disse vakre nyhetene til Jeanne dàrc...

Håper det finnes noen søte snille butikkdamer som tar inn noe av dette fantastiske interiøret.....

Jeg ønsker meg alt....

De kjente trebokstavene har kommet i mindre format - stort sett hele alfabetet...


Disse ble jeg så betatt av.. utrolige vakre former... Perfekt på kjøkkenhylla...






God fornøyelse .....




Snart helg igjen...
I morgen har min kjære og jeg vært gift i 5 år...Jøss tiden går...
Men det er hjelpes meg det er 14 år siden vi ble sammen..
Kjærligheten lenge leve...
Stor klem!





Skal det være en haremsbukse?

Ja - dere har vel ikke unngått å se dem? Det bugner av dem i alle motemutikkene verden over.. Alle bare må ha de nå.. Et par virkelige fine haremsbukser...Det er visst det "hotteste" akuratt nå..

Jeg har litt morro av hele historien bak haremsbuksene.. Og klarer ikke tenke på annet når jeg ser de over alt. Jeg har selvfølgelig blitt så nysgjerrig på dem - så jeg har prøvd et par selv - fine var de - men for meg så jeg ut som en "sumobryter med låra rett i skoa"...:0)


Dette innlegget vil ikke handle om interiør - så for dem som ikke vil lese om haremsbuksa bør nok kanskje vende det andre kinnet til i dag...:0)

Container har absolutt noen kjempefine modeller som jeg annbefaler - de selges i butikken til Susanne - Alle tiders,- og kan passe en hver kvinne med sans for comfort og ikke minst søte detaljer....

Druserene fra Israel er nok de som kan mest om dette plagget.. De har nok sin helt egen historie....

De er en egen folkegruppe som har sin egen relgion - De tror de skal føde Mesias,- og disse er MENN..En drusermann kan du lett kjenne igjen.. For de går med disse haremsbuksene - har en "stor og god" bart - denne for å bevise for andre for at de ikke er homoseksuelle.. Og hør her: Og i tro på at fosteret/babyen ikke skal falle på jorda da den blir født..skal den derimot ramle i buksa....

Er dere med?

Altså - det jeg undrer mest på...hva skal de føde utfra? ...hi hihi*** Så vidt jeg vet har vi tilgode at menn kan føde barn - som virkelig er menn -Men vi får ha vær vår tro - og jeg vil ikke øderlegge for noens tro eller menigner...:0)





Denne modellen er foresten kjempesøt. ...Min favoritt om jeg skulle velge en..:0) Eller kanskje jeg skal la være..:0)
Ønsker alle en deilig torsdag...Om jeg skulle støte noen med mitt innlegg med feil informasjon, ta meg ikke så høytidlig:0)
Stor klem fra meg!

tirsdag 5. mai 2009

Hva syntes dere?

Tror jeg har funnet døren vi skal kjøpte til vår veranda... Syntes denne hadde fine detaljer ...og vil passe inn her - Hva tror dere?

Tusen takk for deres engasjement og koselige ord.. Dere er toppen!

Klem!

mandag 4. mai 2009

Hjelp????!!!!


Om dere kunne være så snill å å hjelpe meg tro? Har dere noen tips av noen slag?
Endelig skal vi til med å bygge veranda på huset vårt.. Etterlengtet...:0)
Og jeg vil med dette innelgget spørre dere om dere vet om noen fine verandadører? Leverandører? Hvor skal jeg begynne å lete tro....
Bruker man kun veranda dør - eller kan man bruke vanlig ytterdør?
Ja - jeg sitter med mange mange spørsmål - så jeg er så super takknemmlig om dere har noe dere vil tipse meg om:0)
Den skal være dobbel, ikke enkel dør...
Blir like glad for mail - som komentarer:0)
Ønsker alle en ny vakker uke - husk å leve :0)

søndag 3. mai 2009

God søndag ....





Nyt en deilig søndag...
En dag fyllt med solskinn og i vakre sommerlige omgivelser..Bare nyte av det deilige grønne gresset - sola som varmer i ryggen og av hverandre..
Madonnaen min har fått en liten lykt og en rosenkrans fra Jerusalem med hvite stener. Hun står nå i spisestuen og bak henne har jeg hengt opp et gammelt speil som er helt krakelert..
Jeg har tennt et lite lys..for dere alle mine gode her ute...På min lille krans av euqalyptus, som henger på min gamle nattkjole som jeg har fått i arv etter familien.
Ha en fantastisk dag i kjærlighetens tegn..
Klem fra meg!