tirsdag 30. september 2008

Små- shopping i Halden

Hei igjen.....

Ikke hver dag jeg har 2 innlegg på en dag...Men det passet sånn i dag, fikk liksom lurt til meg pcen innimellom...:)

I går var mamma, jeg og ungene en liten tur i Halden. Jeg savner Halden mye... I og med at vi bodde der før vi flyttet hit på gården knyttet jeg et bånd til den lille byen... den er myyye koseligere enn alle tror.. og har små gode butikker og en "folkerase"som er usedvanlig jordnære og koselige å snakke med.

Som dere sikkert har lest her på bloggen min før, er jeg glad i butikken "Alle tiders gaver og interiør"... Så da måtte jeg ta turen innom der i går også, selv om det var like før stengetid...

Jeg finner alltid noe hos Susanne....En vakker og personlig butikk med de nydeligeste tingene du kan tenke deg, og med en utrolig god service..

I går ble det er NOA NOA kjole i dus lilla nyanse, et smykke og litt annet smått og godt. Jeg er helt fortapt i NOA NOA sine kolleksjoner, og handler for det meste klær der om jeg skal handle noe snadder til meg selv, eller til Cornelia.


Det ble en liten veske i strikket lammeull også denne fra Lisbeth Dahl,... Er så glad i den grå- lilla skalaen foruten om det hvite så klart....


En liten knaggerekke og noen vakre kubbelys fra Lene Bjerre....Et glass med mønster til et lite lys...Små ting som gjør en mandag helt tipp topp...!

Ønsker dere en god uke- I morgen får dere se litt av vårt soverom...

Klemmer Heidi-anitha

Badrommet



Hei!
Ja, så har vi kommet oss midt ut i uken allerede... og tenkte jeg kunne vise frem litt av badet! Jeg har alltid ønsket meg et sånt her lite badekar med føtter...endelig har jeg det, og jeg skulle bade i det hele tia... sa jeg... hmmm sånn fungerer det nok ikke helt i hverdagen, da jeg er litt travel og forter meg heller i dusjen, for jeg skal gjøre og rekke så mye annet...
Men de små har stor glede av det i allefall... og når dem blir litt større og klarer seg litt mere alene, skal nok også jeg synke ned i herligheten av bobler og nyte en stund for meg selv med tente lys å kose meg i badekaret mitt...
Interiøret tar sin plass da vi har "dobbel-servant" 2 vasker og 2 speil... Syntes denne var fin med marmor på toppen. Fargene går i sort, grått og hvitt på badet. Jeg har 2 store venetianske speil over hver servant.
Det er enda endel som gjenstår og ordne med der inne før jeg er fornøyd. Ting skal opp på veggene og vi skal ha et skap til diverse... Håndklær, bleier og småtteri en har mye av når man har småbarn.
Kranene og badekars armaturet er spesialbestillte hos en annen baderommsleverandør, da de ikke hadde armatur og den slags i interiørbutkken som jeg kjøpte interiøret til badet...
Toalettet ser dere ikke i dag...he he, det er mange som har fått seg en latter da de ¨kommer og må dra i snora" for å trekke ned... Syntes de gamle toalettene med snor er så fine, og passet til badet med det interiøret jeg har valgt...Selvfølgelig skal dere få se toalettet en annen dag:)
Nå er pannekakene ferdig , så jeg får gi meg med skrivingen!
Ønsker dere en fin dag og ta godt vare på dere selv!

fredag 26. september 2008

God helg!

Bilde fra stua vår, min kirkestake er tent- endelig helg!



Friske vakre roser og euqalyptus ... lukter himmelsk!


I mitt kjøkkenvindu...står 2 hvite urner og et oliventre...Skiltet er fra jeanne d arc...

Ønsker alle en deilig avslappende helg med mange vakre øyeblikk, god mat sog drikke og mye latter og kos! Jeg har tent min nye kirkestake i kveld, og nyter skinnet av de 7 lysene som sprer varme og vakkert skinn i hele stua vår.



Sofaen er inntatt for en liten stund, og det er godt å kunne krølle bena oppunder seg og bare være...



I morgen blir det full fart for vår del. Barnebursdag til noen venner - "tvillingene " fyller 2 år:0), og det blir maaange barn og sikkert mange seige fingre og sjokkoladeflekker og pølser med ketchup...ja, alt som følger med. Jeg skal bistå så godt jeg kan med mine 2 små....



God høstferie til dere som er heldige og har det... Høres fristende med en liten reise...Siden jeg er hjemmeværende og mamma på fulltid til mine 2 barn blir det liksom skjelden vi får til noe av ferier og sånt. Det kommer også selvfølgelig av at vi driver gården også, ikke bare å reise i fra dyr og alt ansvar her hjemme. Men vi er jo bare mennesker vi også, og trenger alltids en pause. Nyt dagene uansett..Livet er en gave!



Mange klemmer fra Heidi-anitha

onsdag 24. september 2008

Litt nytt på en onsdag...




God kveld igjen!

Nå er det jammen kveld igjen... åh, som dagene bare flyr unna! Men nå har jammen mørket tatt sin plass ute også!
Tidlig mørkt, og jeg får større trang til å kose meg inne og tenne mange lys og tenke frem mot vinter....
Og da tenker jeg å kose meg og tenne lys i dette lille "huset" i zink som jeg nettopp har kjøpt meg. Fint å ha både blomseter, en madonna eller lys i... kanskje et litt for dårlig bilde, men det blir litt detaljer i allefall.


Her er min nyeste madonna.! Hun har fått plass på det sorte bodet i storstua enn så lenge. Hun har en vakker og sjarmerende patina som jeg elsker.....


Og til sist, har jeg kjøpt meg en riktig så god jakke! Syntes det er viktig å ha gode myke plagg og alikevell kan føle seg vell, her hjemme jeg går med ungene.

Skal man en snartur til butikken... er den også grei! Syntes ChillNorway har mye fint,og ønsker meg flere slike koseplagg i vinter...Her ser der lista med forhandlere, så kan dere snoke litt på den... jeg kjøpte min på LILLA, kanskje det blir en go`jakke på dere også?...Den har fine detaljer og er dere "vel undt..."

God natt og ha fortsatt en fortryllende uke...

Klemmer Heidi-anitha

tirsdag 23. september 2008

Tv -skap

Hei! Kanskje ikke et vakkert bilde:), men her er barnetv i full gang på den nye tv`en og glad ble jeg for å få det inn i skapet! Ikke så pent med de kablene som henger ned, men jeg skal ordne til noe lurt nedi der...så blir det nok litt bedre!
Her er skapet lukket... simsalabimm....tven er borte!...Flott ikke sant?... joda...for den som ikke er så glad i store tv-skjermer som meg!


Min nye quilt og pute i rosemønster i fra Jeanne d arc...Koser seg i sofaen.



Her ser dere litt av et skap jeg har fått inn i storstua.. Det var vel meningen av jeg skulle ha dette skapet opp i 2.etg, men.. trenger sårt litt skap plass i stua og....så jeg får se hvor det ender opp tilslutt...Sånn er det med stort hus, man får jo aldri nok av møbler...Så jeg takker ja stort sett om jeg blir tilbydt noe..:) Takk mamma og pappa!


Litt detaljer sann på kanten... Håper dere har hatt en superduper tirsdag! Jeg har vært i farten med mine små i hele dag, så nå "virker" jeg ikke mere... Klokken er altfor mange og skal si det blir godt å legge seg i en kald dyne nå..Måtte jo bare inom bloggen, hi hi.... dere vet jo hvordan der er.

God natta alle sammen, og ha en god tur til drømmeland....

mandag 22. september 2008

Ny uke!

Har dere hatt en fin helg da? Det har jeg hatt! Endelig en helg hvor vi har hatt litt tid i sammen med Raymond, hvor han ikke har jobbet fulle og hele dager! Som vi har satt pris på det, både jeg og ungene.
Om lørdagen hadde vi virkelig et prosjekt gående her! Det ble mye latter ut av det og, selv om det var litt slit, men vi er fornøyde med resultatet.
Det jeg snakker om er at vi har kjøpt oss en ny tv! Vi har vel egentlig tittet en stund på slike flatskjermer, men jeg har skygget unna da jeg syntes de er så store og mørke og vil ta fra meg så mye plass i stua, men også virke for dominerende i forhold til interiøret mitt ellers.

Løsningen var at om vi skulle ha en slik tv, skulle jeg ha denne inn i mitt gamle slitte skap... Vi tok mål, så vi hadde noe å jobbe mot:)

Resultatet ble en 37 tommer flatskjerm som vi fikk lurt inni mitt gamle slitte skap, etter vi hadde stått med brekkjern og hammeren en god stund for å få løsna hyllene inne i skapet. Raymond skal vel ha det meste av æren for mekkinga, men jammen fikk jeg han med på forslaget mitt...:) Resultatet får dere se i morgen!

Her er mitt nye lille oliventre:) Kan vel ikke få for mange.. er så glad i dem, store som små....


Min lille myrth... Jeg har 2 av disse små tassene. Utrolig lette å holde og er så vakre der de står i sin enkelhet i en gammel zinkpotte.....


Her er min krystallkrone i storstua... Er så kjempeglad i denne.. utrolig nydelig skinn i de ekte steinene. Ser ut som om hele regnbuen kommer inn til meg når sola skinner på den...
Men denne er ikke den eneste... prøver å holde igjen, men må si jeg ønsker meg en til...tross at jeg snart har en i hvert rom..uff... men alle har vel lov å drømme litt:)

Ønsker dere alle en deilig kveld, og husk å drømme dere bort litt..tror det er sundt jeg, sånn i begynnelsen på uken!

klemmer Heidi-anitha

søndag 21. september 2008

Roser og Rot....

Hei!

Go`søndag alle sammen! Håper dere koser dere i det vakre søndagsværet! Her hos meg i Østfold skinner sola og alt er helt topp! I dag skal jeg ha med meg Cornelia på teater. Skal se på sitt søskenbarn spille et Astrid Lindgren stykke. Vi skal også være sammen med svigermor.

Kanskje jeg legger inn en hilsen i kveld også.. nå har jeg så dårlig tid. Folka mine er sultene...




Dette jeg viser på bloggen i dag er foresten vakre håndlagede små rariteter av ei jente som heter Line. Hun lager de vakreste ting av gamle vintage blonder, stoff, knapper og nydelige bilder. Jeg er fortapt i hennes kreasjoner. Hun startet opp virksomheten "roser og rot", og selger til butikker i Oslo -området og hos Alle tiders gaver i Halden. Puter og vesker og duftposer og vakre kort, ander duppeditter og rarteter som gjør et hjem mere personlig og nostalgisk.

Velbekomme!


Nyt dagen idag!

fredag 19. september 2008

Mine gamle engeler- OG VIL MALE GULVET!

Mens jeg venter på min kjære skal komme hjem med pakka mi med godsaker fra jeanne d arc, som han henterpå posten, kan jeg viser dere de gode vakre engelene mine i leire som jeg har hatt i mange år. De har begynnt å miste litt av fargen sin noen steder, det blir litt sånn når mann har barn i huset... slitasjen kan jo alikevell være vakkert på sitt vis.

Jeg er glad i grå-skalaen de går i, og at de ikke er så perfekte. Kunne tenke meg å ha litt mere "rå" følelse i hele huset, syntes vel stilen min er litt for "pusete", så noen skikkelige Shabby møbler hadde gjort seg...eller bare litt tilbehør hadde hjulpet veldig! Men den som jakter på noe, finner vel no til slutt!

Det som går og gjelder nå for meg er å endelig å få realisert drømmen min før jul! Jeg vil male gulvet i storstua! Desverre er ikke alle enig med meg, men tror jeg skal få overbevist min kjære om at det kommer til å bli så fint! Har hatt lyst til det siden vi flyttet inn... Gulvet er for "gult" og det er ikke pent til det hvite og grå og slitte som jeg elsker...Ser jo i andre blogger at det blir så fint!

Setter gjerne igang med kosten selv, om jeg bare får tilatelse...og jeg skal nok ro den i land:) Håper dere vil hjelpe meg på vei og gi meg noen ord om hva dere syntes og..da blir jeg kjempeglad!

Bildet dere ser her med engelene er ikke tatt i storstua..så det er ikke dette gulvet jeg mener er for gult...vil vel male dette også for å få en sammenheng mellom rommene. Det vil bli penest!

torsdag 18. september 2008

Julens vakreste bilder... og litt pc problemer....

Hei! Jeg forsøker igjen... Har siden i går prøvd å legge inn innlegg på bloggen og laste opp bilder, men får feilmeldig, men nå ser det ut til å komme igjennom alikevell, så jeg prøver.

Ønsker å vise dere noen vakre bilder i fra juleboken jeg har kommet med anbefalinger om! Jeg er helt fortapt... og gleder meg til å pynte opp her hjemme, selv om jeg må vente en god stund til.
I oktober kommer jo faktisk julemarsipan og pynt i butikkene her hjemme... uff, litt tidlig syns jeg da, selv om jeg går med litt julestemning inne i meg, får jeg holde det rolig en stund til.


I dag har pappa bursdsdag, så vi skal hjem til mamma og pappa i kveld alle mann og spise deilig mat. Kjempereker med ris og sursøt saus og hjemmelaget karamellpudding:) Litt kryssning av tradisjoner, he he, men mamma er så god på å lage disse rekene - og jeg som elsker kinamat!



En litt regntung dag i dag, og jeg har tent mine lys rundt om kring her... de som Edward ikke får tak på selvfølgelig. Han farter rundt i stua (der er det ingen lys ... lenger) så jeg får gå å sjekke tilstanden til raceren i gåstolen...Han har et lite lekeorgel på den, så jeg hører det er liv kan du si:). Han elsker å kjøre rundt å samle inn alle pyntesakene mine på det lille brettet sitt han har forran på bilen:)... så go og da.. selv om jeg blir litt morsk må jeg le.. det er et hærlig og litt komisk syn!

Ønsker alle en deilig dag... Håper pcen vil samarbeide i dag... Tvi tvi...

Gleder meg til det vakre franske julepapiret kommer i butikken Susanne....skal ha masse:)

Klemmer Heidi-anitha

Mange takk!!!

Her er en liten gave og et stort takk fra meg til dere...for de koselige kommentarene dere har sendt til min blogg! Setter så utrolig stor pris på det...

Har vel gått med tanken om at kanskje jeg ikke skal bry meg med denne bloggingen, i og med at det ikke har vært så mange innom mine sider... men jeg må gi det litt tid også... er jo ikke lenge siden jeg startet, så jeg gir det en sjangse. Da blir jeg så glad når dere legger igjen noen spor etter dere som er innom meg....det varmer det...! Så er det jo så morro også da!

I går var jeg innom go`butikken min Alle tiders i Halden. Endelig har jeg JULEBOKEN FRA JEANNE D ARC, som jeg har ventet så lenge på! Å, gjett om det var verdt ventingen!!! Jeg har aldri holdt vakrere bok i mine hender... Jeg skal ta bilder og vise dere, for dere som ikke har fått tak i den enda... Løp og kjøp! Susanne har flere i butikken i Halden.... Og, takk Susanne, om du leser dette- du skaffer meg dokumentet i fra Petit Crapauid...Gleder meg!

Jeg kommer tilbake med flere bilder og innlegg i løpet av kvelden jeg...
Ha en deilig ukeslutt....Imorgen er helg igjen!

søndag 14. september 2008

Endelig- Vakre hjem!

Tenkte at dette måtte jeg avslutte kvelden med... Et vakkert bilde og meddele at endelig, denne uka kommer Vakre hjem i posten! Jippiii! Jeg er en trofast tilhenger og koser meg leeenge med alle bladene da jeg er abonent på bladet! Se på dette varme vakre bilde.... ikke rart jeg lengter til høst og vinter når man ser sånt.

Tenk å sitte ved denne peisen... med sin kjære... En god kopp te og en koselig prat. Åh, det skal bli koselig å se litt igjen til "kællen". Det er siste innsats i høst for vår del, å få inn alt korn i treskinga og pressing av de siste rundballer i 3.slåtten. det vil si at i de dagene og ukene som er nå, er det hjemme dager for meg med barna...

Når all jobben er gjort skal jeg sette meg godt inni armkroken hans... Kanskje ikke akuratt som i denne settinga, men i soffakroken her hjemme, med mange tente lys. Det er ikke å forakte det heller. En belønning til meg som hjemme mamma, blir det en liten kosetur med overnatting på hotell og en skikkelig shoppingrunde i Sandefjord:)

Mange tenker sikkert..SANDEFJORD? Jaaaa, sier jeg da...dere må dra dit... Det er så koselig! Mange go`butikker og verdens beste kina mat! Så går ferden videre til Langesund for våres små sin del...Der er det Badeland i lange baner...:) Ser frem til dette, snart...:)




God kveld og sett deg godt inntil din kjære:)

Lilla-dilla og et dokument...


Hei!

Må innrømme at jeg er inne i en lilla "periode" nå,om jeg kan kalle det for det... Syntes alt lilla er så vakkert! Her ser dere mine vakreste roser...


Kunne ikke stå for denne kåpen i lilla til veslejente mi....Dobbelspent og med puffarmer.


Her er yndlingsteppe mitt og puten i fra Lene Bjerre. Litt krontast til det slitte og shabby, litt silke og velour i svak lilla-grå toner. Ikke så nytt lenger, men tror ikke jeg har vist det på bloggen.

Dokumentet i fra Petit Crapauid har lenge vært på ønskelista mi. Håper jeg kan få fatt på dette snart. Har tittet inn hos Lobelia, en fin nettbutikk som har mye snadder, der skal de ha fått inn dette dokumentet nå, så jeghåper å kunne vise dere at det snart henger oppe her hjemme hos meg også.

Nå er det nok like før nyhetene fra Jeane d arc kommer også. Lenge siden jeg forhåndsbestillte varer nå, så jeg bare går og venter.

Her hjemme om dagen går alle mine vakre glasslysestaker dukken. Edward er virkelig i farta i gåstolen sin, og armene blir bare lengere og lengere. De siste ukene har jeg fått knust 3 store lysestaker i fattigmannsølv, og min vakre store skål med lokk... Da er det vel lov å ønske seg /unne seg noe nytt også...:)

Ønsker dere alle en deilig avslappende søndag. Det er et virkelig kaldt drag i lufta i dag. Jeg har kjøpt inn lyng, pyntekål og noen små gresskar som jeg har satt ved inngangspartiet. Det er uvant uten vakre sommerblomster og pellargonier, men høsten er vakker og "snakker sitt språk"....
Klemmer Heidi-anitha

torsdag 11. september 2008

Det vakreste som fins

Er det ikke merkelig at noen dager våkner man liksom helt til live... tenker helt andre tanker og ser livet fra en helt annen side. Så utrolig mye vi har å være glad for.

Jeg har uendelig mye å takke for. Å få være mamma til våre vakre og gode unger. Ha en snill mann og en familie rundt meg som er glad i meg og som er friske.

Livet er vakkert og mange ganger forunderlig. Som fra å være inne i en tåkesky, komme ut å puste inn frisk luft og se og føle ro i hjerte, sjel og sinn. Det er virkelig det beste i livet.

Alt annet blir som en liten dessert i livet.. når familien rundt meg har det godt..da er livet godt å leve da!

Ønsker alle en deilig kveld.
Husk å leve livet!



mandag 8. september 2008

Går fort mot jul.....

Hei!



I dag er jeg virkelig i julemodus....Våger jeg virkelig si at jeg går her å kribler etter å sette på julemusikk og sette i gang med små forberedelser?? Er det noen andre som er like jule-yre som det jeg er?.

Jeg har alltid vært og er veldig glad i julen. Det er en spesiell tid fyllt med små magiske øyeblikk og deilige lukter og små gleder i huset... Litt krdder i hverdagen kan man si.
Julen har selvfølgelig forandret seg mye etter hvert som vi har fått barn også... nå er det gleden i barnas øyne og forventningene om nissen og julegaver som gjelder for dem!







Cornelia er 3,5 år og begynner virkelig å glede seg over å pynte opp, og bake og ikke minst at julenissen skal komme. Ettersom vi bor på gård, så passer det så fint med å ha en nisse som kommer oppe på låven her hjemme, gjett om det er stas til jul... Føre juletider ser vi at det lyser oppe på låven igjennom sprekkene på låveveggen...da er det nissen som har kommet om kvelden og sitter å lager julegaver..Også tegner vi tegninger til nissen, og legger ut til han i fjøset som han henter:)



Jeg gleder meg så utrolig til juleboken fra Jean d arc! Jeg tror den er like om hjørnet i butikkene nå...det blir masse inspirasjon til hvordan jeg skal julepynte her hjemme! Det går jo så fort mot november...da er julen her for min del..!


Håper alle tar seg tid til å kjenne litt på forventningen og gleden frem til jul. Snart kan vi dra frem vakre papir, vintage-bilder, litt glitter og vakre stoffer og lage noe fint til den hærlige høytiden! Ønsker alle en deilig høstdag..Skap nye minner hver dag!

lørdag 6. september 2008

Spisestuen

Her kommer litt stemningsbilder i fra spisestuen med de nye gardinene. Jeg er ikke så flink med fotokamera, men håper dere får et inntrykk alikevell! Lysestakene dere ser på dette bilde virkelige tungvektere. Jeg har de også i mørk brun-sort, og er veldig glad i dem. Faktisk min lysekrone i storstua er også i den samme serien. Den kan dere se en annen gang:).


Nærbilde av kappen på gardinene.. Nydelige i hvit lin... Synd dere ser markisene utenfor... er ikke så glad i de. Det er plan å få byttet ut disse med tiden med en annen løsning.



Litt rot, men sånn er det når jeg holder på....skulle vært flinkere å rydde før jeg tar bilder, men sånn er det å være etterpåklok!

onsdag 3. september 2008

Deilige nyheter



Her ser dere monogremmet som er brodert på de nye hvite lingardinene mine!


Her er lampeskjermene jeg har kjøpt- de er også fra housedoctor, som gardinene.

I løpet av september får jeg varene som jeg har bestillt fra Jeane d arc living. En deilig myk "mormor pute" og vatt teppe, med samme rosemønster. Av Raymond skal jeg få den nydeligeste kirkestaken som er hvitpatinert...Åhhh, som jeg gleder meg!



Nå har dere sett litt av hva jeg liker, og hva jeg gleder meg over på interiørfronten! Jeg legger inn et innlegg til i dag når jeg får de nye bildene jeg har tatt i fra spisestuen over i fra kameraet mitt.

Ha en god kveld så lenge!