mandag 30. mars 2009

Innslag av lavendel...

Ny uke!

Deilig! En ny uke- en ny uke nærmere sol og sommer...

Noen påskeegg har kommet frem her i heimen, og syntes det nå kan være lov å glede seg over kvelder med litt ekstra pyssel og kos nå som vi nærmere os den høytiden i året, som byr på flest røde dager.

Vi kan nå begynne å tenke på hva vi skal ha i tursekken...Om vi ikke reiser på påskefjellet, tenkte jeg at det går jo ann å finne en liten skaukant, tenne et bål om omstendighetene tillater det, og ha med pølser, kakao på termos og masse masse goddt humør i ei ekstra lomme.

Så sover man ekstra godt om natten når man har vært ute på tur og fått litt frisk luft i lungene:)

Her sover jeg om natten:0)

Noen innslag med rosetapet i fra Sandesson og noen puter i lavendel farge på sengen...Kunne nok ønske at soverommet var noe annerledes - men den tid kommer hvor noen justeringer gjøres :0)


En av mine yndligstepper i velour og silke fra Lene Bjerre, har jeg over en gammel gammel slitt stol, med mye patina. Ønsker alle en god mandag. Er det ikke godt å være i sommertid? At solen skinner etter barnetv er et meget godt tegn syntes jeg:0)
Stor klem fra meg...

søndag 29. mars 2009

I den lille smale gangen...

Står det et bord...Jeg fikk det for kort stund siden av min mamma og pappa, da de skulle tømme torpet sitt i Sverige, der de har tidligere tilbragt ferier og helger. Torpet er nå solgt, og de visste vel at dette stod på ønskelisten min... Snille som de er, fikk jeg det, for å ha det i den lille smale gangen, som ellers ikke har fått for mye "oppmerksomhet" i form av vakkert interiør...

Jeg advarer mot bildene ikke er særlige "bloggvennlige", da jeg bare har kvipset ivei uten å tenke på yttertøy og rot...:0)Håper dere bærer over med det!


Det hadde nødt for å få seg noen strøk med maling...Da jeg fikk bordet var det grønt. Syntes det ikke var det værste jeg hadde sett, men trives nå best med litt lysere farge jeg da...


Enig? Her er det godt å kunne legge fra seg nøkler, et smykke... lommebok og mobil..Kanskje tenne et lys i ny og ne...


Har tidligere bare hatt en gammel pianokrakk her under speilet, som jeg hadde malt og trukket om med linstoff - men et bord gjør så mye mere ut av seg, tross at det ikke er av eksklusiv art, har det blitt fint nok til gangen syntes jeg.


Jammen kommer sola i dag også... Fuglene er jo helt ville og gale utenfor vinduet mitt her. Så koselig å høre all den vakre fuglesangen og i kveld, er det enda lysere enn vanlig, så vi kan nyte den deilige søndagen " enda lenger"...:0)
Nå er det frokost tid. Edward har vært våken i 2 timer alt han, så nå får vi finne frem no godt i kjøleskapet.
Kos dere i solen!
Stor klem fra meg!




torsdag 26. mars 2009

Vakre vekster

Torsdagskvelden er her, og jeg har tatt en tur innom bloggen for å ønske mine gode her ute en god helg! I morgen er det jo allerede fredag, og jeg håper alle vil nyte den siste helgen i Mars, og unne seg noe ekstra..Jeg skal jobbe noen timer, og ellers ha det godt med familen.

Vakre vekster gleder bestandig meg....Selv om jeg ikke er av den typen som har mange planter i huset, har jeg noen favoritter, som du ser her...Pletter i luften finner du alltid hjemme i mitt hus...

Her kommer jammen sola inn og skaper rene lysterapien:0)




Bare noen roser i en "grumsete" dus farge gjør meg så glad - her i en gammel vase..



Denne enkle saken, av en "gummiplante" står 2 plasser i huset også. Husker ikke navnet på denne arten. Liker den godt i gamle leirepotter, som her jeg har satt på et gammelt speil på bordet i stua... Bruker noen ganger gamle speil, som "duk" til bordet..Levende lys skaper en dobbel effekt, og det blir en nydelig stemning om kvelden når mørket kommer.



I annledning den vesleprinsessa vår fylte 4 år kjøpte jeg noen roser spesiellt tilegnet henne. Store og flotte, og i hennes favoritt rosafarge..man blir glad av noen innslag med rosa noen ganger.. det er i perioder jeg er inne i en "rosa sky", som noe smått kan bidra til å friske opp den ellers rolige fargeskalaen her.
Ikke for det - her finns det mange nok fargeglade leker i plast som tilstadig er spredd utover hele huset, så ingen"perfekt" finish døgnet rundt her.
Man blir jo glad av glade barn, og det som er den beste oppfriskeren her er absolutt våre 2 gode små...Det er "vakre vekster" på sitt beste.. I sin nydeligste fargeskala, som skifter mange ganger pr.dag... Alternative prinsessekjoler og lekebiler er noe man må ta med godt humør...
Stor klem til dere alle !


tirsdag 24. mars 2009

Hos meg...



God kveld mine kjære...




Vi har kommet midtveis i uken snart...Ute har nesten all snøen blitt borte og Mars måned takker snart for seg......


Jeg er en av de lykkelige som setter mere pris på å høre humlene og biene surre utenfor vinduet i epletreet, enn å se hvite store sletter og jorder dekket med snø...


Vår - velkommen skal du være!


Forrige uke kom lerka hit, og jeg fryder meg hver dag jeg hører den fly over engene her, samt at den trofaste langbeinte hegra har kommet til bekken vår der den pleier å være.


Til helgen skal vi vel stille klokka også... En time frem.. Endelig har vi vakre lyse kvelder i møte...


For et par uker siden var jeg innom en antikk butikk. Jeg kunne ikke se meg mett på denne mugga som var så gammel og krakelert så ingen andre vill ha den... Den står nå å pryder speilkonsollen min i spisestua, og jeg har satt mine yndligsblomster i den - Martha liljer..



Solen leker seg inn igjennom vinduene og skaper en fantastisk stemning i hele rommet...

Denne terrinen i sølvfinish har jeg kjøpt i butikken til Susanne - lenge før jeg visste at jeg en dag skulle jobbe der:0) Den er jeg veldig glad for, og den står alltid fremme her hos meg... En av mine yndlingsting i hjemmet..






Om søndagen var det så nydelig vær så jeg fikk dratt med meg familen på bil tur.. Tror du jammen ikke vi kom over en loppis, og vi dro også videre til Engelsviken og besøkte den utrolige koselige damen bak bloggen H elle K - tid for harmoni.


Anbefaler alle å ta en tur til denne nydelige butikken, som dennne kreative dama har skapt hjemme hos seg selv. Butikken bugner av mage godbiter, antikke gamle ting med sjel, og mange vakre stillben med nye varer hun har tatt inn. Det hele hadde hun rammet inn med en hærlig oase ute i hagen, med vakkert dekket bord, mange lykter og hærlige blomstersamlinger.. Dette bør oppleves, for det er så vakkert i virkeligheten...Og dama var så koselig .. Tusen takk for gjestfriheten Kristin!


Tingene jeg har tatt bilde av på fatet kjøpte jeg hos henne. Kortene har hun laget selv,ellers er det en duftpose fra Petit crapaud, og et antikk krusifiks..




Dette gamle franske jesusbilde måtte bare få bli med hjem - og henger nå i spisestua.





Jeg samler på gamle bøker, og spsiellt gamle bibler og salmebøker. Disse fant jeg på denne antikkbutikken jeg besøkte, da jeg kjøpte den krakelerte mugga, men korset fant jeg hos Kristin.


I bøkene er det den vakre "gamle" skriften. De er svenske og kommer fra slutten av 1800 tallet..Det står navn i alle sammen, og jeg kan nesten sette meg tilbake i tid når jeg setter meg ned å kjenner lukten av dem...Jeg blir så nysgjerrig på det menneske som har brukt disse bøkene så flittig, hvem er han som har sittet her å kanskje bedt en bønn... Eller kanskje hatt en koselig stund med tent stearinlys..


Jeg har enda et par ting jeg ikke har vist dere fra mine funn i helgen - men de kommer...Nå skal jeg koke meg en kopp kaffe og ta meg ei skive med brunost...Ikke mere spennende enn det - men duverden så godt det er noen ganger:0)


Ønsker alle en vakker uke videre.. I morgen har jeg min neste kjøretime, så jeg skal kaste noen blikk ned i denne "lære å kjøre bil" boka jeg har fått.. Thji hi hi..


Stor klem fra meg!



lørdag 21. mars 2009

Vår../..Springtime...

God helg!

Solen kaster et nydelig skinn igjennom vinduet ned på tastaturet her jeg sitter og skriver.. Den varmer.. Det er vår!

Denne uken har vært rene maratonrittet! Jeg har til og med overlevd en dobbel kjøretime på trafikkskolen- min 1. time... det gikk fint!

Jenta vår har hatt 2 bursdagsfeiringer, og det fører med seg utallige omganger med klut og mopp og støvsuger, både før etter gjester.. Kakene skal på bordet og mat skal i hus:0)

Vi har hatt møter her med folk fra Innovasjon Norge,(hører med til landbruksdelen), og det har vært tannlege besøk, og andre småting som har tatt bloggtiden helt ifra meg..





Men noen friske blomster på bordet kunne vi vel alle trenge... Her er en favn til alle dere jeg har blitt så glad i, som titter innom bloggen min.. Til alle jeg kjenner og til dere som sitter der ute og leser det jeg skriver, som jeg ikke vet hvem er engang...tusen takk for at dere tare dere tid og at noen legger igjen ord...

Det går mot Påske, og jeg har handlet meg 3 egg uten dekor, som jeg håper å få pyntet litt på i helgen. Syntes dette bildet var litt nydelig og med en vårlig følelse...
I de neste 3 ukene kan det komme når som helst små små ulldotter av de 2 høygravide store søyene vi har i fjøset.. Kanskje det blir påskelam:0)...Gleder meg til sommeren hvor de skal få gå ute på fri eng og kose seg...



Håper dere har koselige planer i helgen...
Jeg har kjøpt meg noen små mini stemor og et nytt hvit tre trau, til å ha de i...Skal ta bilder av det jeg...Så har vi endelig fått tak i grind til å ha forran trappa her ned og oppe i 2 etg... Edward er fullstendig bajjas om dagen og er OVERALT.. Så ikke rart tiden går ifra meg...
Til uken skal jeg endelig få fatt på det nye magasienet til Jeanne d `arc. Gleder meg. I mellom tiden har jeg Vakre hjem - det var en bedre utgave denne gangen enn sist, og flere kjente hjem fra bloggere i Norge og Sverige var med i denne utganven.



Ønsker alle en vakker solskinnsdag...
Nyt våren!
Store klemmer fra meg....


torsdag 19. mars 2009

Himmelrom...


GUD

GAV MEG


SINNSRO

TIL OG AKSEPTERE

DET JEG IKKE KAN

FORANDRE

MOT Å
FORANDRE
DET JEG KAN

OG FORSTÅ -

Å INNSE

FORSKJELLEN.



Ønsker alle en god natt...

Jeg ble så betatt av disse små ordene som er så store...Inspirert av Himlarum....


Stor klem fra meg!




tirsdag 17. mars 2009

Vakker - fransk inspirasjon...

Har funnet noen saker på nettet som jeg bare drømmer om... http://www.franskefund.dk/ har utrolig mye vakkert i sin lille fine butikk på nettet..

Er dere ikke enig - dette er rene ønskebrønnen for meg.... Ville ikke hatt noe problem med å plassere dette rundt i hjemmet nei...



Disse gamle glasskuplene er utrolig nydelig.... Ganske så store, i og med at man får plass til en madonna inni...

Housedoctor har en fin etterligning av disse, litt mindre, og med speil i bunnen. Jeg har den i stua, og jeg har en liten madonna i min oogså... Den kan jeg vise dere en dag.





Dette gamle franske fugleburet er bare en drøm... Vil ha det på en hylle i stua, med noen koselige detaljer i... Men det spørs nok om det blir mitt..

Gamle franske flaskeholdere...Kan jo også brukes ute, til litt vårlige planter, sammen med noen gamle melkeflasker og melkekasser...Nydelig stemning!




Utrolig nydelig gammel terrin. Jeg syntes det er så fint med denne gamle krakeleringen, en fantastisk patina! På antikken i helgen kjøpte jeg meg en vakker gammel mugge. Der var krakelereingen fullkommen, for å si det slik.
Jeg har den store leteaksjonen etter stømkabelen til apparatet mitt... Noen som har den sjette sans og kan finne den for meg? He he he..
I morgen har jenta mi bursdag. Hun blir 4 år! Har noen noe lett og lurt å finne på til å servere blir jeg glad for alle enkle oppskrifter og tips! Jeg har gått tom for ideer i kjøkkenveien..
Ønsker alle en hærlig tirsdag! Nyt den deilige vårsola... Nå våkner endelig alt til live igjen -og det kribler i hele kroppen etter å komme seg ut og bare nyte dagen...
Klemmer fra meg!




søndag 15. mars 2009

Endelig alt på plass...

Ja, det mener jeg, endelig....Jeg har fått hjelp med pcen og nå i kveld har endelig alle bildene mine fra min forrige pc, og mine nyeste bilder blitt overført til rett plass, så jeg kan blogge med akuratt det jeg måtte ønske.. .Tusen takk for hjelpen:0)....Jeg hadde aldri klart det selv!


Tenkte jeg kunne vise dere noe gammelt jeg har funnet meg da jeg var over hos nabolandet, da mine foreldre skulle flytte fra torpet sitt der borte...

Som mange kjenner til finns det jo loppemarkeder på hvert hjørne i Sverige, så jeg blir litt smågal av å sitte på og kjøre forbi de stadige skiltene langs veien hvor det står: Loppis...Ja, her i Norge er det jo aldri noen å se...Iallefall ikke på denne tiden av året.

I nærheten av der hvor vi har hatt dette torpet, stod det LOPPIS over hele veggen på et hus...Og denne gamle døra sto og bortimot lyste mot meg...mellom gamle vrakrester og i mengder av snø...

Jeg sa bare STOPP.. Der borte står døra mi.. Min kjære trodde jeg vel var gal...selv han begynner å bli vant med mine rare kjøp...Enda verre min pappa.. Det var han som måtte hjelpe meg å få denne døra hjem..Og snill som han er så gikk alt i orden..

Takk mamma- for at du fikk med deg pappa på dette:)




Det er kanskje mange som rynker litt på nesa av denne gamle døra, men for meg er den veldig sjarmerende og står nå endelig tørr og fin i stua mi. Den har fått en lykt på det gamle håndtaket... Og litt euqalyptus pyntet litt opp det også..


En liten nydelig sak fra Roser & Rot henger på euqalyptusen.. sammensatt av vakre blonder, vintagebilde og prismeannheng.




Døra er i fra 1936 og satt tidligere på huset der hvor jeg kjøpte den på "loppis"....Det kan syntes mange steder på døra at den er gammel, da den ikke er i perfekt stand, men for meg er det helt greit... Jeg liker at ting ikke er fullt så perfekte.. Litt skjevheter har sin sjarme..



I dag har jeg vært innom en koselig butikk og antikk og fått tak i noen små skatter... Ikke i form av noen stor verdi, men som jeg vil vise dere så snart jeg har fått tatt bilde av det:0) og ladet opp kamera, i dette øyeblikk ser jeg det er helt tomt for strøm..
Kos dere med søndagskvelden. Jeg håper å få tittet inn til dere i løpet av morgendagen i allefall... Ser dere har mye vakkert å by på etter helgen..
Stor varm klem fra meg til dere..



lørdag 14. mars 2009

Jeg trenger hjelp!


Jeg trenger hjelp!
Og jeg må ty til dere - mine gode venner som virkelig kan dette her:0)
Jeg har problemer med musikkspilleren på bloggen min. Den henger seg opp? Er dere kjent med dette problemet hos dere selv som har spiller fra deezer eller lignende?
Samt at jeg gjerne vil ha tips og råd om hvordan jeg kan få en oversetter til bloggen min, slik at andre fra utland kan forstå mere av det jeg skriver om... Alltid så koselig å dele tanker med alle, og ikke bare bilder..Ikke sant?
Jeg fikk en Award fra Christine fra Tyskland for kort tid siden. Ble så kjempeglad for den. Hun har en nydelig interiørblogg med samme navn som min.. det var av den grunn jeg fant henne...
Hun skal åpne en nettbutikk nå, og jeg fikk en forespørsel i fra henne om hun fikk lov å bruke noen av mine bilder av mitt hjem i sin nettbutikk- noe jeg syntes var kjempekoselig. Så det skal bli s¨spennende å se hvordan hun ordner til det:0)
Jeg tenkte vel egentlig ikke si så mye mere om hva mine mål og drømmer går ut på.. Men jeg har fått så mange tanker av dere som undrer.. Det er ikke så spesiellt og stort... Men jeg vil bruke litt tid på det. Jeg kan jo like så godt si det.. noen av sine drømmer kan man jo dele med andre også:0)
Det har seg slik at jeg alltid har vært redd for å kjøre bil.
Så jeg har ikke sertifikat. Det skal jeg gjøre noe med nå.. Selv om det vil ta meg lang tid, skal jeg klare det! Så til uken er min 1. kjøre time hos trafikkskolen, og jeg skal overvinne den!
Det vil sikkkert ta meg år... men for en drøm det vil bli for meg å kunne ha frihet til å komme meg litt mere ut i verden...:0) Det er mye som tilsier at det vil gi livet mitt et stort løft:0)
Er det ikke flott Susanne? :0)
Så nå har jeg sagt det... Dere vil garantert høre noe fra meg, om dagen kommer og jeg har klart målet mitt, selv om det kommer til å ta tid, som sagt...men bedre sent enn aldri!
Nyt fortsatt dagen!
Og Awarden deler jeg med dere alle mine gode hverdagshelter som titter innom meg...

Mål og drømmer...

Så er det helg...

Jammen går ukene fort...Livet går videre og nye dager kommer.. Nye dager går.. Sånn er livet, og uten vi tenker videre på det blir faktisk livet til, slik vi gjør det til selv...Vi er vår egen lykkesmed...

Jeg har i det siste tenkt litt ekstra på dette... Man gjør virkelig det man vil ut av livet sitt, - ja det man har rimelige muligheter til for å klare å oppnå i allefall..


Men det er viktig å ha drømmer. Det er viktig å ha mål - og at man kan klare å sette noen av dem ut i livet.. litt og litt av gangen.

Det behøver ikke være så stort.. en liten hemmelig drøm.. eller bare en ny god vane..

Jeg har tatt noen besluttninger i mitt liv, som skal forandre mitt liv. Vet ikke om jeg vil klare det, men det er håpet og troen på meg selv som skal bringe meg dit....Sånn er det vel for alle.
Man trenger tro på seg selv, og tørre og gjøre noe, man kan ikke sitte hele hele livet og tenke på drømmene sine.. Noen må bare ut i livet..

Jeg ønsker alle en koselig lørdag! Snøen her på Østlandet begynner og smelte og igjen og løkblomstene har tett veien ut igjen, etter noen dager på ferie inne i huset etter enda et snøfall...

Men det er som drømmene, som med blomstene.. Ligger der i dvale under jorda..Noen kommer opp og blomstrer lenge og blir vakre.. Andre kommer opp og får et kortere liv..Men det er verdt å forsøke..
Noen blomster er så vakre at man vil tørke dem.. ha dem der for bestandig... Akuratt slike drømmer - vil jeg også ha...

God klem fra meg..



Bildet i dag er ukjent.

fredag 13. mars 2009

Ny pc - og har litt startvansker..:0)

Kjære gode venner...

Her er mitt nyeste funn! Jeg skulle ha vist det til dere for flere dager siden, men siden jeg fikk ny pc for en stund siden har jeg hatt litt startproblemer:0) Må nok le litt av meg selv her, for jeg er ikke god i denne tekniske verden, men trening gjør vel mester, det var bare tolmodigheten som må få seg en ekstra runde:)



Pcen min er fin den, men alle bildene jeg har tatt og som ligger igjen i min forrige pc er ikke å finne her, samt at alle de nye bildene jeg har tatt nå -har lagt seg på en plass, som jeg ikke får opp når jeg skal legge til bilder på blogger.... uuurggghh... men men, et bilde fikk jeg til.. selv om det ikke var videre stemningsfyllt..:0)



St. Therese er jo så skjønn i seg selv, så hun trenger ikke så mye annet rundt seg.. Bilde har jeg kjøpt på nettet. En hyggelige dame, med antikk og mye vakkert i butikken sin, som kunne falle i smak for alle og en hver.. Dere kjenner kanskje til http://www.brocante-antique.no/....

Jeg kommer tilbake i helgen:0)
Ønsker alle en vakker fredag. Nyt den beste? dagen i uka.

Stor klem fra meg til dere..

mandag 9. mars 2009

Jeg har det bare bra!


Kjære gode venner....

Jeg takker for all deres godhet og omsorg dere viser ved å sende hilsener til meg på bloggen og mail, og sms... Det rører meg veldig at dere har slik nestekjærlighet... Dere er utrolige, gode og trofaste, og jeg har ikke glemt dere...

Denne bloggpausen er ikke basert på noen slags krise.. Jeg er ikke syk og har det godt hjemme med familien min. Jeg føler at jeg er mere inne i en dal, hvor bloggingen tar litt for mye av meg. Jeg er litt tom...

Men det hele snudde litt etter en liten telefonsamtale med min kjære arbeidsgiver og venn.. Susanne i dag..
Hun gav meg ei lita "stjerne"... som lyser...En blid og god stemme, glade tanker og jeg fikk en gnist, som jeg har savnet en liten stund..

Tusen takk Susanne.. Du gir meg så mye glede!

Jeg er her.. bloggen forsvinner ikke, og snart kommer det nye bilder. - Av mitt antikke kjøp av et bilde av St. Theres og en gammel flaskeholder i værbitt tre, som jeg fant ute...

Ønsker alle en god dag. Håper solen titter frem hos dere også.. Her hos meg plystrer fuglene i treet, og jeg har fått besøk av min storfavoritt - Svarttrosten...

Stor klem fra meg til dere, mine gode venner...




I am doing just fine....
Thank you for all your kindness and mails and comments you have send me.. I`ll come back soon.. Big hugs from me..to you..:0)

fredag 6. mars 2009

En liten bloggpause..


God kveld mine kjære...
Jeg trenger en liten pause, så det kommer nok å bli litt stillt på denne bloggen min i noen dager...Jeg kommer tilbake sterkere og forhåpentligvis mer inspirert...om ikke så lenge..forhåpentligvis.
Ønsker alle en god helg !
Klemmer fra meg.

onsdag 4. mars 2009

Hverdag...

God kveld:0)

Jeg må få takke dere alle for de utrolige koselige kommentarene dere har skrevet til meg fordi jeg var så heldig å vinne 1.premie i Viola`s konkuranse, i Violas romantiska hem...

Jeg ble veldig overveldet, og så glad! Jeg er ikke av den sorten som har vunnet så mye i mitt liv, joda - det viktigeste,- kjærligheten da:0), men ingen gevinster av andre slag, så dette var uvirkelig, og morro.
Og Viola, det vakre menneske som står bak utloddningen, var den som fortjente en premie aller mest.. Hun har en fantastisk blogg og deler så mye, og har en fin vintage butikk på bloggen sin også.. Anbefaler et besøk dit, og du kommer ikke til å angre. Har linket til hennes butikk/blogg på siden min - Violas Romantisk hem...:)

Jeg har malt i de 2 siste dagene, en gammel kiste i tre, og et gammel klaffbord. Nå er det ferdig, og jeg er glad for å ha fått ryddet vekk malespann og plastikk... Har i kveld tent noen lys og fanget litt av stemningen her hjemme i stua..

Kan vel ikke få for mange av dem.. Lysene.. Edward har begynt å prate om dagen og det er så koselig. Han er så stolt selv, og ordet lyyysjj, er det ordet han sier mest ved siden av "pappa og mamma.".. Lyyyysjjj, - ikke rart kanskje, for her er det skjelden en mørk krok å se:0)


Nå har mannen min begynt å forberede en taco til kvelden. Her er vi skjelden samlet på dagtid, så noen kvelder prøver vi å ta igjen det tapte, da vi har noen travle dager...
Her blir de fleste dagene like, og helgen skiller seg ikke videre ut lenger... Så hverdagen er vel så god, spør du meg...
På kisten jeg har arvet, har jeg satt på et gammelt bilde også.. Har malt over bildet igjen, for at det skulle se litt mere "preget" ut. Kista var ifra før i massiv furu, og det var godt å få den malt... Da ble den mere meg:0)
Den ble malt i en farge jeg liker veldig godt, og som jeg bruker mye her hjemme. Skygrå.. heter fargen. Det er den samme fargen som jeg maler gulvene mine med.


Nå skal jeg bistå med å hjelpe kokken:0)... Håper dere koser dere også, selv om det er midt i uka.
Kommer også til å vise dere klaffebordet, og jeg har fått en hyggelig award fra Tyskland:), tenk så koselig å krysse landegrensene å få så mange venner, bare for denne lille bloggen min.-.. Utrolig glad, er jeg for det...
God kveld...
Klemmer fra meg!



mandag 2. mars 2009

Ny uke - nye utfordringer


Så var helgen plutselig over...
Så fort dagene går! I dag snør vi nesten inne her på Østlandet igjen. Mannen er ute å måker,så gamle damene skal komme seg trygt frem, som han selv pleier å si:)
Jeg holder på å male en stor kiste jeg har arvet, og et gammelt lite klaffebord....Så er det vasking av gulvene som står på planen i dag....



Innimellom alt tenner jeg noen lys og prøver å ikke tenke på at jeg skal til tannlegen i morgen...



Disse er desverre ikke mine... Men kunne ønske de var. De står høyt på ønskelista mi....Så vakre i fargene og så vakkert uttrykk...
Min mamma og pappa skal til Israel, og Jerusalem - og følge hele historien til Jesus der nede.. Jeg er så heldig å få ønske meg noe derifra.. Tror det blir noen vakre rosenkranser og en vakker jesusfigur med hjem i kofferten til mamma.. Eller kanskje en kirkestake. En liten:)
Kan tro for en opplevelse det må være å få være der nede i jesus sine fotspor?..



Jeg syntes dette var utrolig nydelig......



St. Theres er bare så yndig, samtidig hun utstråler masse følelser og styrke...Tenk deg denne sammen med tente lys...
Ja, men så er det jo lov å drømme.. sånn innimellom tannlegeskrekken...
Ønsker alle en god mandag... Entren om dere snør inne eller ei..
Jeg skulle vise dere mitt favoritt møbel i dag... Men finner vel egentlig ingen møbel i huset som jeg er så glad i som det jeg viste dere for så kort tid siden...
Skroll litt ned på bloggen og dere vil se den gamle jernsengen min som står i stua. Den er nok det møbelet jeg er mest glad i, og som jeg syntes selv er mest sjarmerende...
Den som vil, må gjerne ta utfordringen med seg...:)
Stor klem fra meg til dere:)